Fick prata med en trevlig och informativ kille som gav sig tid att förklara. Han kollade även upp några frågor jag hade och återkom snabbt. När leveransen inte kom som det var sagt så kollade han upp... Ver mais
Topp kvalité på kastanjestaket och grindar. Snabb hemleverens. Snabb och trevlif kundservice när en grind råkat gå sönder i transporten. Kommer handla alla mina stängsel hos farmab.
Välkommen till Farmab.se – din pålitliga partner för ett aktivt lantliv. Handla enkelt online med trygg service och snabba leveranser av kvalitetsprodukter för lantbruk, fritid och trädgård.
Suécia
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Litet och behändigt men tyvärr en besvikelse när inte specifikationen stämmer. Anledningen till valet av detta aggregat var för att specifikationen anger att ’set för nätanslutning ingår’ så lite lurad känner jag mig.

Resposta da Farmab
Mycket fint kastanjestaket. Blev så vackert som avgränsning av min tomt.
Snabb leverans.
Mycket trevlig hjälpsamt bemötande till prisvärd produkt då jag inte vilken huntrimmer jag skulle köpa efter mitt behov ❣️
Mycket fint och hjälpsamt bemötande då beställningen behövde ändras. Bra varor, vi köpte kastanjestaket som vi är mycket nöjda med.
Snabb leverans.Bra bemötande när man ringer dit
Problem med leverans. Men det löste Farmab galant. Lätt att montera. Väntar nu spänt på första offret.
snabb leverans men har ännu inte provat produkten då det är en lysande julgran
Köpte en flaggstångsbelysning som gick sönder osäkert av vad dock. Men efter en mailkonversation blev jag ersatt med en ny belysning. Farmab verkar vara väldigt måna om att kunderna blir nöjda med sitt köp. Kan varmt rekommendera att handla. Jag kommer definitivt att göra det.
Funkar hur bra som helst att beställa & nöjd med det jag fick
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.