‼️BESTEL HIER VOORAL NIET ALS JE NIET OPGELICHT WILT WORDEN‼️ Ik heb hier een pakketje besteld, dit is volgens DHL door de brievenbus geleverd. Op onze Ring deurbel is geen bezorgen, geen bezorg... Ver mais
Ik bestel hier altijd mij kleding! Altijd super snelle levering, onlangs voor Koningsdag besteld en volgende dag al in huis.
Artikel totaal niet zoals omschreven en afgebeeld, voel me echt bedot, bijkomend strijd de firma zeer arrogant terug terwijl ze echt misleidend adverteren. Bijkomend kost 1 truitje terugzenden minimum... Ver mais
Famous Store | Shop de laatste fashion trends voor een betaalbare prijs! I Kleding, schoenen en accessoires I
Amperestraat 18G, 3861NC, Nijkerk, Holanda
Respondeu a 60% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 48 horas
‼️BESTEL HIER VOORAL NIET ALS JE NIET OPGELICHT WILT WORDEN‼️
Ik heb hier een pakketje besteld, dit is volgens DHL door de brievenbus geleverd. Op onze Ring deurbel is geen bezorgen, geen bezorg busje en GEEN PAKKETJE te zien. Je voordeur wordt opgezocht op Google Maps en zo beweren ze, dat ze het pakket wel door de brievenbus hebben gedaan, omdat ze je voordeur kunnen beschrijven.
Neem jullie verantwoordelijkheid!

Resposta da Famous Store
Deze winkel komt haar bestellingen niet na. Mijn bestelling is nooit bij mij afgeleverd. Volgens de winkel zou het pakket door DHL zijn bezorgd bij een “buurman”, maar dan wel meerdere huizen verderop. Het pakket is nergens te traceren en ook bij navraag in de buurt is niets teruggevonden.
In plaats van verantwoordelijkheid te nemen, wordt de schuld volledig bij de koper neergelegd. Er wordt geen oplossing geboden, geen nieuw product geleverd en geen enkele vorm van service getoond.
Een winkel die levering uitbesteedt, blijft verantwoordelijk tot de bestelling daadwerkelijk bij de klant is aangekomen. Dat principe wordt hier volledig genegeerd. Ik raad deze winkel dan ook ten zeerste af.
Ik had schoenen besteld welke door de pakketzorger niet gelukt waren te leveren. Ze gingen weer terug naar het filiaal. Famous store heeft ze weer naar mij toe gestuurd, met geluk. Gedurende deze periode heb ik goed contact gehad met Famous store en konden zij mij goed helpen. Helaas paste ik ze niet en mocht ik ze terugsturen. De oorbellen die ik gratis bij de bestelling kreeg mocht ik houden. Fijne service en ga er zeker nog een keer bestellen.
Onlangs een broek besteld via Famous store met black friday korting. Kwalitatief goed, goede prijs en super snelle levering! Ik zal zeker nog eens bij hun bestellen :)
Erg blij met mijn aankoop, en snel geleverd! Ga ik zeker vaker kleding kopen
Leuke kleding voor een goede prijs! Snelle levering, echt een aanrader…
ik heb opnieuw besteld bij Famousstore na mijn eerdere positieve ervaring in september. Wéér supertevreden: snelle levering, netjes verpakt en de klantenservice reageerde snel op mijn vraag. Blijf hier zeker bestellen!
Item besteld 1x gedragen en al meteen kapot. Een mail gestuurd met dat dit gebeurt is na 2 uurtjes dragen. Ze reageren met dit kan altijd gebeuren met een satijnen stof en daarna reageren ze nergens meer op geen geld terug niks. Het is niet normaal dat ookal is het satijn dat dit na zo weinig dragen gebeurt
Na het zoekraken van mijn pakket heb ik meerdere keren geprobeerd contact op te nemen met Famous store. Helaas zonder resultaat. Er wordt niet gereageerd op mijn berichten en mijn bestelling is nog steeds niet geleverd. Erg teleurstellend en onprofessioneel. Ik had graag gezien dat er op zijn minst een reactie of oplossing was geboden
Voor de eerste en laatste keer besteld hier, ziet er allemaal leuk en aardig uit die sale, maar niets is minder waar. Lijkt leuk, zo’n best goedkopen sale maar als je bedenkt hoe slecht deze kwaliteit was en dat normaal gesproken, dus voor een best flink prijsje. Het model van de pantalon die ik had besteld was helemaal uitverhouding en rook ook niet al te schoon. Zelf wil ik hem retourneren, maar pas op! Bijna ben ik meer geld kwijt aan retourneren dan aan de broek zelf. De kwaliteit is ook niet top, slechte stof. Enige positieve, de verzending was snel en netjes aangegeven. Helaas de laatste keer hier bestellen voor mij… 🫣:(
Al 2x besteld en superblij met de kledij en ook supersnel geleverd! Ik bestel zeker nog vaker bij Famous Store!

Resposta da Famous Store
Mijn dochter van 13 heeft wat leuke jurkjes besteld voor een bruiloft. Ze heeft uiteindelijk 1 jurkje gehouden en de rest retour gestuurd, uiteraard ongedragen. Helaas weigeren ze de kosten van 1 jurkje terug te betalen, mijn dochter zou het gedragen hebben, het stonk naar lichaamsgeur. Uiteraard heeft ze dit niet gedaan, ze gaf zelf aan dat het met passen al wat muf rook. Ze geloven ons niet... klant is hier dus geen koning en ik zou deze site zeker niet aanbevelen. Het ligt nooit aan hen als ik de andere reviews lees. Ze zijn niet eerlijk.

Resposta da Famous Store
Ik ben super tevreden met Famous Store! Ik had een bestelling geplaatst en wilde daarna toch nog wat toevoegen. De klantenservice reageerde heel snel en het was geen enkel probleem. De leuke items werden netjes en snel geleverd!
Ik ben superblij met mijn aankoop bij Famous Store. Alles werd snel en netjes geleverd. De klantenservice reageerde ook heel vriendelijk toen ik een vraag had.
Slechte kwaliteit kleding. Ik kreeg namelijk een broek binnen met rare vlekken erop.

Resposta da Famous Store
Ik was niet thuis voor het pakketje en Go Parcel stuurde het pakket terug en zijn het pakket toen kwijtgeraakt. Famousstore heeft goed gereageerd en ervoor gezorgd dat ik toch mijn pakket goed en snel heb gekregen, ondanks ook perongelijk verkeerde adres te hebben gegeven.
ben er echt heel blij mee complimenten snelle levering goede kwaliteit
Ik heb hier een jurk besteld en het was helaas van slechte kwaliteit voor super hoge kosten! Wat een oplichterij. Daarnaast zijn de retourkosten ook heel hoog. Ik bestel hier niet meer

Resposta da Famous Store
Een bestelling geplaatst die snel binnen was, dat was top. Vervolgens de volledige bestelling retour moeten doen ivm het klein vallen van de kleding. De bestelling moet op eigen kosten retour, maar bij volledige retour zouden ze de verzendkosten terug moeten betalen. Bij navraag 1 reactie gekregen dat dit bij hun niet het geval is. Bewijs meegeleverd dat dit verplicht is en vervolgens krijg je geen reactie meer.

Resposta da Famous Store
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.