Feedstudio Opiniões 10

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico de convites para avaliação

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg kan kun give FeedStudio mine allerbedste anbefalinger

Jeg kan kun give FeedStudio mine varmeste anbefalinger!

Jonas har hjulpet mig med både opsætning af funnel og Meta-annonceringskampagner – og det hele spiller bare. Det har gjort en kæmpe forskel for mig at få hjælp af én, der både er dygtig teknisk, tænker strategisk og samtidig er utrolig nærværende i samarbejdet.

Noget af det, jeg især sætter pris på, er, at Jonas altid er til at få fat i, når jeg har brug for hjælp eller sparring. Man føler sig ikke bare som “endnu en kunde”. Han følger med, justerer undervejs og tager ansvar for, at tingene virker.

Jeg er ikke selv teknisk stærk, så det har betydet meget for mig at have en samarbejdspartner, der kan forklare tingene roligt og overskueligt – og samtidig skabe resultater.

Jeg føler mig virkelig tryg i samarbejdet med FeedStudio, og jeg kan varmt anbefale dem til andre, der ønsker hjælp til funnels, annoncering og online markedsføring.

20 de maio de 2026

Stor anbefaling til Feedstudio

Stor anbefaling til Feedstudio, som jeg har brugt i mit firma både til annoncering, hjemmeside og vejledning det sidste år.
Lasse og Jonas er super kompetente og servicemindede.
De overholder aftaler, bruger et sprog, som er forståeligt, har en dejlig tålmodighed og så er de top søde!

1 de maio de 2026

Kan varmt anbefale Feedstudio

Kan varmt anbefale Feedstudio. Jonas og Lasse, som jeg har arbejdet sammen med, er yderst professionelle og leverer et virkelig højt serviceniveau med hurtig og grundig opfølgning. God feedback og læring kendetegner deres måde at arbejde på.
Derudover er det bare fedt at samarbejde med mennesker, der brænder for det, de laver, og som altid møder op med godt humør.

4 de maio de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Har haft et virkelig godt samarbejde…

Har haft et virkelig godt samarbejde med Lasse og Jonas fra Feed Studio.
Man kan mærke, de vil det bedste for ens forretning (og ikke bare tjene penge på en).
De er super hurtige til at svare, og optimerer hele tiden for at få de bedste leads til laveste pris. Jeg har fået nogle rigtig gode leads ud af det, som også er blevet til kunder, så jeg er mere end tilfreds.
Kæmpe anbefaling herfra!

23 de abril de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Lasse og Jonas er to top professionelle drenge

Lasse og Jonas er to top professionelle drenge, jeg på det varmeste kan anbefale. Jeg har den fantastiske oplevelse at arbejde sammen med dem i vores fælles projekt med stamcelleteknologi-produkt X39 som er en banebrydende virkelighed hvor du nu kan aktivere dine stamceller. Den succes Stamcelleteknologi.dk oplever, finder rødder i det fantastiske arbejde (Feedstudio) Lasse og Jonas udretter bag fasaden.🧬😊📈

13 de junho de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg kan på det varmeste anbefale Feedstudio

Jeg har arbejdet sammen med Jonas og Lasse fra Feedstudio, på mere end 10 forskellige cases, hvor de alle gangene har leveret mere end man kunne forvente.

De er super skarpe på at kvalificere møderne som de booker ind, hvilket gør at vores sælgere ikke skal bruge særlig meget tid på no-shows og ukvalificeret samtaler.

Alt i alt er det en klar 5/5 herfra og jeg kan på det varmeste anbefale Feedstudio.

Asbjørn Kirkegaard
Stifter / Raymondo

18 de maio de 2024

Super anbefaling herfra!

Jeg har nu haft et samarbejde med Lasse og Jonas i et stykke tid, og de har formået at skabe et super flow i min forretning.
Både den måde de booker møder ind på, men også at de er kompetente sælgere, som forstår at komme ned på jorden og ikke er for "smarte i en fart". Det var en ting jeg vægtede meget højt, men det kører bare.

Desuden er de nogle hyggelige gutter, og der er god kommunikation til dagligt. Så Feedstudio kan varmt anbefales herfra.

16 de maio de 2024
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais