Diese Firma Feelamazong schuldet mir immer noch Geld. Sie bompariert mich fast täglich mit komoschen emails. Aufpassen! Finger weg
purchased from Australia on 7 December 2024. A number of advices re delivery , but words dont provide my item. Apparently landed in Australia but is in transit and now in Western Australia headed... Ver mais
Cannot really comment on this company as I did not order anything as the products were not what I would normally search for.
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Não respondeu a opiniões negativas
Diese Firma Feelamazong schuldet mir…
Diese Firma Feelamazong schuldet mir immer noch Geld.
Sie bompariert mich fast täglich mit komoschen emails.
Aufpassen! Finger weg
Es fraude te hacen cargos por un premio…
Es fraude te hacen cargos por un premio o regalo que no existe y te hacen cargos a tu tarjeta es un robo cuidado con ellos
HOLD JER VÆK
HOLD JER VÆK.
Dette er en kæmpe SCAM side, og de trækker penge som de har lyst!
Je viens de me faire arnaquer
Je viens de me faire arnaquer
5 débits de 9.70 et 1 de 2 euros alors que rien acheté ni commandé
ARNAQUE -une commande de 9.99€ jamais…
ARNAQUE -une commande de 9.99€ jamais reçues et débitée déja 4 fois en 1 semaine.
Obligée de faire opposition à la carte et de signaler ce site aux fraudes
purchased from Australia on 7 December…
purchased from Australia on 7 December 2024.
A number of advices re delivery , but words dont provide my item.
Apparently landed in Australia but is in transit and now in Western Australia headed away from its delivery addrerss.
looking like a scam or a company that has no safe delivery system ,probably for cost reasons.
Plain scam.
Achtung ⚠️ ⚠️ ⚠️
Achtung ⚠️ ⚠️ ⚠️ abofalle Achtung ⚠️ ⚠️ ⚠️ sofort vom Konto Abbuchungen blockieren Achtung ⚠️ ⚠️ ⚠️ sofort kündigen über den Support und dann nicht mehr reagieren Achtung ⚠️ ⚠️ ⚠️ playsports.store und gofeelamazing ⚠️ ⚠️ ⚠️ man kommt ungefragt auf die beiden Seiten bei der kontoeingabe ⚠️ ⚠️ ⚠️
Do not touch this company with a barge…
Do not touch this company with a barge pole.Scamming PHALLICS!!
A mi me acaban de informar que gane un…
A mi me acaban de informar que gane un premio y que tenía que pagar 2 euros de envío, y me acabo de dar cuarta que es una cuenta de estafa, intenté reclamar pero ya no se puede.
Please refund all your charges to my…
Please refund all your charges to my Mastercard as I did not make any transaction with you and immediately cancel all my future billings for Feelamazing.store +441174730043 CYP
werd via een enquête met winkans…
werd via een enquête met winkans verleid tot overmaken geldbedrag. Vervolgens werd er 2x euro 2 en 48,60 t.l.v. mijn creditcard gevorderd. Blikt dus gewoon een internet oplichtertruc te zijn. Om verdere schade te beperken creditcard geblokkeerd
Scammers
Scammers. Charged me twice euro 2 and then again euro 18. How the heck? How did these guys get my credit card? Who are they? Blocked them immediately. Check your credit card bills by this rip off merchants
I was contacted and promised that my…
I was contacted and promised that my issue will be resolved. I will be waiting for their feedback.
Macht da nichts Leute
Macht da nichts Leute. Miese Falle. Abofalle!!!
FRAUD
Been taking money from my account for 6 months now.
Small amounts so you don't notice.
Have no idea how they got my details - baffles me!!!!!
Check your statements properly, i won't make that mistake again.
Membership canceletion
I ve reported it more than 6/7 monts…
I ve reported it more than 6/7 monts ago and I have a response just now?
Me están haciendo un cargo a mi cuenta…
Me están haciendo un cargo a mi cuenta que no se de que es tengan cuidado y denuncien.
They really ernest