Festival Cadeaukaart Opiniões 92

TrustScore: 5 em 5

4,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Super leuk verjaardags cadeau gekregen. Website werkt goed met een top aanbod en overzicht van wat er speelt momenteel!

Classificada 5 em 5 estrelas

Je kan naar veel verschillende festivals en het gebruik is duidelijk en overzichtelijk. Leuk om cadeau te doen!

Informações sobre a empresa

1. Loja de lembranças
  2. Organizador de eventos
  3. Venda de bilhetes para eventos

Festival Cadeaukaart is dé cadeaukaart voor iedereen die van muziek, een feestje en beleving houdt. Met deze cadeaukaart geef je geen spullen, maar herinneringen. De kaart is te besteden bij 1.000+ festivals, concerten en evenementen in Nederland en bij steeds meer aangesloten partners. Of het nu gaat om een dagfestival, meerdaags evenement, concertticket of een bijbehorende beleving: de ontvanger kiest zelf waar en wanneer hij of zij de kaart besteedt. Zo past het cadeau altijd bij de smaak en agenda van de ontvanger. Festival Cadeaukaart werkt samen met gerenommeerde festivals, ticketplatforms en organisatoren en is verkrijgbaar bij o.a. Albert Heijn, Primera, Bruna, HEMA, SPAR en PLUS. Wij geloven dat samen genieten, dansen en vieren mensen verbindt en het leven mooier maakt. Onze missie is simpel: het geven en beleven van festivals toegankelijker en leuker maken. Transparantie, betrouwbaarheid en service staan daarbij centraal. Daarom vinden we feedback van onze klanten enorm belangrijk en blijven we continu werken aan het verbeteren van onze dienstverlening. Met Festival Cadeaukaart geef je een moment om naar uit te kijken, en een herinnering die blijft.

Informações de contacto

4,8

Excelente

TrustScore: 5 em 5

92 opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Cadeau tip

22 de maio de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Super leuke en originele cadeaukaart…

Super leuke en originele cadeaukaart voor iedereen die van festivals en concerten houdt! De website werkt overzichtelijk en makkelijk, waardoor je snel een festival of evenement kunt vinden dat bij je past. Het bestellen en inwisselen van de cadeaukaart ging soepel en zonder problemen. Ook fijn dat er een groot aanbod aan festivals beschikbaar is. Echt een aanrader om cadeau te geven én te krijgen!

9 de maio de 2026

Goeie site

Kreeg een cadeaukaart op het afscheid van mijn werk. Super leuk idee en kon heel overzichtelijk opzoeken welke festivals ik kon bezoeken. Goeie site!

5 de maio de 2026

Top site!

Festival Cadeaukaart is een fijn bedrijf. Ze zorgen ervoor dat je makkelijk en overzichtelijk kan zien welke festivals er zijn. Daarbij is ook alle nodige informatie over die festivals te zien. Het gebruiken van de Festival Cadeaukaart zelf is ook erg makkelijk. Al met al is het een fijne site die ik regelmatig gebruik.

22 de abril de 2026

Festival waardebon

Ik heb festivalcadeaukaart gehad voor mijn verjaardag, een echte aanrader om te geven en zeker om te ontvangen. Ik raad het iedereen aan die naar een zoekt naar een leuke waardebon om te geven!

11 de abril de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Leuk om te krijgen en te geven

Kaart cadeau gekregen voor mijn verjaardag. Voor iemand die veel naar festivals gaat echt een topcadeau en veel leuker dan geld krijgen.
Site werkt gemakkelijk en keus uit veel feesten/ festivals.

4 de abril de 2026
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.