Très bonne qualité, un vrai cuire,esthétique, Il possède de nombreuses poches pratiques. Livraison était très rapide comme indiqué sur le site web.
Leia as opiniões dos outros
Het is een kwaliteitszaak, topservice en een gedienstigheid om te helpen. Ik beken, als oudere dame ben ik altijd op mijn qui-vive met de online shopping. Bij Fantini voelde het zó vertrouwd. Nogm... Ver mais
Mijn bestelling is aangekomen en het hele team van het bedrijf heeft er alles aan gedaan om deze situatie te verhelpen, die te wijten was aan het hoge aantal bestellingen. Dat is begrijpelijk; de kwal... Ver mais
Informações sobre a empresa
- Loja de artigos de cabedal
- Loja de malas
- Loja de malas e malas de viagem
- Artesanato
- Exportador de artigos de cabedal
- Grossista de artigos de cabedal
Door een familie gerund handgemaakte lederwaren sinds 1981. Productie en verkoop van rugzakken, tassen, aktetassen, reistassen, dokterstassen en lederen accessoires volledig gemaakt in Italië. Express zendingen.
Informações de contacto
Salita alla Rocca, 47890, San Marino, São Marinho
- +393667193025
- info@fantinipelletteria.com
- fantinipelletteria.be
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente leva mais de um mês para responder
Très bonne qualité
Merci pour ce magnifique sac banane
Excellent quality and fast delivery.
Excellent quality and fast delivery.
I will definitely buy more.
Fantini Pelletteria heeft zijn werk…
Fantini Pelletteria heeft zijn werk goed gedaan en het bestelde product is prima. Hun bezorgdienst dpd is echter beneden alle peil, bezorger is niet langs geweest maar vermeldt dat niemand thuis was. Hij brengt het pakket opnieuw naar dpd en laat het leveren in een afhaalpunt. De info die ze meedelen omtrent de openingsuren van het afhaalpunt kloppen niet met het gevolg dat ik voor een gesloten deur stond. De info die je krijgt in de mails van dpd is niet duidelijk.
Het is een kwaliteitszaak
Het is een kwaliteitszaak, topservice en een gedienstigheid om te helpen.
Bij Fantini voelde het zó vertrouwd.
Nogmaals mijn dank.
Mijn hondje ❤️ gaat overal mee.
Compacte lichte dokterstas
Ik ben erg tevreden met deze kleinere dokterstas. Het is een compacte en lichte tas, waardoor ze gemakkelijk mee te nemen is op huisbezoeken. Tegelijk voelt ze stevig aan.
De indeling is praktisch: de twee ritsvakken en 2 kleine insteekvakken. Zo blijft alles overzichtelijk en goed georganiseerd.
De tas heeft een mooie, beetje retro uitstraling. Ze oogt mooi en professioneel.
De levering verliep vlot en snel.
Mooie handtas - zijn geld waard
Snelle propere levering
Handtas straalt klasse uit
Echt leder
Verdeeld met vakjes
Opbergruimte genoeg
Mooie lange smalle schouderriem
1- minpuntje mss - magneetsluiting met drukknop blijft moeilijk dicht
Voor de rest -> echt aanrader
Zeer mooi afgewerkt product!
Het is een goed kwaliteits product
Het is een goed kwaliteits product. Buitengewoon snelle levering.
De bestelling werd vlot bezorgd.
Ik bestelde een hantas online bij deze…
Ik bestelde een hantas online bij deze Firma.
Na drie dagen kreeg ik mijn bestelling thuis. Netjes verpakt. Ik opende de doos en tot mijn grote spijt was het niet wat ik ervan verwacht had. Had ze veel groter voorgesteld dan ze was, ondanks de vermelde afmetingen. en het model beviel me niet. Ik heb de handtas maar even uit de doos gehaald, goed bekeken en ze ook direct teruggestuurd.
Ik moet er wel bijvoegen dat de kwaliteit van de handtas optimaal was en mooi afgewerkt, daar kan en mag ik gerust vijf sterren voor geven. Wat me wel spijt is dat ik de handtas kon bestellen zonder verzendingskosten en ik hem terug moest sturen met een pakketbon door de firma doorgestuurd die ik moest uitprinten en op de doos kleven. Wat mij wel 34,50€ koste. Ik kon de verzending volgen via de app waar ik mijn handtas naartoe stuurde. Ik zou bij nazicht, dat er niets veranderd was aan de handtas of niets van kaartjes verwijderd direct mijn geld teruggestuurd krijgen. Ik kreeg bericht dat de handtas geleverd was.... waar blijven nu mijn eurootjes???? Ik hoop dat zoals beloofd ik vlug mijn geld terug krijg of ik werk via PayPal en die mensen maken echt werk van die zaken. Ik ben heel teleurgesteld. Dat is geen zaken doen.

Resposta da Fantini Pelletteria
Leather briefcase Shangai
Delivered as described on the site.
Very good quality.
Neat top frame briefcase
The bag is very nice, great value. Let's see how it wears.
mooi en degelijke kwaliteit…
De handtassen zijn van mooi en degelijk leer, ze hebben een mooie ruime collectie en de levering verloopt vlot. Heb net mijn tweede rugtas aangeschaft en ben heel tevreden.
Mooie materialen en fijne afwerking
Mooie materialen en fijne afwerking. Degelijke kwaliteit leder.
Zeer late levering
Op de website staat dat de levering 3 à 4 werkdagen duurt. Ik heb meer dan 3 weken geleden een bestelling geplaatst en niet ontvangen! Er komt weinig reactie van het bedrijf en al zeker geen oplossing of een terugbetaling. Onprofessioneel en onaanvaardbaar! Nooit meer!
Na zowat elke dag een mail te sturen én zelf mogelijke oplossingen aan te reiken werd mijn bestelling uiteindelijk een tweede maal verzonden. Die kwam wel binnen de verwachte levertermijn.
Uiteindelijk is de oorspronkelijke bestelling toch nog, meer dan een maand na datum, gearriveerd. Die probeer ik nu netjes terug te zenden, want niet nodig. Ook daar een mail voor gestuurd, maar weer geen reactie.

Resposta da Fantini Pelletteria
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.