Fasadenor.no Opiniões 68

TrustScore: 4.5 em 5

4,4

Leia as opiniões dos outros

Classificada 2 em 5 estrelas

Rask levering. MEN når dere oppgir at en garage flis på 40x40cm så regner jeg med at bruksflate pr. Flis er 40x40 å ikke 39x39. får dere oppgir målene med skjøte stussene som da forsvinner under n... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Svært god kundeservice. De svarer raskt på henvendelser og er hjelpsomme og imøtekommende. Kjøpte drivhus og er veldig fornøyd med både service og kvalitet.

Classificada 5 em 5 estrelas

Fikk raskt gode svar på mine spørsmål, trekker litt ned at det er feil i tegninger som ligger på nettet, men ikke nok til at jeg trekker en stjerne. Alt i alt en god opplevelse.

Informações sobre a empresa

1. Estufa
  2. Loja de artigos para bilhar
  3. Fornecedor de portas de garagem
  4. Jardim
  5. Loja de móveis de jardim
  6. Planeamento de festas

Escrito pela empresa

Fasadenor.no er en norsk nettbutikk drevet av Vital E-Handel AS, spesialisert på et bredt utvalg produkter til hus, hjem, hage og fasade. Vi tilbyr nøye utvalgte produkter av høy kvalitet, spesielt tilpasset det norske markedet – alltid til konkurransedyktige priser og med trygge garantiordninger. Som en landsdekkende nettbutikk samarbeider vi med pålitelige frakt- og logistikkpartnere for å sikre rask og trygg levering til hele Norge. Vår største prioritet er å gi kundene en enkel, trygg og god handleopplevelse, og vi setter kundetilfredshet i fokus. Vi ønsker både nye og eksisterende kunder velkommen til en hyggelig handel hos Fasadenor.no – kvalitet og service du kan stole på!

Informações de contacto

Geralmente responde em 14 horas

Svært god kundeservice

16 de abril de 2026

Resposta da Fasadenor.no

Tusen takk for tilbakemeldingen!
Så bra å høre at du er fornøyd med produktet – håper du får mye glede av det fremover 👍

Rask og etterrettelig

Rask og etterrettelig svar. Fornuftige priser og direkte tilbud med kostnader uten forespørsel.

7 de abril de 2026

Resposta da Fasadenor.no

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen!
Det betyr mye for oss at du er fornøyd – velkommen tilbake igjen når du trenger noe 😊

Classificada 5 em 5 estrelas

Fikk raskt gode svar på mine spørsmål

7 de abril de 2026

Resposta da Fasadenor.no

Tusen takk for 5 stjerner!
Veldig hyggelig å høre at du er fornøyd – vi jobber hardt for å levere gode produkter og service, så dette setter vi stor pris på.

Fasade Nor, fantastisk opplevelse

Tobias Olsen er kjempe hjelpsom, vi hadde en samtale med han ang. drivhus som vi har tenkt å bestille.
Han svarte på alle våre spørsmål med høy kompetanse.

9 de abril de 2026

Resposta da Fasadenor.no

Tusen takk for en fantastisk tilbakemelding!
Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din – det betyr mye for oss 😊

God service!

God service!
Ble oppringt og fikk avklart type dusjkabinett og resten ordnet seg perfekt.

18 de novembro de 2025

Resposta da Fasadenor.no

Takk for hyggelig tilbakemelding å at du tar deg tiden til å gi oss feedback 😁

Classificada 2 em 5 estrelas

Transport er bortkastet og betale for

Transport er bortkastet og betale for, må nå kjøre 5 mil hver vei for og hente varene, eller det kan leveres om 1/EN uke.

31 de março de 2026

Hei!
Dette er synd å høre at du føler det slik, men det medfører ikke riktighet at våres kunder må kjøre å hente varene sine om dem har bestilt hjemlevering. Vi har ikke hørt noe fra deg ang dette før vi leser anmeldelsen din her. Det jeg vil tro har skjedd i dette tilfelle er at vi har sendt varer til deg, som du vil ha ut før påske. Å at DSV ( transportbyrå) har sagt at det kommer rett over påske. Eller du må hente selv på terminal om du må ha det ut før påske. Dette er hva jeg tror siden jeg ikke har hørt fra deg å vet ikke helt hvorfor saken din er slik. Men vi sender mange tusen sendinger hvert år. Å første gang jeg har hørt at kunder må hente selv på terminal, vil uansett beklage for at du har denne opplevelsen av oss. Men at våres kunder som har bestilt hjemlevering må selv kjøre å hente varene sine er ikke riktig. Å det skal man heller ikke gjøre. Ring oss gjerne så vi kan bistå deg videre. Vi ønsker gjøre alt vi kan for å få deg å alle våres kunder fornøyde. Ønsker deg en god påske 😁

Classificada 5 em 5 estrelas

Fikk rask og hyggelig respons

Fikk rask og hyggelig respons på henvendelsen min og det jeg hadde behov for hadde de i nettbutikken.

31 de março de 2026

Resposta da Fasadenor.no

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding 😁 settes stor pris på 😁

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi har i dag montert 2 stk…

Vi har i dag montert 2 stk garasjeporter fra Fasadenor. Har vært tidligere i kontakt med en som heter Mateus i kundeservice. Vi har fått god hjelp, rask respons og 2 stk flotte garasjeporter 😁👍

25 de março de 2026

Takk 😁 veldig hyggelig 😁

Classificada 5 em 5 estrelas

Hyggelig mann som kom med levringen

Hyggelig mann som kom med levringen. Behjelpelig med å plassere den til lagring.

19 de março de 2026

Resposta da Fasadenor.no

Takk for hyggelig tilbakemelding 😁 ønsker deg en fin kveld

Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastiskt kontakt väldigt trevlig…

Fantastiskt kontakt väldigt trevlig Snabb leverans hur smidigt som helst. Kan verkligen rekommendera

18 de março de 2026

Hei, Linus.

Takk for rask og hyggelig handel. Gratulerer med nytt flott drivhus 😁👍

Kjøpte garasjeinnreding

Kjøpte garasjeinnreding via Auksjonen. Reiste til fasadenor for å plukke det opp. Produktet er utmerket og fy søren for en service! Litt dårligere manualer, men det er jo ikke noe problem, for de finner du på nettsiden demmes. Stor takk til gutta for laste hjelpen!

10 de março de 2026

Hei, Kim Andre.

Tusentakk for veldig hyggelig tilbakemelding. Godt å høre du er fornøyd😁👍 Velkommen tilbake igjen.

Kontakt

Jeg ringte, en svarer sa at tlf var stengt, men like etterpå ringte dere meg opp og jeg fikk svar på det jeg lurte på. Bra👍🏻

11 de março de 2026

Hei, Unni.

Takk for din tilbakemelding. Supert å høre at du fikk hjelp slik ønsket.

Ha en god dag.

9 de março de 2026

Hei, Torleiv.

Takk for hyggelig tilbakemelding. Godt å høre du er fornøyd.

Ha en god dag.

Veldig hyggelige selgere

Veldig hyggelige selgere. Hjelpsomme ved demonteringen av drivhuset i Kongstenhallen i Fredrikstad. Mange gode tips og råd. Nå gjenstår det bare å få montert det opp hjemme.

8 de março de 2026

Hei, Svend.

Takk for hyggelig tilbakemelding. Godt å høre at du er fornøyd så langt. Du får ta kontakt hvis du har spørsmål rundt monteringen eller andre henvendelser.

God kveld

Fasadenor

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais