FineArtPrints.pl | Sztuka jest dla ludzi Opiniões 358

TrustScore: 5 em 5

4,9

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Jestem zachwycona zakupem. Wszystko zgodne z opisem, fantastyczna jakość wydruku. Przesyłka dotarła szybko i bardzo profesjonalnie zapakowana. Zastanawiam się nad kolejnym zakupem dla siebie i na prez... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Obsługa klienta pierwsza klasa! FineArtPrints pokazało bardzo indywidualne podejście do klienta. Na otarcie łez w oczekiwaniu na zamówienie dostałam miniaturkę pracy artysty, którego plakat zamówiłam,... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 5 em 5 estrelas

Serio POLECAM, obsługa genialna. Miałam przygodę z przelewem, nie dotarł do Odbiorcy, ale zadzwonili przekazali informację o problemie, ponowiłam i dalej już było tylko lepiej 😍 przesyłka przyszła b... Ver mais

A empresa respondeu

4. Decoração e Design de Interiores
  5. Loja de molduras
  6. Loja de posters

Escrito pela empresa

W FineArtPrints.pl tworzymy piękne printy kolekcjonerskie, które sprawią, że twoje wnętrza nabiorą wyjątkowego stylu i charakteru. Nasze prace wykonujemy metodą giclée - to najwyższej jakości technologia reprodukcji obrazów, dzięki której odwzorowujemy oryginalne dzieła sztuki. Co ważne, wszystkie nasze printy są unikalne - wychodzą wyłącznie w limitowanych, certyfikowanych seriach i są ręcznie sygnowane przez artystów. Dzięki temu, posiadają dużą wartość kolekcjonerską. Współpracujemy tylko z najlepszymi artystami, aby dostarczyć Ci dzieła sztuki, które podbiją Twoje serce.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Jestem zachwycona zakupem

Jestem zachwycona zakupem. Wszystko zgodne z opisem, fantastyczna jakość wydruku. Przesyłka dotarła szybko i bardzo profesjonalnie zapakowana. Zastanawiam się nad kolejnym zakupem dla siebie i na prezent. Polecam

27 de março de 2026

Printy

Stawiam pierwsze kroki jeżeli chodzi o printy. Po wejściu na stronę www (świetnie i jasno przygotowana pod klienta - dużo przydatnych informacji począwszy od zakupu po ekspozycję) zdecydowałem się na zakup dwóch printów Różalskiego. Printy przyszły na czas, fachowo zapakowane z odpowiednim powiadomieniem. Same printy wyglądają na ścianie świetnie. Polecam każdemu.

13 de fevereiro de 2026

polecam

Szybka przesyłka, bardzo starannie zapakowana, opakowana zgodnie z zamówieniem, printy bardzo dobrej jakości. Polecam

4 de fevereiro de 2026

Oryginalne, niesztampowe, wyjątkowe...

Szukałam wyjątkowego prezentu z okazji 30tych urodzin mojej córki. Prezent tym razem miał być pamiątkowy, na całe życie. Pomyślałam o grafice lub plakacie. Szukając czegoś niesztampowego, oryginalnego trafiłam na stronę FineArtPrints i zakochałam się w pracach p. Borysa Fiodorowicza. Anioł Stróż idealnie współgra z tym, co chciałam przekazać córce. Jest tradycyjnym symbolem w niecodziennej wizualizacji. Ikony p. Borysa to odpowiedź na współczesny Świat. Zamówiłam print wraz z obramowaniem, i to była bardzo dobra decyzja. Pięknie zapakowane (niebieska wstążka dookoła obrazu) i dobrze zabezpieczone na czas transportu - brzegi obrazu zabezpieczone przed obiciem, rama obrazu porządna, nie ma sensu kupować tańszej ramy w innym sklepie. Wszystko dopasowane idealnie. No i ten karton w formie teczki z uchwytem - rewelacja. Jesteście najwyższej jakości profesjonalistami. Córka popłakała się ze wzruszenia i jest zachwycona prezentem.

18 de dezembro de 2025

Jestem na tak

Witam jestem bardzo zadowolony z zakupu,piękny wydruk . Bardzo realistyczny barwy ,tło. Ciekawi artyści i motywy . Pasuje do każdego wnętrza. Daje radość z oglądania Szybka realizacja zamówienia i komunikacja-na plus . Dziękuję

28 de janeiro de 2026
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais