Farmwell Opiniões 14

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg kan kun anbefale at købe hos…

Jeg kan kun anbefale at købe hos farmwell! Det er en super service man får 😊 Min mand og jeg har for nylig overtaget en bondegaard, og har i den forbindelse købt en minifrontlæsser hos Christian fra Farmwell. Vi havde nogle selvforskyldte startproblemer, da vi intet kender til maskiner, og af flere gange kom Christian ud og hjalp os. Han var meget hjælpsom, og tålmodig, på trods af at vi selv var skyld i fejlene. Vi kan kun anbefale at handle med ham. Rie Friis

21 de novembro de 2025

Minilæsser 810

Vi har købt en minilæsser af Farmwell. Vi har fået en ualmindelig fin behandling. Fin vejledning og leverance. Alt forløb som aftalt. Vi kan bestemt anbefale at købe maskiner ved Christian.

5 de outubro de 2025

Max Loader 810

Min familie og jeg havde længe været på udkig efter en minilæsser og havde besøgt flere forhandlere undervejs. Da min kæreste og jeg ankommer til FarmWell ApS blev vi mødt af Christian, der tog imod os med et smil og allerede havde kørt en maskine frem.

Jeg brugte længe på at testkøre både MaxLoader 906 og storebroren MaxLoader 810 og vendte flere gange tilbage for at stille spørgsmål. Uanset om det var store tekniske detaljer eller små praktiske ting, tog Christian sig altid god tid til at svare grundigt og ærligt.

Gennem hele processen oplevede vi en oprigtig og tillidsfuld dialog. Christian var helt åben omkring fordele og ulemper ved de forskellige modeller til netop vores brug, og pressede aldrig på for at sælge. Det gjorde, at vi følte at vi havde tid til at overveje, og føle os helt trygge i vores valg.

Da jeg endeligt ringer til Christian for at lægge en bestilling, var vi heldige med at det passede med en anden leverance, og vi endte derfor med at få maskinen leveret dagen efter vi bestilte.
Selve handlen forløb hurtigt og professionelt, og maskinen blev leveret klar til brug.

Efter en måneds brug kan jeg kun sige, at vi er meget tilfredse. Maskinen lever fuldt ud op til vores forventninger, og den service vi fik hos FarmWell har været i særklasse.

Som titlen angiver endte vi med at købe en større maskine end vi først havde planlagt, da vi var bange for at den mindre 906'er blev for lille til skovbrug grundet de smalle aksler. Opgraderingen til en 810'er har været enormt godt lagt ud for os, og man føler virkeligt at man får maskine for pengene.

Kort sagt: For os var Christian mere en dygtig og ærlig rådgiver, end en sælger. Der var god, klar kommunikation og min familie og jeg har modtaget en maskine, der lever op til forventningerne og mere til.

5 Stjerner, intet at komme efter.

21 de outubro de 2025

Supergod service

Supergod service. Da vi havde spørgsmål angående teleskoplæsser vi havde købt, var det supernemt at få fat i dem. Kan varmt anbefale at handle hos farmwell.

13 de outubro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Købte sidste år en minilæsser model 906…

Købte sidste år en minilæsser model 906 E som jeg var meget glad for, og opfyldte mine behov fint. Dog drillede fremdriften på den og jeg var i dialog med Christian som var meget lydhør for problemet.
Christian sendte en mekanikker ud og var også i dialog med farbrikken for at løse problemet, men det drillede.
For en uge siden snakkede jeg så med Christian igen som sagde han havde tænkt meget på mig og problemet, så han ville komme forbi med en ny maskine jeg kunne prøve.
Det endte med jeg fik en helt ny maskine af samme model selv om der var gået et år.
Jeg var målløs og meget glad, det må man kalde service af høj grad.
Så 5 stjerner på Trust Pilot med pil op :-)

4 de agosto de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg købte i 2022 en Max Loader 811 +…

Jeg købte i 2022 en Max Loader 811 + div. tilbehør. Det er en rigtig god og prisbillig maskine, med udstyr udover det sædvanlige, kan absolut anbefales.
Samtidig yder sælger rigtig god service, selv efter 3 år kom sælger ud til mig og løste et problem, u/b

12 de agosto de 2025

Max Loader 810

Har købt en 810’er, og er super glad for den ! Det er blevet min nye “trillebør”, som kan bruges alle steder til alle opgaver - FANTASTISK !

3 de março de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Minilæsser - Super godt køb!

Vi er super glade for købet af vores Minilæsser, som er blevet vores mest brugte redskab til at klare alt slags arbejde. Den kan vi IKKE undvære.

Vi takker for en rigtig god og professionelt service fra Farmwell. Vi kan i høj grad give vores bedste anbefalinger herfra.

6 de janeiro de 2025

Fed maskine

Fed maskine . Købte en Utv til offroad brug i terræn og skov . Har virkelig fået det jeg søgte, til en rimelig pris ift kvalitet. Den har bare kørt også selvom den er blevet brugt meget og hårdt .
Var uheldig at ramme et træ med for meget fart og havde brug for et par nye plastikdele . Dem skaffede sælgeren hurtigt frem til mig, og var også hjælpsom med vejledning til montering .
Fed maskine er absolut positivt begejstret over kvaliteten.

19 de abril de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Aldrig mere Farmwell - Fraskriver sig ansvaret og kender ikke købeloven

Købte i januar 2023 en UTV 150 cc igennem Farmwell, får den leveret i marts men garantien gælder fra januar? Hvor vi slet ikke havde fået maskinen. Eller nu snakker vi dog en manglende garanti / reklamationsret som slet ikke er tilstede hos Farmwell. Han fraskriver sig alt ansvar og siger at sliddele ikke er dækket af hverken garanti eller reklamationsret. Det er dog ikke helt sandt, for vi har 1 års garanti og 2 år reklamationsret på denne maskine, hvilket dækker fejl og mangler.
Allerede ved levering og første tur, så knækker gearkablet som han dog kommer og skifter med det samme, men der tænkte jeg allerede at det var en dårlig maskine.

Efterfølgende har vi haft problemer med at maskinen ikke fik benzin så den ikke kunne starte - fiksede det selv da han fraskrev sig sit ansvar og oplyste mig at det ville koste afhentning, reperation osv hvis han skulle fikse det. Det var endda inden for det første år, hvor han ellers oplyser at han har "garanti"

Nu efter 1,5 år, så har vi problemer igen (der er gået et envejsleje som sidder langt inde i motoren) - Han mener at en starter og et envejsleje som sidder inde i motoren er en sliddel ( Du skal være en ret god mekaniker for at skifte det) Så nu står vi med en maskine der er 1,5 år gammel, har kørt 160 km ialt og som ikke kan køre. Jeg har talt med Forbrugerklagenævnet som nævner at sliddele er dæk, vinduesviskere osv men alt hvad der sidder inde i motoren betragtes ikke som sliddele men som en fejl ved produktet, hvis dette ikke virker og det er naturligvis dækket af reklamationsretten.

Jeg var hos en anden forhandler som handler med ATV/UTV og han nævnte at han havde mange som kom med problemer, efter at de havde handlet med Farmwell og endda flere med samme problem som vores.

Meget uheldigt at vi ikke brugte en anden forhandler da vi nu står i en situation med en ubrugelig maskine til 32.000 kr.

Hvordan er det muligt at man kan fraskrive sig gældende regler? Håber at dette kan hjælpe andre med IKKE at handle med Farmwell, da det kun giver problemer.

16 de julho de 2024
logótipo da Farmwell

Resposta da Farmwell

Hej Elin & Jesper

Vi har flere gange lavet aftale med Elin, for indlevering af UTV på reklamation, men de aftaler underkender du selv gentagende gange Jesper !!

Vi har aldrig før oplevet en fejl, med et defekt motorleje leje, på vores UTVér og vi har ikke haft en reklamation i over et år på samme maskine, dine påstande er forkerte, og vi undrer os meget over hvorfra de opstår ?

MVH
Farmwell

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais