Banner for Casino №1🥇Pack de bienvenue jusqu’à 🎁 15 000 € + 450 FS

Casino №1🥇Pack de bienvenue jusqu’à 🎁 15 000 € + 450 FS  Opiniões

TrustScore: 3.5 em 5

3,6

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Asked to close my account and it was like pulling teeth. First message ignored for nearly a fortnight second got an 'are you sure, here's a bonus' reply, third finally did it. For a one-click process... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Mobilversjonen av dette kasinoet er helt glatt og fungerer perfekt på telefonen. Jeg spinner gjerne litt mens jeg ligger i sofaen om kvelden eller er på farten, alt går uten hakking eller venting. Det... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Det jeg liker best med free spins her er at de ikke har noen deadline i det hele tatt. Jeg kan spinne når det passer meg perfekt, enten det er en rolig ettermiddag eller en pause i helga, uten å måtte... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Etter en kort spilleøkt her kan jeg bare ta ut gevinsten i fred og ro uten å bekymre meg for at kontoen skal bli frosset. Det er deilig å slippe all den stresset man ofte får hos andre steder. Jeg føl... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Fornecedor de abrasivos

Escrito pela empresa

✅✅ Offre spéciale pour la France : jusqu'à 15 000 € de bonus + 450 tours gratuits 🏆⚡️⚡️⚡️

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Todas as opiniões

0 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg traff en ordentlig gevinst her i…

Jeg traff en ordentlig gevinst her i går kveld og humøret har vært på topp hele dagen i dag. Det er helt utrolig hvordan en slik gevinst setter en i godt humør resten av dagen, jeg går allerede og planlegger en liten feiring med god mat og kanskje en øl. Litt crazy hvor mye bedre alt føles etterpå. Nå ser jeg frem til å spille litt mer senere i uka.

Classificada 5 em 5 estrelas

Selv når spilleflaksen er helt…

Selv når spilleflaksen er helt fraværende, så kommer det alltid litt cashback inn på kontoen. Det redder kvelden og gjør at man ikke føler seg helt tom. Jeg liker at de gir tilbake selv om jeg har en dårlig streak, det føles som en liten klem fra kasinoet. Litt sånn «ikke gi opp, vi er her for deg»-vibe. Det har faktisk spart meg for mange sure tap.

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg meldte meg på et par turneringer…

Jeg meldte meg på et par turneringer her og det var skikkelig spennende å konkurrere mot andre spillere. Man følte seg virkelig med i kampen hele veien, og det ga en ekstra kick å se rangeringen oppdatere seg. Til slutt endte jeg opp med en fin premie på toppen av gevinstene mine, det var helt rått. Turneringene deres er absolutt verdt å prøve, jeg gleder meg allerede til neste runde. Det ga meg litt sommerfugler i magen hver gang jeg klatret på lista.

Classificada 5 em 5 estrelas

The referral programme on this casino…

The referral programme on this casino is actually brilliant and it really works. I invited a couple of my mates and now every month I get these handy bonuses straight into my account. It's let me turn a nice wee profit without even dipping into my own pocket much. Honestly it's a bit of a game changer. I'm proper chuffed with how easy it all is.

Classificada 5 em 5 estrelas

My mates were dead skeptical when I…

My mates were dead skeptical when I told them about this online casino and how quick the payouts were. After they saw me pull out a decent chunk without any hassle they all signed up themselves the next day. Fair play to the site really, the whole process was smooth and I felt like I could actually trust them. I'm proper buzzing with how it all went. Now we're all having a laugh playing together and sharing our wins.

12 de setembro de 2026

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais