Banner for Felman

Felman Opiniões 4034

TrustScore: 4.5 em 5

4,3

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Prima ,geen probleem met bestellen Alles prima voorelkaar Maar 1 probleem waar jullie geen schuld aan hebben En dat is de levering met D H L (waardeloos) Veel beloven weinig geven doet een g... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

De snelle afhandeling van de bestelling. Het belangrijjste voor ons is dat we, sinds we op de topper slapen, opstaan zonder pijn in de rug. De TV reclame geeft precies aan wat de topper doet.

Classificada 5 em 5 estrelas

Wij hadden een nieuw matras besteld. Maar helaas kregen wij enkele dagen na onze bestelling een bericht dat onze levering vertraging had opgelopen. Wat altijd kan gebeuren natuurlijk. Wij kregen een b... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Duidelijke informatie op de website, snel geleverd en het ligt/slaapt geweldig. Ik kom van een héééél dure traagschuim topper.Echt comfortabel maar onprettig warm en wilde daarvan af. Slaap nu op het... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de camas

Met Felman® bent u verzekerd van de meest innovatieve, nieuwste en beste geteste materialen in slaaptechnologie. Welk product u ook kiest, wij garanderen u een goede nachtrust.

Informações de contacto

4,3

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

4 mil opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 48 horas

Classificada 5 em 5 estrelas

Snelle service en vriendelijke…

Snelle service en vriendelijke behulpzame telefonisch gesprek

1 de abril de 2026

Beste klant,

Bedankt voor jouw positieve bericht! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met onze snelle service en het vriendelijke telefonische gesprek. We waarderen jouw feedback enorm en staan altijd klaar om je verder te helpen.

Als je nog vragen of opmerkingen hebt, laat het ons gerust weten.

Beste klant,

Bedankt voor jouw enthousiaste review! We zijn blij te horen dat je zo tevreden bent met het dekbed. Als je nog vragen hebt of verdere hulp nodig hebt, laat het gerust weten.

Classificada 5 em 5 estrelas

Snelheid van bezorgen en goede…

Snelheid van bezorgen en goede kwaliteit van product.

Beste klant,

Hartelijk dank voor je positieve feedback! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelle levering en de kwaliteit van het product.

Classificada 5 em 5 estrelas

Snelle levering van de topper

Snelle levering van de topper, deze ligt echt super lekker en met de 50% korting een geweldig product.

Beste Linda,

Hartelijk dank voor je mooie review! Fijn om te horen dat de topper lekker ligt en dat je tevreden bent met de snelle levering en de actieprijs.

Snelle levering en goede kwaliteit

Snelle levering en goede kwaliteit

Beste Patricia,

Hartelijk dank voor je positieve reactie, fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelle levering en de kwaliteit.

Met vriendelijk groet,

👍duimpje

Precies gedaan wat ik gevraagd heb

Beste klant,

Wat fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen en dat je tevreden bent met jouw bestelling bij Felman.shop! Bedankt voor jouw positieve feedback en het delen van jouw ervaring.

Mocht je in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebben, staan we altijd voor je klaar.

Classificada 5 em 5 estrelas

Heerlijke dekbedden en keurig geleverd…

Heerlijke dekbedden en keurig geleverd in mooie hoezen, dank U

Beste klant,

Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met de dekbedden en de levering! Wij streven er altijd naar om onze klanten de beste kwaliteit en service te bieden. Mocht je nog vragen hebben of verdere hulp nodig hebben, laat het gerust weten.

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit, duidelijke afspraken en vlotte bezorging

Beste klant,

Bedankt voor jouw positieve feedback over Felman.shop! We zijn blij te horen dat je tevreden bent met de kwaliteit, de afspraken en de vlotte bezorging. Als je nog vragen hebt of verdere hulp nodig hebt, laat het ons gerust weten!

Snel en goed

Snelle verzending, goed produkt

25 de março de 2026

Beste Hetty,

Dank je wel voor je positieve feedback! Geweldig om te horen dat zowel de verzending als het product naar wens zijn.

Classificada 4 em 5 estrelas

Al eerder een topper en kussen gekocht…

Al eerder een topper en kussen gekocht die goed bevallen nu de massagemat blij mee.

24 de março de 2026

Beste klant,

Dank je wel! Fijn dat je weer tevreden bent met je aankoop en dat de massagemat goed bevalt.

Classificada 1 em 5 estrelas

Verkeerde bestelling gekregen en toch…

Verkeerde bestelling gekregen en toch het bedrag moeten betalen.

24 de março de 2026

Beste klant,

Dank je wel voor je feedback. Jammer dat de levering niet in één keer goed is gegaan, dat is uiteraard niet de bedoeling. Fijn dat we samen contact hebben gehad en dat we de juiste maat hebben kunnen nasturen. We hopen dat je nu tevreden bent met het product.

Classificada 5 em 5 estrelas

Prima topper met een uitstekende…

Prima topper met een uitstekende drukverdeling. Geen klachten meer van druk pijnen bij het slapen.

27 de março de 2026

Beste Jan,

Dank je wel voor je mooie review! Fijn om te horen dat de topper zo goed helpt en dat je geen last meer hebt van drukpijnen. Daar doen we het voor!

Classificada 1 em 5 estrelas

Slecht bedrijf

Felman, wat een ontzettend slecht bedrijf is dit. Worden nu al 5 maanden aan het lijntje gehouden over er topper die we onder garantie hebben terug gestuurd in december 2025. Hoe moeilijk is het om gewoon een nieuwe topper terug te sturen zoals afgesproken. Elke keer weer dezelfde smoes mijn manager is er nu niet maar volgende week wordt er contact opgenomen met een oplossing.

1 de fevereiro de 2026

Beste Dave,

Onze excuses voor het lange wachten en het ongemak dat dit heeft veroorzaakt. Na controle in ons systeem zien wij dat de vervangende topper momenteel in productie is bij de fabriek. De bestelling zal binnenkort worden verzonden.

Wij begrijpen dat dit langer heeft geduurd dan gewenst en bieden hiervoor onze oprechte excuses aan. Mocht u in de tussentijd nog vragen hebben, dan helpen wij u graag verder.

Classificada 5 em 5 estrelas

Mooie airco van blumill,voor een…

Mooie airco van blumill,voor een uitstekende prijs

10 de abril de 2026

Beste,

Bedankt voor je positieve feedback over de BluMill compacte verrijdbare air cooler! We zijn blij te horen dat je tevreden bent met de prijs en het product. Mocht je nog vragen hebben of meer willen weten over de BluMill air cooler, dan staan we altijd voor je klaar.

Goeie service

Goed bedrijf! Klein probleempje met het product maar is keurig opgelost! Complimenten. Zeker een aanrader!

10 de abril de 2026

Beste klant,

Wat fijn om te horen dat jouw probleem keurig is opgelost en dat je tevreden bent met onze service! Bedankt voor de complimenten en de hoge beoordeling. We doen ons best om altijd een goede ervaring te bieden. Mocht je in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebben, staan we natuurlijk voor je klaar.

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.