Ik kon de bestelde shampoo dezelfde dag…
Ik kon de bestelde shampoo dezelfde dag nog afhalen. Top!
HET VERHAAL ACHTER FENJI COSMETICS VAN DROOM NAAR WERKELIJKHEID - Soms begint iets groots met een kleine, pure droom. Fenna en Jinthe, twee jonge meiden met een grote droom en een nog grotere liefde voor haarverzorging - Fenji Cosmetics is daarom niet zomaar een merk in haarverzorging - Het is een verhaal, een familieproject, een droom die werkelijkheid werd.
Holanda
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Ik kon de bestelde shampoo dezelfde dag nog afhalen. Top!
Hele fijne natuurlijke haarproducten, ruikt ook heerlijk. Snelle verzending

Resposta da Fenji Cosmetics
Prima producten goed resultaat en fijne geuren en een fantastische service met goede adviezen niet te duur een aanrader dus

Resposta da Fenji Cosmetics
Snelle levering, en hele fijne curling foam, ik zocht al jaren naar een stylingproduct wat en zuinig in gebruik is en goed werkt op mijn krullen en na deze 1x getest te hebben, werkt gewoon super! Een product waar je haar niet droog van wordt! Top!

Resposta da Fenji Cosmetics
Goede producten en nette levering, maar vooral het verhaal achter de naam Fenji maakt het hele pakketje compleet. Hierdoor bestel je het liefst bij dit bedrijf ♥️

Resposta da Fenji Cosmetics
Ik heb een geweldige ervaring met dit bedrijf heb shampoo en conditioner en haar serum gekocht geweldige producten en makkelijk te gebruiken en snelle service echt een aanrader deze bedrijf

Resposta da Fenji Cosmetics
We hebben nu al ongeveer een jaar (iets langer denk ik) de producten van Fenji. Eerst de normale biotineshampoo, en nu de curly girl voor onze dochter. We zijn er zó blij mee! Niet alleen is het een onwijs fijne formule, het maakt het haar zacht en toch bewerkbaar tegelijk. De krullen in mijn dochters haar zijn veel makkelijker te fixeren omdat deze shampoo de juiste voeding geeft, en we hebben geen problemen met kroes. Dankjewel weer team Fenji, met name natuurlijk Fenna en Jinthe. Goed bezig meiden!

Resposta da Fenji Cosmetics
Zeer tevreden over de shampoo en conditioner! En wat een mooi verhaal zit er achter deze webshop ❤️ Zeker aan te bevelen, succes gewenst!!

Resposta da Fenji Cosmetics
Ten eerste zijn het fantastische en eerlijke producten, en daarnaast spat de liefde en zorg voor de producten er echt vanaf. Daarnaast is het een mooi en betrokken familie bedrijf, en zou het dan ook iedereen aanraden. Ik ben al jaren op zoek geweest naar een goede shampoo voor mijn mega gevoelige hoofdhuid, en ben uitgekomen bij de Signature Origins lijn. Wat een heerlijke lijn, mild voor me hoofdhuid en super zach voor mijn fijne futloze haar. Ik ga hier niet meer vanaf.