Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Trevlig bemötande och förstående över att som ny företagare med investeringar och hantverkarfakturor som måste betalas snabbt så måste lösningar också komma snabbt för att kunna gå vidare! Vi är så... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Har jobbat med service och problemlösningsorienterade arbeten i cirka 20 år och vet vad som krävs av en för att hitta lösningar på ett professionellt och tillmötesgående sätt. Utan att överdriva var J... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Från initial dialog till förslag var det riktigt bra upplevelse. Genuint intresse kring helheten i vår verksamhet, inte bara kolla siffror. Min kontakt Tobias var serviceminded, bra återkoppling och a... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Mailspam, inte uppskattat. Sen vill de säkert att man ska klicka på avprenumerera och samtidigt bekräfta att de hittat en epost adress med en person bakom som de kan spamma ännu mer. Hitta ni ett seri... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Instituição financeira
  2. Agência de empréstimos
  3. Serviços financeiros não bancários

Fedelta är utmanaren i finansbranschen som hjälper svenska småföretag att växa genom snabb och flexibel finansiering. Vår vision är enkel: alla bra affärer förtjänar att genomföras. Vi erbjuder företagslån, fastighetslån och sparkonton med hög ränta. Med över 2 miljarder kronor i utlånat kapital sedan start och tusentals nöjda kunder har vi etablerat oss som en pålitlig partner för företagare runt om i landet. Vi tror på företagare och idéer som får Sverige att växa. Hos oss får du raka svar, enkel finansiering och en partner som förstår din vardag.

Informações de contacto

4,5

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

160 opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Supernöjd

Jag har alltid upplevt en obehagskänsla vid kontakt med banker men nu har jag upptäckt att det finns undantag. Snabb handläggning och supertrevlig personal i form av Tobias. Har aldrig varit så nöjd med en kontakt med en bank. jag kommer verkligen att rekommendera Er.

3 de janeiro de 2024

Resposta da Fedelta

Stort tack för dina fina ord Roland och kul att vi kunde möta dina förväntningar! 🙏

Mycket trevligt kundbemötande

20 de dezembro de 2023

Resposta da Fedelta

Vårt mål är att leverera så bra service som möjligt – kul att vi lyckades Micke! 🙏

Jättesnabb service.Trevlig personlig

Jättesnabb service.Trevlig personlig
kontakt.Hade lite bekymmer att lösa lån från den tidigare långivaren men det löstes
bra.

7 de dezembro de 2023

Resposta da Fedelta

Vad kul att du fick en bra upplevelse Jan! Vi strävar alltid efter att leverera den bästa servicen åt våra kunder. 🙏

Service-minded

Service-minded. Snabb och proffsig handläggning.

7 de dezembro de 2023

Resposta da Fedelta

Tack för era fina ord, de värmer!🙏

Servicen var toppen.

4 de dezembro de 2023

Resposta da Fedelta

Stort tack för förtroendet och vad kul vi kunde leva upp till era förväntningar!🙏

Snabbt

Snabbt, enkelt och smidigt!!

23 de novembro de 2023

Resposta da Fedelta

Tack för din feedback ditt förtroende Monica!🙏

Vi strävar alltid efter att kunna ge en snabb och smidig lösning.

Okrånglig process

Resposta da Fedelta

Tack för ert fina betyg och förtroende!🙏

Bra bemött

Jag blev bra bemött i telefon och var super trevlig han som jag pratade med. Snabbt och smidigt gick det med lånet också!

Resposta da Fedelta

Tack för era fina ord!🙏 Jättekul att höra att vi kunde ge er en bra upplevelse.

Proffsigt

Bra brmötande och proffsiga

Resposta da Fedelta

Stort tack för det fina betyget!🙏 Vi blir superglada att vi kunde leva upp till era förväntningar.

Classificada 5 em 5 estrelas

Nyfikenheten på företagets upplägg och…

Nyfikenheten på företagets upplägg och då förståelsen i vad som behövs för att uppnå de mål som skall nås i företaget

8 de novembro de 2023

Resposta da Fedelta

Tack för det fina betyget Henrik! Vi strävar alltid efter att hitta bästa möjliga lösning för våra kunder. 👏

Resposta da Fedelta

Stort tack för din feedback och ditt förtroende Mikael!🙏 Det värmer att höra att du uppskattade vår service.

Superbra upplevelse

Superbra upplevelse. Min kontaktperson var väldigt trevlig och behjälplig och allt gick snabbt och smidigt. fem av fem stjärnor.

31 de outubro de 2023

Resposta da Fedelta

Stort tack för den fina recensionen, Jeroen! Det är fantastiskt att höra att din kontaktperson kunde göra din upplevelse så trevlig. Vi strävar alltid efter att leverera femstjärnig service! 🌟

Classificada 1 em 5 estrelas

Varning

Varning, ger krediter och vid problem tar dem både hus och hem. Förlorade 1 miljon på bolagets konkurs och går ej diskutera rimliga villkor för återbetalning.
Gå aldrig i personlig borgen eller med din fastighet som säkerhet.

7 de novembro de 2022

Resposta da Fedelta

Vi beklagar konkursen av ditt bolag och den förlust det innebar. Det är oerhört tråkigt att höra.

Efter flera samtal trodde vi oss ha hittat en bra lösning men tyvärr har vi inte hört något från er sedan dess. Vi har gjort allt vi kunnat för gå er till mötes och erbjuda bästa möjliga lösning.

Vänligen kontakta oss om ni har fler frågor.

Bästa hälsningar,
Team Fedelta

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.