Fiio Opiniões 323

TrustScore: 2.5 em 5

2,7

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Absolute BETRÜGER !!! Keine Geschäfte mit diese firma. Ich bestellte eine Kopfhörer, und die sind nicht gut. Aber die total freche Personen am Telefon sagten mir, dass ich bin selber schuld. Bevor ma... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

De Nederlandse verkoper Fiio punt nl neemt deze niet retour omdat het een hygiëne product is. Echter bij beluisteren zijn andere dopjes gebruikt zodat deze nog gewoon nieuw is. In combinatie mijn DAC... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Fiio are a truly terrible company. My device just stopped working properly after a few years, so I looked into getting it repaired. To cut a very, very long and frustrating story short,... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Hi-fi

Fiio Nederland is dé plek waar je Fiio audiospelers en versterkers koopt. Je profiteert van lage prijzen en de beste service. Alle producten uit voorraad leverbaar en de volgende dag in huis. Fiio Nederland is officieel Fiio leverancier.

Informações de contacto

2,7

Mau

TrustScore: 2.5 em 5

323 opiniões

Sem histórico de convites para avaliação

Classificada 4 em 5 estrelas

Verkeerde kabel meegekregen en geen reactie/antwoord na beloftes

Verkeerde kabel meegekregen, via e-mail doorgegeven. Zou meteen werk van worden gemaakt en als het kon dezelfde dag nog verzonden worden, maar helaas een kleine week al niets meer gehoord daarna. Meerdere e-mails gestuurd, to no avail.
Zeker niet tevreden nee

Update: ondanks corona alles terug kunnen sturen en mijn geld terug gekregen.
Bedankt voor de medewerking.

17 de outubro de 2020

Beschermhoes M3k vervangen.

De beschermhoes van mijn M3k was beschadigd geraakt en daardoor niet meer bruikbaar. Bij navraag hebben ze me gratis een nieuwe gestuurd! Top service.

29 de setembro de 2020
Classificada 5 em 5 estrelas

Overlegd middels app en mail

Overlegd middels app en mail. Ging erg prettig en met enkele adviezen, hetgeen geleid heeft tot een aankoop dat snel en maar tevredenheid werd afgehandeld. Erg tevreden.

27 de setembro de 2020
Classificada 3 em 5 estrelas

Productie problemen. Nog steeds niks gekregen.

Edit: Kort nadat ik dit review had geschreven had ik een reactie gekregen op een van de mails die ik had geschreven. Het is nu al bijna twee maanden tot ik mijn bestelling binnen heb gekregen, maar door redelijk kontakt begrijp ik nu dat ze nu, wegens omstandigheden in land van productie, gewoon niks nederland binnen krijgen. Na de verscheidene mailtjes heen en weer, ook buiten kantoor tijden, heb ik begrepen dat ze wel een stuk betere communicatie hebben dan ik in eerste instantie aan trof.

Oud Review: Ik had een Fiio btr5 gekocht. Van geld dat ik voor mijn verjaardag gekregen had. Maar een maand later niks ontvangen. Ook kon ik geen contact met ze krijgen. 4 mails. 7 WhatsApp berichten. Zelfs via instagram geprobeerd te bereiken. Ik had bericht gekregen dat de betaling aangekomen was. Hetzelfde uur als dat ik betaald had. Daarna heb ik twee keer een mail gehad om een trustpilot review achter te laten. Maar geen communicatie over mijn bestelling.

23 de setembro de 2020

Fiio M3 Pro

Snelle levering, Ben zeer tevreden met de FIIO M3 Pro.
Prima geluid, overzichtelijk menu dus makkelijk te bedienen.
Heb er verder niets aan toe te voegen: Een aanrader.

22 de setembro de 2020

Toppie

Snelle levering en het product was goed verpakt.

21 de setembro de 2020

Supersnelle levering

Supersnelle levering. Perfecte info om de bestelling te volgen. Het product voldoet aan alle verwachtingen, topkwaliteit voor een redelijke prijs.

18 de setembro de 2020

Goed geleverd, goed product

Snelle levering, communicatie en goede producten. Pakketje was helaas dagje later dan gepland maar sinds het een brievenbuspakketje was, geen probleem.
Geen ervaring verder met klantenservice

13 de setembro de 2020

Top, product en service!

Ben al ruim een jaar 100% tevreden over het geluid en het draagcomfort van mijn Fiio FA1. Verbeterpunt voor mij was het ontbreken van een microfoon, na kort contact met met de servicedesk werd een vervangende kabel opgestuurd.

1 de setembro de 2020

Snelle levering Fiio M6

Snelle levering Fiio M6. Hoewel geen probleem, bleek voor aankoop nergens uit, dat het toestel geen menu in het Nederlands heeft. Desalniettemin mooi apparaat, blij mee!

31 de agosto de 2020
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.