mie.balling
Min Hjalmer har i dag, for første gang været i Farum Hundehus. Sikke en dejlig oplevelse, super sød frisør(Jacqueline). Aldrig har Hjalmer været klippet så flot. Tusind tak og på gensyn.
Vi beskæftiger os primært med adfærdsbehandling, og hundetræning. Hundehuset råder også over Danmarks første Hundecafé, samt en fear-free hundefrisør.
Farum Hovedgade 29c, 3520, Farum, Dinamarca
Meget dygtig og professionel hundefrisør som også er veterinærsygeplejerske klippede vores dejlige hund så fint. Han måtte have lidt beroligende først, og så gik det ganske trygt og fredeligt. En meget god oplevelse!
Stor tak til Farum Hundehus for tålmodigheden, da min vovse skulle bedøves og klippes. Bedøvelsen var en kamp, men I gav ikke op. Og bagefter fik vi en super glad hund hjem. I er så søde, og næste gang har I fundet en løsning på at få ham bedøvet hurtigere. I skal have meget ros. I er meget dedikerede til jeres job.
Har en hund med separationsangst og i hele forløbet har vi mødt en meget kyndig adfærds ekspert. Hun har fuldstændig styr på tingene og dialogen omkring vores hund har der ikke været en finger at sætte på. Vi er trygge og glade for at hun tager sig god tid til at svare på alle vores spørgsmål ang angsten men også hvad der ellers kan opstå hen af vejen.
Prisen er rimelig :)

Resposta da Farum Hundehus
Skønt sted og skønt personale der er profesionelle og går op i deres arbejde. Mulighed for adfærdsbehandling, hundetræning og deres hundefrisør hvor man (hvis ønsket og muligt) gerne må være med! Det giver en helt anden tryghed end bare at efterlade sin hund. Og hvis ik det går at være med, så der heldigvis skøn kaffe i caféen i ventetiden.

Første hvalpeklip
Tusind tak for at gøre første hvalpeklip til sådan en god oplevelse. Min Malteser hvalp på 16 uger kan godt være lidt forsigtig og en smule reserveret, men i Farum Hundehus blev han lynhurtig tryg og nysgerrig, og hvor er det skønt at der bliver sat tid nok af, så man netop sikrer at det bliver en god oplevelse.
Jeg hentede en glad og rolig hvalp hjem, selvom han havde travlt med at lege med en anden hvalp og synes det var lidt øv at blive hentet 😂 Der er både vasket, fønnet, trimmet og neglene er klippet og det hele står “snorlige.
På mig, som hunde ejer, virker det helt sikkert som om min hvalp har hart en god oplevelse. De aller varmeste anbefalinger herfra.

Resposta da Farum Hundehus
Fantastisk hunde-cafe, i hyggelige omgivelser, hvor du kan nyde en kop kaffe mens din hund bliver trimmet, trænet og badet - eller hvis du bare har brug for råd.
Super service.
Min viden om positive træning er blevet udvidet, hvor alt bliver sjovt, og giver en stolt hund og ejer. Det blev til en leg der inspirerer og udvikler sig konstant. Hos mig er der trykket på de rigtige knapper, og jeg er mere kreative i aktiveringen af vores hund.
Kursets indhold og inspiration har udviklet et tillidsfuldt samhørighed mellem min hund og mig.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.