Jeg bare prøver å få til ekspress kreditt, prøvd nå i flere dager. Men det går ikke videre i profilen. Og da får man heller ikke tatt noe lån. Er ikke dette noe dere på kundeservice kan hjelpe meg me... Ver mais
A empresa respondeu
Måned efter måned, og trods fast aftale om at trække et aftalt beløb og trods jeg aldrig har været bagud med afdragene, så modtager jeg møg ubehagelige mails hver måned om at indbetale NU hvis ik... Ver mais
I got declined twice, but was approved on the third attempt through their direct website instead of the third parties involvement. So far I am pretty satisfied because its not easy getting loan(s) as... Ver mais
A empresa respondeu
dette er noe der der ute som virkelig trenger litt ekstra fort hvis noe skulle uventet skje så kan jeg gi dere denne godbiten som oppfyller deres ønsker på dagen,,og det kan man ikke si om veldig man... Ver mais
Escrito pela empresa
Escrito pela empresa

ST Business Centre 120 The Strand, 1027, Gzira , Malta

Resposta da Ferratum
Veldig rask tilbakemelding på å få kreditt! Bra å få pengene på kontoen samme dag.

Resposta da Ferratum
Skulle gjerne hatt et kidnr og banknr . Så en kunne evnt betale tilbake mer , hvis en kunne. Ellers lavere rente. Rask levering fra dere er bra👍

Resposta da Ferratum
Veldig fint. Men jeg trenger litt tid for å finne ut hvordan det fungerer.

Resposta da Ferratum
Var problemer med systemet når jeg søkte, fikk god hjelp mellom chaten, selv etter endt åpningstid

Resposta da Ferratum
Hadde inne en søknad en tid tilbake som jeg valgte og ikke akseptere. Mottar stadig e-poster fra selskapet om reklame. Har vært i kontakt med selskapet 3 ganger i chat og fått bekreftet att jeg ikke har noe forhold til selskapet og det ikke skal sendes mere reklame til meg. Det får jeg enda. Ett selskap som fortsetter å kjøre ut reklame etter man tydelig har gitt beskjed om å avregistrere flere ganger tar jeg som komplett useriøst selskap.

Resposta da Ferratum
Ferratum er veldig rask med utbetalingar og gir tilbakemeldingar som er positive

Resposta da Ferratum
Pengene kon relativt fort, men tilbakebetaling viste seg å være vanskelig. Kundeservicen er den verste jeg har vært borti, vil ikke anbefale Ferratum til noen! Finn deg noen andre å låne penger av!

Resposta da Ferratum
Ingen stress med utbetaling, veldig kjapt. Kunne ønsker minste beløp per måned var lavere. Men ellers jeg er veldig fornøyd med ferratum. De har vært til stor hjelp for meg i en vanskelig tid. Takk Ferratum ;) <3

Resposta da Ferratum
synes det er bra å fleksikredittkonto da man kan ta ut når man vil.

Resposta da Ferratum
Den er enkel å forstå, får tilbake melding når inn betaling er utført, god info

Resposta da Ferratum
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.