Farromode Opiniões 405

TrustScore: 1.5 em 5

1,4

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Zeer slechte ervaring met Farromode. De kleding was van slechte kwaliteit en de maatvoering klopte totaal niet. Het retourproces is onduidelijk en slecht georganiseerd. In eerste instantie werd e... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Geen hoogwaardige wol, wél polyester. Verhoudingen (lengte mouwen t.o.v. trui) zitten niet goed. Zeker ook niet handgemaakt. Voel me belazerd maar heb mijn les wel geleerd 😏 Wens Annie fijne p... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Het is al gemeld, maar bestel hier niet!!! Oplichterij ten top uit China. Maten kloppen niet! en retourbeleid is onuitvoerbaar! Je krijgt nimmer je geld terug en de klantenservice is nep, waa... Ver mais

Classificada 2 em 5 estrelas

Pasvorm prima maar de stof is heel anders dan op de foto Bij bestellen en je selecteert een andere kleur springt hij toch weer op de kleur die op de site staat erg verwarrend( heb daardoor per ongel... Ver mais

Informações de contacto

1,4

Muito mau

TrustScore: 1.5 em 5

405 opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Classificada 4 em 5 estrelas

Mooie jurk.

Mooie jurk.
Duurde langer dat ik dacht.
Jammer genoeg past het niet. Ik heb voor het eerst dat ik heb besteld.
Kon het niet ruilen zou te laat aankomen voor het feestje.

9 de setembro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Pas op. Dropshipping! Zou verboden moeten zijn!

Pas op! Dropshipping, slechte kwaliteit, slechte service, niet bereikbaar. Trap er niet in! Hoop dat ik nog netjes mijn geld terug ga krijgen. Dit soort “postadressen” die zich bezig houden met dropshipping zouden verboden moeten worden. Ronduit asociale manier om met consumenten om te gaan!

8 de setembro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Alleen maar misleiding op de site

Alleen maar misleiding op de site. Niels op de site klopt.
Product ontvangen maar soort stof klopt van geen kant.
Bedrijf komt beloftes niet na. Behalve dan dat je spullen ontvangt alleen zijn het niet de spullen die ze aanbieden.

7 de setembro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Dat je voor dit nep bedrijf kan werken…

Dat je voor dit nep bedrijf kan werken , zegt iets over jezelf. Jammer dat je over de rug van een gehandicapt kind je geld wil verdienen . Stelletje oplichters !!!!!
Dit ligt ook bij de politie

8 de agosto de 2025

Oplichters

Niets bestellen!! Ik heb mijn bestelling nooit gekregen en als ik ze mail krijg je een antwoord dat ze het gaan uitzoeken als zoethoudertje

25 de agosto de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Zeer slechte service en onbetrouwbare retourprocedure

Farromode blijkt een dropshippingbedrijf te zijn. Na ontvangst van een kledingstuk heb ik direct meerdere keren contact gezocht om het artikel te retourneren. Uiteindelijk kreeg ik te horen dat de manager vier weken op vakantie was en dat er pas daarna gereageerd kon worden.
Ondanks herhaald contact kreeg ik lange tijd geen reactie. Toen ik uiteindelijk een e-mail ontving, werd mij meegedeeld dat de retourtermijn van 30 dagen inmiddels was verstreken — terwijl ik ruim binnen die termijn contact heb opgenomen.
Zeer teleurstellende ervaring. Slechte communicatie, geen klantvriendelijkheid en totaal onbetrouwbare retourafhandeling. Niet aan te raden.

1 de junho de 2025

Nooit mijn bestelling ontvangen

Nooit mijn bestelling ontvangen , uiteraard hebben ze wel mijn betaling gehouden. Krijg ik ( na diverse mails naar hen te hebben gestuurd waarin ik meldde dat ik mijn bestelling nooit gekregen heb) een " vriendelijke" mail met de tekst : Anne, we hebben je gemist " De brutaliteit!

1 de agosto de 2025

Misleidende advertentie / incorrecte levering

Heb een trui besteld waarvan in de advertentietekst duidelijk vermeldt dat de trui gemaakt is van Merinowol. Bij levering blijkt het een polyester/katoen trui te zijn volgens het productlabel. Het bestelde product was dus niet geleverd was mijn conclusie.
In eerste instantie wilde men het product niet terugnemen tenzij ik het op eigen kosten zou retourneren naar China. Uiteindelijk is er toch overeenstemming bereikt en zijn de kosten vergoed.

16 de julho de 2025

Super slecht…

Ten eerste lang op levering moeten wachten
Ten tweede slechte kwaliteit
Ten derde maat klopt niet dus te klein heb normaal 40 42 en dus xxl besteld naar aanleiding hun maattabel maar veeeel te klein
Ten vierde als ik het retour wil sturen moet ik superhoge verzendkosten betalen meer als product kost kan ook 30% korting krijgen op ander product
Maar denken hun dat ik daar ooit nog wat bestel? Begint het weer van voren af aan
STOND GEWOON OP GOOGLE! dus dacht dat het bedrijf uit Nederland kwam

9 de agosto de 2025

Een bestelling geplaatst

Een bestelling geplaatst. Daarna een vage volgcode gekregen die niet laat zien welke route het product volgt.
Mail gestuurd na 6 dagen. Het antwoord was vriendelijk en er werd mij gezegd dat de bestelling er ieder moment kon zijn.
De volgcode staat nog op exact dezelfde vage informatie.
Inmiddels weer 4 dagen verder, ik heb ze, via de mail, verzocht omijn bestelling te annuleren en deze week nog mijn geld terug te storten.

29 de julho de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Afzetters: niet bij kopen!

Ik bestelde hier een Merino trui. Wat bleek na levering na 4 weken: 0% merinowol en heel slechte afwerking (bijvoorbeeld rits die uitsteekt). Retourzending kan niet (of tegen meer dan €50). Kortom: afzetters & niet bij kopen!!!

27 de julho de 2025
Classificada 2 em 5 estrelas

slechte kwaliteit

slechte kwaliteit, klantenservice slecht bereikbaar en terugsturen kan je 30 euro kosten dus dat doe je dan niet omdat je dan bang bent dat je ook je geld nog eens niet terug krijgt.

23 de julho de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Misleiding van de bovenste plank

Ik heb via de webshop FarroMode een zwembroek besteld dat op de website werd gepresenteerd als zijnde van hoogwaardige kwaliteit, met professionele foto’s en een luxe uitstraling. Bij ontvangst bleek het echter een goedkoop product uit China, dat sterk afwijkt van de foto’s en omschrijving op de website.

Mijn klachtpunten zijn onder meer:
• Het product voldoet niet aan wat redelijkerwijs verwacht mag worden op basis van de presentatie.
• De kwaliteit is inferieur, het ontwerp wijkt af, en het is duidelijk een ander (en goedkoper) artikel dan werd voorgespiegeld.
• Er wordt nergens duidelijk vermeld dat de verzending uit China plaatsvindt.
• Klantenservice is onbereikbaar: we hebben meerdere malen contact gezocht via de mail, maar ontvangen alleen automatische standaardreacties. Daarnaast is het opgegeven telefoonnummer buiten gebruik.

Deze manier van handelen is volgens mij bewust misleidend, en lijkt gericht op het op grote schaal misleiden van consumenten. Ik heb een melding gedaan bij consuwijzer en overweeg aangifte.

21 de julho de 2025
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.