Eftersom jag redan hade bra koll på vad jag behövde köpa gick det mycket lätt att beställa. Trots julhelger gick det snabbt att få varan. Blev dock något förbryllad när försändelsen hade en annan av... Ver mais
Något i hemsidan gjorde att jag valde Filtero Skulle ha tag på ett kolfilter till köksfläkten hittade ett där tydligen var det tydligt så jag visste att vi skulle få rätt. Foto - måttangiv... Ver mais
Undvik denna butik. Tog 6 veckor innan jag fick varorna levererade. Inte ett ord från dem att det hade blivit förseningar utan att jag själv fick ta kontakt med dem. När jag väl fått varorna så sa... Ver mais
jag förväntade inte en så snabb svar filtering.se . Där blev jag erbjuden att skicka tillbaka varan och få tillbaka hela beloppet fantastiskt det är verkligen bra och ansvarsfullt av filtero.se tack
Filtero är en svensk e-handelsbutik som sedan 2018 specialiserar sig på filter och reservdelar till ventilationssystem och köksfläktar. Vi erbjuder produkter från pålitliga tillverkare och strävar efter att ge personlig och kunnig service, oavsett om du handlar som privatperson, förening eller företag. Tack för att du valt Filtero!
Stockholm, Suécia
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Kundservice var bemötande och behjälpliga

Mycket nöjd på grund av Ida i kundtjänsten. Där har ni en pärla 👌

Resposta da Filtero
Gick snabbt och fick rätt sak.men lite dyr frakt.

Resposta da Filtero
Fick produkten men saknade orderkännande och en kvittens på betalning.
Plötligt fick jag bara leverans utan följesedel.
Dyr produkt och oskälig fraktkostnad

Resposta da Filtero
Snabb leverans! Mycket bra! Men jag fick aldrig någon bekräftelse på beställningen via e-post såsom det angavs.

Resposta da Filtero
När jag har mailat er, har jag fått snabbt återkopplade svar från er.
Har fått tydliga instruktioner.
Hjälpte till att lösa mitt problem snabbt och vänligt

Resposta da Filtero
Har bestilt to føler og har bedt om at få dem til Danmark og har betalt for det og har fået en mail at jeg kan hente min pakke i borstrom i sverige så bliver man lidt træt så derfor den dårlige anmeldelse da jeg ikke har mulighed for at køre 400 km hver vej for at hente min føler
Opdatering: har været i dialog med firmaet og har fået en god behandling de er gode til lige at fortælle hvad der sker men har ikke modtaget pakken i nu men de har lovet mig at de sender den lige straks når den er tilbage hos dem

Resposta da Filtero
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.