fiboinvest
Da min anmodning om udbetaling blev afvist flere gange, indgav jeg en klage, og de trådte ind og løste det hele med det samme.
Jeg er investor - jeg kan kun anbefale Fibo invest. De har et realistisk syn på markedet, og de er proaktive. Jeg kan godt lide den sparring de yder - som investor er det altid et godt værktøj at have flere øjne på markedet.
Fibo Invest har min største anbefaling
Fibo invest er yderst dygtig og forstår at lave virkelig gode analyser.
Kan varmt anbefale Mohammad og hans team.
Fibo invest laver fantastiske analyser og for de virksomheder som jeg har fulgt tæt har deres analyser ramt plet.
Jeg kan også rigtig godt lide deres ugentlige opdateringer om markedsudviklingen i verden.
Fibo invest gør det godt. De fortjener alle stjerner
Ligesom alle de andre nægtede de mig også forskellige anmodninger om udtræden, så længe de præsenterede mig for anmeldelsestitel, som kan inddrive mine penge og redde mig fra gerningen.
Værdifulde tekniske analyser som er nemme at handle på. Det gælder både Fibos analyser om langsigtede og swingtrades. Der er god transparens i appen omkring, hvilket afkast aktierne har givet siden de blev analyseret. Jeg har personligt lavet så mange fejl investeringer fordi jeg har handlet med hjertet uden den tekniske indsigt, så den måde jeg bruger analyserne på, er til at investere i firmaer som jeg kender og tror på i forvejen. Nogle tilfælde bruger jeg analyserne til at udvide min horisont og sætte mig ind i en virksomhed jeg ikke kender og så beslutte mig efterfølgende. Siden jeg har brugt Fibos input er mit afkast blevet mere stabilt og positivt, viden leveret omkring støtte linjer og modstand har og gjort det muligt for mig at komme ud i tide både opad og nedadgående 😂 I foråret 23 handlede jeg eksempelvis StoneCo og pt er jeg oppe med +50% undervejs har jeg været oppe med +100, men da Fibo var ude med sygdom fik jeg ikke solgt i tide, så de her analyser har været savnet af mig og jeg er en meget glad og tilfreds tilbagevendende kunde.
Top behagelig og professionel mand bag FiboInvest
Jeg var for et par år siden medlem, men da hans TA analyser ofte var helt hen i vejret pga manglende viden om indstillinger i TW, valgte jeg at springe fra, da han ikke var lydhør overfor problemet. Havde han ændret indstillingerne, kunne man have undgået en del handler som som efterfølgende gik imod ham.
Jeg har så fulgt ham i hans FB gruppe siden og han fortsætter med at anbefale aktier ud fra forkerte indstillinger. I min verden er det at vildlede andre mennesker!!
Jeg har flere gange henvendt mig til ham, men han er en stædig rad, der kun vil høre på ham selv og snakker uden om. Det er en skam!!
Kan varmt anbefale Fiboinvest, som kommer med gode analyser og tips til investeringer. Som nybegynder er det godt at have en til at give råd og vejledning.
Jeg kan varmt anbefale, at man tegne et medlemskab. Det er helt klart alle pengene værd - og de er hurtigt tjent hjem igen.
Jeg har været medlem siden juni 2020 og jeg er utrolig glad for servicen. Nyhedsbrevene, anbefalingerne samt analysere der bliver lagt ud på hjemmesiden.
Hvis du vil købe aktier og har brug for en professionel rådgiver, så er Fibo Invest den helt rigtige adresse.
Jeg kan varmt anbefale Fibo Invest. Han rammer rigtig mange plet og man får altid gode anbefalinger og analyser. Min portefølje er vokset efter, jeg er begyndt, at bruge Fibo Invest 👍👍👍👍👍
Fiboinvest er en dygtig rådgiver til aktierne og man får en masse viden og anbefalinger der rammer plet.Prisen for medlemskab er billigt og hurtig tjent ind.
Jeg kan stærkt anbefale ham.
Fremragende service til prisen. Synes Fiboinvest rammer rigtigt meget ofte
Aldeles glimrende service med intelligente og forståelige anbefalinger. Et medlemsskab er en god investering, som er let tjent ind.
Jeg kunne godt ønske mig, at der blev arbejdet en smule mere struktureret med lang- henholdsvis kortsigtede porteføljer, inklusive ræsonnementer for salg af specifikke aktiver, således at læringsværdien blev højere.
Da mange af "mellemregningerne" udelades, så er der nogle huller at fylde ud for nybegynderen, men det kan dækkes andre steder.
Disse betragtninger tager dog intet fra produktets overordnede kvalitet, og skal primært betragtes som ideer til yderligere udvikling.
God løbende info om udviklingen i markedet, samt anbefalinger på aktier i forskellige brancher og sektorer
Jeg kan på det varmeste anbefale fiboinvest. Informationsniveauet er tårnhøjt og prisen på et medlemskab er hurtigt tjent ind.
Grundig og uddybende analyser. Nogle guldkorn er gratis, men man skal ikke tage fejl af medlemskabet. Der får man noget For pengene.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.