Nails Gallery Fields Opiniões

TrustScore: 3 em 5

2,9

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg ringede og bestilte en tid to dage i forvejen og kørte en time for at komme derhen. Da jeg kom frem, fik jeg at vide, at jeg ikke stod i bookingsystemet. Fejl kan ske, men det mest chokerende... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Vi var inde og få en pedicure, hvilket varede 20min og 380kr fattigere . Jeg tænkte nu skulle vi slappe af i hvertfald 40'45min men efter 20min var behandlingen overstået. Og imens den såkaldte behan... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg fik lavet mine negle hos Nail Gallery, og jeg må bare sige – wauw! 🤩 Fra jeg trådte ind ad døren, blev jeg mødt med et smil og en virkelig rar stemning. Servicen var helt i top, de tog sig ti... Ver mais

Classificada 3 em 5 estrelas

Jeg har været der af flere omgange. Mest af alt fordi jeg kan bestille tid oftes på dagen og det er en hurtig behandling samt ofte et fint resultat. Men jeg går altid derfra med en følelse af at væ... Ver mais

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Todas as opiniões

15 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 1 em 5 estrelas

Har egentlig været fast kunde her i et…

Har egentlig været fast kunde her i et stykke tid, og været glad for resultatet, men i dag, kom jeg ind og blev modtaget af en tydelig irriteret dame, hun lagde farvekort foran mig og gik, kom tilbage og jeg viste hende et billede af en farve, det blev hun tydeligt mere irriteret over, og afviste at de havde den farve. Jeg valgte en farve fra farve kortet. Hendes attitude og kropssprog var afvisende, som om jeg havde gjort hende noget. Og hun begyndte at skælde mig ud, fordi jeg sagde ja tak, til samme længde negle. Jeg spurgte om hun ikke ville lave mine negle, og hun blev endnu mere sur. Der kom en mand over til hende og det lød som om hun skældte ud på hendes modersmål. Han så lidt bange ud, han har flere gange lavet mine negle, og har altid været sød og flink. Men han sagde intet til mig, jeg sagde, det er ikke rart for mig at være her, og jeg vil ikke have den dame skal lave mine negle.
De havde ingen kunder, og de var 5-8 stk på arbejde, men tilbød mig ikke en anden behandler, og de lod mig bare gå.
Har efterfølgende fået at vide, at det var chefen, og hvis hun er sådan over for sine kunder, og foran hendes ansatte, så kommer jeg ikke der mere.

15 de janeiro de 2025
Classificada 3 em 5 estrelas

Jeg har været der af flere omgange

Men jeg går altid derfra med en følelse af at være til besvær og at behandlingen er forskellig fra hvilken medarbejder det er der udfører behandlingen.
Det er bare en obs som jeg synes fremtidige kunder skal have at vide inden de får behandling

27 de julho de 2024

Forfærdelig oplevelse.

Jeg havde desværre en meget utilfredsstillende oplevelse på Nails Gallery fields. Jeg gik derind med en klar forventning om at få lavet gellak med tipper, men endte med kun at få påført gellak uden nogen forlængelse. Da jeg spurgte ind til, hvorfor de ikke lavede tipperne, begyndte negleteknikeren at skændes med en kollega på et fremmed sprog. Dette føltes meget uprofessionelt og skabte en ubehagelig atmosfære.

Derefter begyndte teknikeren, uden nogen forklaring, at file gellakken af mine negle. Jeg antog, at hun ville starte forfra og lave det, jeg oprindeligt havde bedt om, men det var desværre ikke tilfældet. Filingen var meget aggressiv, og hun ramte min hud flere gange, hvilket gjorde ondt og fik det til at svie.

Da behandlingen endelig var overstået, var mine negle ekstremt skrøbelige og tynde. Jeg gik hjem uden noget på mine negle og følte, at hele processen var spild af tid og penge. Igennem hele behandlingen virkede det som om, at teknikeren manglede de nødvendige faglige kompetencer.

Jeg kan desværre ikke anbefale Nails Gallery fields til nogen. Servicen var yderst dårlig, og priserne var alt for høje i forhold til den oplevelse og behandling, jeg modtog.

2 de julho de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Ikke et sted jeg kommer igen

Sødt og venligt personale men den medarbejder som ordnede mine fødder var ikke fagligt kompetent. Det gjorde ondt flere gange og han klippede for meget af mine negle i siderne så det har blødt på flere af mine negle flere dage efter. Min højre fod fik fjernet hård hud men ikke min venstre. Jeg måtte efter behandlingen var færdig, få en af de andre medarbejdere til at fjerne synligt gammelt hud omkring tæerne. Ikke et sted jeg får ordnet noget igen. Prismæssigt går jeg langt hellere til en autoriseret fodterapeut næste gang.

10 de abril de 2024
Opinião espontânea

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais