Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi havde lejet borde, stole, kaffemaskine, termokander, lysestager, vaser og vand karafler til konfirmation. Alt spillede lige fra afhentning til returnering. Tina er fantastisk imødekommende. Mikkel... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Jeg lejede 60 Stole 3 borde og 60 vandglas til vores konfirmation. Virkelig god service og flinke mennesker. Det eneste der kunne forbedre oplevelsen var en bedre Hjemmeside, ved første øjekast ser de... Ver mais

Classificada 2 em 5 estrelas

Vi bestilte slushice og softice maskine online. Afhentningstidspunkt kl. 18. Kort tid inden bliver vi ringet op, at de slet ikke har åbent kl. 18. Til trods for, at der alle steder står fra kl. 8-20 a... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi lejede alt til vores bryllup hos Fest og lej. Til start var der lidt forvirring omkring booking, hvilken også indebar at jeg selv havde ændrede flere ting undervejs, som blev mødt med tål... Ver mais

3,5

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico de convites para avaliação

3,5

Todas as opiniões

5 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 1 em 5 estrelas

Brændt af

Blev i den grad brændt af vedr. afhentning af en slush ice maskine. Havde fået en bekræftigelse på leje af maskinen som var booket online, hvor man skulle udfylde tidspunkt for afhentning. Kommer før det skrevne tidspunkt, men alt er lukket. Får et ubehøvlet svar i telefonen og flere mails efterfølgende, hvor vi får at vide at vi skal respektere det er lørdag og de selvfølgelig har ret til at holde lukket. Amatørfirma uden lige.

24 de junho de 2023
Classificada 2 em 5 estrelas

Softice maskinen

Jeg holdt min konfirmation her forleden og havde lejet en softice maskine. Maskinen virkede godt men der manglede en dryp bakke så man skulle stille et fad under softice maskine ellers dryppede den på bordet. Problemet var da vi havde aftalt et afhentnings tidspunkt og vi dagen inden blev ringet op og fik af vide at vi jo ikke kunne hente maskine på det aftalte tidspunkt fordi….? Det fik vi ikke at vide.
Så fik vi et nyt tidspunkt næste dag som var lørdag morgen klokken senest klokken 8. Så vi måtte køre fra København til Frederikssund klokken 7 om morgenen for at hente maskinen.
Burde nok finde et andet sted at leje en softice maskine næste gang.

11 de abril de 2023
Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg havde lejet en spiderman-hoppeborg…

Jeg havde lejet en spiderman-hoppeborg og en candy floss maskine til min søns fødselsdag MED gennemført spiderman tema. Seks dage inden festen bliver jeg ringet op af Tina, som meddeler at spiderman-hoppeborgen desværre ikke er på lager alligevel. Jeg har på dette tidspunkt ikke en jordisk chance for at finde en spiderman-hoppeborg andetssteds, da de er meget populære, så jeg takker ja til en minion-hoppeborg. Da hun så kommer med hoppeborgen, får jeg noget helt tredje.
Da vi vil sætte candy floss maskinen op mangler ledningen til maskinen. Så vi kan ikke bruge maskinen og sidder tilbage med en flok skuffede børn. Vi ringer til Tina flere gange og meddeler dette, men Tina bliver over telefonen VED med at slå fast at ledningen er der, selvom jeg flere gange i telefonen forsikrer hende om den ikke er der. Jeg sender hende sågar billeder af hele indpakningen. Hun er overhovedet ikke løsningsorienteret over telefonen.
Jeg vil slet ikke anbefale dette sted til andre.

8 de junho de 2021

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais