Jeg har lejet fadølsanlæg,slush maskine…
Jeg har lejet fadølsanlæg,slush maskine og køler.
Alt forløb perfekt.
Alt blev sat op og afhentet :-) af yderst flinke folk.
Jeg kommer helt sikkert igen.
Tak for en helt igennem god service.
Jeg har lejet fadølsanlæg,slush maskine og køler.
Alt forløb perfekt.
Alt blev sat op og afhentet :-) af yderst flinke folk.
Jeg kommer helt sikkert igen.
Tak for en helt igennem god service.
Lejede slushice maskine til studentergilde.
Maskinen var bare i orden og servicen var helt i top.
Kan klart anbefale Thomas/Festløven.dk til andre.
Lejede fadølsanlæg m klapbord til fødselsdag af Thomas/Festløven. Alt forløb nemt og overskueligt. Kan KLART anbefales…
Fantastisk service! Vi lejede en hoppeborg til vores datters fødselsdag. Vi kunne desværre ikke aflevere tilbage til den aftalte tid, men der var stor forståelse fra festløvens side, og det kostede ikke ekstra:-)
Vi havde en virkelig god oplevelse med at leje hoppeborg fra Thomas ved festløven til vores søns navngivning i weekenden. Virkelig god service hele vejen igennem og fleksibiliteten er i top. Jeg kan kun anbefale, at du lejer hos festløven.dk
Vi lejede endnu engang hele "pakken" til endnu en fest
fra Festløven
Alt var som det plejer - i top klasse, - pænt, rent og i orden - vores varmeste anbefalinger herfra :-)
Lejede hoppeborg til vores datters konfirmation hos Festløven.
Kun anbefalinger herfra
Vi lejet popcorn maskine, slushice maskine og sumodragtet, til fornuftige penge. Super service. Kan anbefales 👍👍
ABSOLUT anbefalelsesværdig!!!
Modtog slushice maskine til leje der var ren, pæn og og i rigtig god kvalitet! Super fleksibel, behagelig og rar udlejer, og den bedste service jeg længe har oplevet!!! Og så var det vildt billigt!!!!
Vi kommer uden tvivl igen!!!! :)
Super service og rådgivning,fint udvalg og meget fornuftige priser. Kan varmt anbefales
Festløven / Thomas leverede fuldt ud. Ikke alene fandt han alt hvad jeg skulle bruge på rekord tid, han var også fleksibel ift. levering af de lejede maskiner.
De produkter, som skulle bruges i maskinerne var friske og øvrige tilbehør var rent og pænt.
Alt fungerede og var i flot stand, hvorfor jeg kun kan give de varmeste anbefalinger.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.