Meget fint at få et lille udvalg af forsikringsselskaber. Også de opfølgende spørgsmål til om alt var gået efter planen var dejligt.
Leia as opiniões dos outros
Det hjalp mig at finde muligheder til den behøv, som jeg har brug for og jeg er meget tilfreds at finde billiger forsikring og samt god dækning.
Købte brugt bil en lørdag og forsikringsselskaberne har først åben mandag for telefonisk henvendelse. Et selskab fik jeg tlf.-aftale med i weekenden, men andre "vågnede" først senere på ugen. Inden m... Ver mais
Blev meget hurtigt kontaktet af 3 forsikringsselskaber. Fik efter ca. 1 uges betænkningstid en aftale på plads med et nyt forsikringsselskab. Produktet var næsten det samme som mit gamle selskab, men... Ver mais
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Findforsikring.dk er en dansk sammenligningstjeneste, der hjælper private forbrugere med at indhente op til 3 gratis og uforpligtende tilbud på forsikring fra relevante forsikringsselskaber. Tjenesten drives af Findforsikring ApS og blev lanceret i 2012. Siden da har mere end 700.000 danskere brugt Findforsikring.dk til at sammenligne forsikringstilbud på blandt andet bilforsikring, husforsikring, indboforsikring, ulykkesforsikring, rejseforsikring og dyreforsikring. Findforsikring.dk er ikke et forsikringsselskab, en forsikringsmægler eller en personlig forsikringsrådgiver. Vi formidler kontakt mellem forbrugere og relevante forsikringsselskaber, så brugeren selv kan sammenligne pris, dækning, selvrisiko og vilkår, før der vælges forsikring. Det er gratis og uforpligtende for forbrugeren at bruge Findforsikring.dk. Brugeren er ikke forpligtet til at acceptere et tilbud.
Informações de contacto
Vesterbrogade 39, 1. sal, 1620, København. V, Dinamarca
- kontakt@findforsikring.dk
- findforsikring.dk
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Não respondeu a opiniões negativas
Fik et bedre forsikringstilbud
Godt, at få mine forsikringer igennem, og der blev så givet et godt tilbud, jeg ikke kunne modstå.
Fik fra alle tre forsikringsselskaber en fair gennemgang
3 hurtige tilbud
Skulle bruge indbo og husforsikring
Skulle bruge indbo og husforsikring, hvor jeg fik 3 tilbud, og endte med at gå med TopDanmark.
Da jeg skulle bruge ejerskifteforsikring var der desværre kun 1 tilbud
Jeg troede at jeg havde en billig at gå…
Jeg troede at jeg havde en billig at gå Forsikring. Men fandt en billiger forsikring hvor jeg sparede ca 4500 kr (samlet) og er nu bedre forsikret.
Jeg var god nok pessimistisk i starten men det var trods alt en god ting at jeg klikkede på linket
Meget langsomme
Fik lovning på at få henvendelse fra…
Fik lovning på at få henvendelse fra tre selskaber, men trods rykker fik jeg kun fra to. Ellers fungerede det ok
Sparede 2500 kr.
Fungerer perfekt og jeg sparede cirka 2500 kr.
God til at skabe overblik
Find forsikring satte mig i forbindelse med 3 forsikringsselskaber, der tog kontakt for et dyberegående indblik i behov og derefter afgav tilbud, der nemt kunne sammenlignes ud fra Find forsikrings instrumenter.
Perfekt
Fin oplevelse.
Var ellers skeptisk, men fik hurtigt fundet et nyt forsikringsselskab.
Desværre er der mange faldgruber omkring forsikringer, så var umanerlig fint at køre det den her vej igennem.
Kan varmt anbefales
Jeg syntes at det hele er en god og…
Jeg syntes at det hele er en god og fornuftig mulighed
Hurtig og effektiv
De resgerede meget hurtigt og vi blev kontaktet allerede samme dag.
Effektiv og besparende hjælp!
Jeg udfyldte en formular på Findforsikrings hjemmeside. Fik hurtig tilbagemelding om hvilke 3 forsikringsselskaber de mente, der bedst ville matche det jeg søgte. Det var super godt!! Vi valgte en ny forsikring og sparer nu knap 5.000,- årligt.
God måde at finde ny og bedre forsikring
Fik næsten 25% stigning på min forsikring hos Tryg, da jeg fyldte 67 på trods af, at jeg har været kunde uden væsentlige skader i 30 år.
Måtte derfor finde en mere rimelig forsikring og brugte Findforsikring.
Fik tre tilbud hvoraf de to var væsentlig billigere og med bedre dækning end Tryg. Jeg er meget tilfreds.
Vi anmodede om tilbud men hørte aldrig…
Vi anmodede om tilbud men hørte aldrig fra nogen - og nej, vi er hverken dårlige betalere, haft mange skader eller andet. Vi har haft vores nuværende selskab i 7 år og med 2 meget små skader (som ikke var selvforskyldte).
Fik 3 forslag som lovet.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.