Localização
Alterar localizaçãovan Haestrechtstraat 15b, 5171 RB Kaatsheuvel, Noord-Brabant, NL
Leia as opiniões dos outros
Super leuke ervaring!! Genoten van het begin tot het einde, dochter (4 jaar) wou niet meer naar huis. Aangename tent, warm onthaal en super vriendelijke boerin! De verzorgpony maakte het helemaal af... Ver mais
Het verblijf was geboekt voor mijn kleindochter (11 jaar) omdat zij zelf paard rijd en gek is op dieren in het algemeen. Wenst later dan ook dierenarts te worden. Het paardrijden en verzorging was... Ver mais
Verblijf was heerlijk. Genoeg extra dekens ook voor de kou. Er werd genoeg georganiseerd, de kinderen konden alle kanten op en zichzelf vermaken. Vriendelijke boerin!
Informações sobre a empresa
- Estadias em casa de campo
- Dude Ranch
- Acomodação de férias
- Campo de férias
- Acampamentos recreativos e de férias
- Agência de viagens
Sobre FarmCamps, luxe logeren bij de boer - De Smulhoeve
Beleef het boerenleven, met het comfort van thuis
Bij FarmCamps laten we gezinnen het échte boerenleven ervaren – zonder in te leveren op comfort. Vakantie draait bij ons om samen zijn, plezier maken en ontdekken. Daarom logeer je niet zomaar ergens, maar midden op het platteland bij onze gastvrije boeren.
Je slaapt in luxe tenten die van alle gemakken zijn voorzien – vaak zelfs met een eigen badkamer. Zo geniet je van het buitenleven, mét het comfort van thuis. Terwijl ouders ontspannen, spelen de kinderen eindeloos buiten, knuffelen ze met dieren, helpen ze mee met klusjes of ontdekken ze spelenderwijs hoe het leven op de boerderij werkt.
Elke boerderij heeft een eigen karakter en unieke activiteiten. Rooster marshmallows bij het kampvuur, maak een ritje op een pony, speel in de hooiberg en ontdek meer over de natuur en de herkomst van ons eten. Plezier en educatie gaan bij FarmCamps hand in hand.
Met boerderijen verspreid door heel Nederland en zelfs over de grens in Duitsland, is er altijd een locatie die bij jullie past. Samen maken we herinneringen die een leven lang meegaan – in de rust van de natuur en het eenvoudige buitenleven. Grote avonturen, voor kleine boeren!
Informações de contacto
van Haestrechtstraat 15b, 5171 RB, Kaatsheuvel, Noord-Brabant, Holanda
- 088 - 8889188
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
Hier hebben we ongelofelijk van…
Hier hebben we ongelofelijk van genoten! Top met vrienden en kinderen, want je kan de kinderen hier met een gerust hart laten spelen terwijl je een beetje bijpraat. De schattige dieren dragen bij tot het vakantieplezier. En de ontvangst is supervriendelijk. 100% ontspanning!
Verblijf was heerlijk

Resposta da FarmCamps, luxe logeren bij de boer - De Smulhoeve
Es war einfach traumhaft für unsere…
Es war einfach traumhaft für unsere Mädels. Den ganzen Tag draußen bei den Tieren und eine sehr nette Gastgeberin!!

Resposta da FarmCamps, luxe logeren bij de boer - De Smulhoeve
Boerin Karin is een warme lieve vrouw…
Boerin Karin is een warme lieve vrouw met hart voor kinderen en dieren. We voelden ons direct thuis.

Super leuke ervaring!
Aangename tent, warm onthaal en super vriendelijke boerin! De verzorgpony maakte het helemaal af, zo’n mooie ervaring om haar te zien groeien in het verzorgen van de pony en de ritjes!! Zeker voor herhaling vatbaar.

Resposta da FarmCamps, luxe logeren bij de boer - De Smulhoeve
Lekker buiten bezig met de pony's
Lekker buiten bezig met de pony's, het is gewoon zo leuk en relaxt.

Heel leuk
Heel leuk! Fijne ervaring met de pony’s, mooie slaapplaats, vriendelijke mensen.

Resposta da FarmCamps, luxe logeren bij de boer - De Smulhoeve
Het verlof voor mlijn kleindochter.
Wenst later dan ook dierenarts te worden.
Het paardrijden en verzorging was prima, echt goed, maar buiten dat is de smulhoeve een dooie boel.
Geen mogelijkheid om gezellig een drankje in een bar, zeer klein beperkt winkeltje, s'avonds totaal geen activiteit dus je zit daar dan maar in de tent.
Neen voor mij niet meer.

Resposta da FarmCamps, luxe logeren bij de boer - De Smulhoeve
Fijn om te kamperen in een mooie tent…
Fijn om te kamperen in een mooie tent op een leuke plek, vlak bij de Efteling en de natuur.

Resposta da FarmCamps, luxe logeren bij de boer - De Smulhoeve
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.