FineWines Opiniões 46

TrustScore: 4 em 5

4,0

Leia as opiniões dos outros

Classificada 3 em 5 estrelas

Classificada 5 em 5 estrelas

En fornøjelse at handle med finewines.dk - Flot sortiment - Lynhurtig afsendelse - Kundeservice i særklasse Trods deres fragt mand, desværre fik kludret en anelse i leveringen - skal Fin... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Har købt ganske meget vin hos Fine Wines, men seneste oplevelse gør at det stopper.. køber 3 fl Leoville Poyferre 2009 og får 2 fl 2015 og en fl 2009;(markant dyrere) det er så cirka 1 1/2 år s... Ver mais

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Não respondeu a opiniões negativas

Classificada 1 em 5 estrelas

Solgt og betalt - men ikke leveres

Solgt og betalt produkt ikke leveret. Og ingen meddelelse herom. Først ved afhentning - 11 dage efter betaling - meddeles, at produktet ikke kan leveres. Dybt pinligt.

10 de janeiro de 2026
Classificada 3 em 5 estrelas

Prop i vin "Pauillac"

Handler ind i mellem vin, normalt er det et fint sted at handle, og varerne kommer også relativt hurtigt. jeg havde dog en oplevelse lige efter jul 2025, hvor jeg reklamerede 2 flasker Pauillac 2017 som der var prop i da jeg åbnede dem til juleaften. Jeg var ikke klar over, at man ikke kunne reklamere vin der var mere end 5 år gamle, men fik vedsendt et link på deres betingelser. Det er naturligvis min egen fejl, men vinen købte jeg jul 2024 og andre gange hvor jeg har handlet vin online, og købt vin med nogle år på bagen, var vinforhandleren glad for at jeg meldte tilbage, og jeg fik også penge retur for den ene flaske der var prop i. Skulle der være flere med prop ville vinfirmaet gerne have info, da de ville tage fat i leverandøren. Personligt synes jeg det er lidt småligt og arrogant den behandling jeg fik hos Fine Wines, og det er jo ikke unaturligt at købe vin som er 5 år gamle eller ældre, men prop har nu ikke noget at gøre med alderen på vinen. Godt det ikke f. eks var en Flor de Pingus jeg havde prop i, og som var over 5 år gammel.

24 de dezembro de 2025

Kære Ole,

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – og for i øvrigt at handle hos os gennem tiden.

Vi er oprigtigt kede af, at du har haft en dårlig oplevelse i forbindelse med reklamationen, og vi forstår fuldt ud skuffelsen ved at åbne en flaske vin med prop.

Som nævnt i vores handelsbetingelser dækker vi propfejl på vine op til 5 år. Denne grænse er fastsat, fordi vin er et naturprodukt, og fordi opbevaring, transport og udvikling over tid spiller en stadig større rolle jo ældre vinen bliver. Det er korrekt, at prop ikke nødvendigvis hænger sammen med alder alene, men erfaringen er, at risikoen – og ansvarsfordelingen – ændrer sig med tiden.

God aften,

Classificada 5 em 5 estrelas

Altid gode varer og super levering som aftalt

Jeg har handlet flere gange hos finewines.dk. Varen er altid ordentlig og levering som aftalt. Af og til har de rigtig fine tilbud, hvor man bør slå til. Kan anbefales.

17 de dezembro de 2025

Kære Kristian,

Tusind tak for din yderst positive anmeldelse af os - den glæder os meget.
Og vi skal nok sørge for, at der også i 2026 kommer masser af skarpe tilbud.

Igen, tusind tak og godt nytår,

God personlig service

Dejligt udvalg af vin man ikke finder de fleste steder og personlig service ud over det sædvanlige. Oplevelsen startede skævt med lidt længere leveringstid end forventet - situationen blev dog håndteret til U.G. af Per og holdet :-)

Jeg kommer igen! :-)

5 de dezembro de 2025

Top service

Top service, stort udvalg af gode vine, og hurtig. levering.
Klar anbefaling herfra

6 de setembro de 2025

Hejsa Peter,

Wow – tak for den flotte anmeldelse! Det glæder os meget, at du er tilfreds med både service, udvalg og levering. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen til endnu flere vinoplevelser.

God aften,

Fantastisk Udvalg og god kundeservice

Fantastisk udvalg - jeg ledte efter en speciel vin, som FineWines havde på lager. Der var endda tilbud på 100kr flasken hvis jeg bestilte 6 stk. Dog havde de kun 5 på lager, så jeg kontaktede kundeservice og fik rabatten på 5 flasker. Fantastisk enkelt og nemt

26 de junho de 2025

Resposta da FineWines

Tusind tak for din yderst positive anmeldelse af FineWines.dk.
Den glæder os rigtig meget og vi håber snart at se dig retur og shoppe lidt spændende vin.

God sommer,

Helt suveræn vinbutik

Helt suveræn vinbutik, som har rigtige gode kampagner med exceptionelle vine. Har endnu ikke fortrudt et køb eller vin FineWines sælger!

I øvrigt eminent kundeservice og altid hurtige svar fra Per og teamet.

Kæmpe anbefaling herfra og regner med at købe alle mine fremtidige vine fra FineWines.

15 de abril de 2025

Resposta da FineWines

Tusind tak for de utrolig flotte ord, Michael!

Det betyder alverden for os at høre, at du har haft så gode oplevelser med både vores vine og vores service. Vi gør os umage hver dag for at finde spændende kampagner og vine, vi selv brænder for – så det er fantastisk at høre, at det rammer plet hos dig.

Vi glæder os til at hjælpe dig med mange fremtidige vinoplevelser 🍷 Mange tak for tilliden!

Per & hele FineWines-teamet

Classificada 5 em 5 estrelas

En fornøjelse at handle med…

En fornøjelse at handle med finewines.dk

- Flot sortiment
- Lynhurtig afsendelse
- Kundeservice i særklasse

Trods deres fragt mand, desværre fik kludret en anelse i leveringen - skal Finewines.dk have top karakter - lynhurtig svar da vinen ikke var nået frem Per svarede på mails sent om aften og fik lynhurtigt fixet så den kom frem

Nu glæder vi os blot til smagningen ;-)

Kæmpe anbefaling herfra.

15 de janeiro de 2025

Kære Martin,

Det er s.. en af de anmeldelser på Trustpilot der varmer - endda rigtig meget.

Tusind tak for de pæne ord. Det glæder mig naturligvis, at både sortiment og service er i top. Men også vores håndtering af fejl, som desværre sker en gang imellem, også opleves positivt. Ja, så kan man ikke forlange meget mere :-)

Takker og håbert snart at se dig retur.

bh,

Classificada 5 em 5 estrelas

Det er sjældent jeg gider bruge tid på…

Det er sjældent jeg gider bruge tid på anmeldelser, men finewines fortjener bare fem stjerner for en super kundeservice. Jeg har handlet der flere gange og den ene gang havde de desværre ikke den vin jeg havde bestilt, så de ringede til mig og gav en opgradering. Den sidste gang jeg bestilte, klokkede fragtmanden i det og de undskyldte på deres vegne med noget god vin. klart fem stjerner herfra, og skylder også lige at sige, de har verdens bedste vin.😊.. Mange tak for super service..Vh Brian

14 de dezembro de 2024

Kære Brian,

Tusind tak for din fem-stjernede anmeldelse – det glæder os virkelig meget, at du har haft en god oplevelse med både vores håndtering og service, som vi gør rigtig meget ud af.

Vi håber, du får en rigtig god jul med god vin, og vi glæder os til at handle med dig igen!

Bh Per Østergaard

Classificada 5 em 5 estrelas

Amazing selection of great products

Amazing selection, good prices, good shipping (well protected).

15 de abril de 2024

Resposta da FineWines

Thank you very much for the extremely kind review - we are delighted that you had a great experience shopping with us.

Thanks again,

Classificada 5 em 5 estrelas

Hurtig og fin levering direkte til…

Hurtig og fin levering direkte til døren. Fin service fra fragtfirma med løbende sms’er

26 de março de 2024

Hejsa Tobias,

Tusind tak for at du brugte tid på at anmelde os og specielt din positive tilbagemelding vedr vores fragtfirma.

Tak igen og håber snart at se dig retur :-)

Mange hilsner,

5 stjerner herfra

Jeg har nu handlet ved FineWines et par gange og alt har bare været så i orden. Udvalget er først og fremmest enormt godt. Herudover har leveringen også været hurtig.
Kundeservicen er i top, jeg har fået meget hurtig svar og hjælp, de gange jeg har haft et spørgsmål.
Stor ros og klar anbefaling.

29 de dezembro de 2023

Kære Eva,

Du skal have så meget tak for din yderst positive anmeldelse af FineWines - den glæder os alle så meget. Håber vi fortsætte med at levere vin til dig i 2024.

Rigtig godt nytår,

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har handlet hos Fine Wines en del…

Jeg har handlet hos Fine Wines en del år fordi, de har et fremragende udvalg med stor varitet fra almindelige vine, til de store klassikere, samt et fremragende udvalg i Amerikanske vine, herunder en af mine favoritdruer, chardonnay.
Når dertil kommer at der ved en enkeltstående fejl, straks blev rettet op på det, kan jeg på detvarmeste anbefale FineWines
Jens Hoffmeyer

29 de agosto de 2023

Kære Jens,

Du skal have stor tak for at du har brugt tid på at anmelde os på Trustplot. Og vi er naturligvis både glade og beæret over de MEGET pæne ord som du har at sige om vores forretning. Igen kæmpe tak og håber vi må forblive en af de foretrukne leverandører i mange år.

BH,

Fremragende vinudvalg

Fremragende vinudvalg, særligt på amerikanske vine, og lynhurtig levering. Også gode arrangementer med vinsmagning + middag.

17 de agosto de 2023

Resposta da FineWines

Takker Jesper - det er anmeldelser som din som gør det hele meget sjovere. Vi forsøger at finde interessante vine fra hele verden, men som du også signalerer, har USA en meget stor plads i vores sortiment. Med god grund :-)

Tak igen for at du brugte tid på de pæne ord - fortsat god weekend.

BH,

Classificada 5 em 5 estrelas

Overlegen webshop med gode vine til gode priser

Synes man får en overlegen funktionalitet, udvalg og gode priser. En masse fine finesser i søgemulighederne på siden, mulighed for valg af leveringsdato og gode vine til gode priser. What's not to like.

4 de julho de 2023

Hej Martin,

Tusind, tusind tak for din yderst positive anmeldelse af vores shop. Vi forsøger konstant at blive bedre og samtidig finde nye spændende vine til de rigtige priser.

Igen TAK og god sommer,

⭐⭐⭐⭐⭐

Jeg har idag modtaget min flaske champagne Ace of Space
Og jeg er virkelig imponeret over en lækker service og snak samt kvaliteten hos dem! 5/5 herfra
⭐⭐⭐⭐⭐
Handler kun min flakser der fremover🤟🏻

9 de maio de 2023

Hejsa Thommy,

TUSIND TAK for din anmeldelse - den glæder os meget. Tak igen og håber din flaske Ace of Spades vil begejstre.
Vi ser frem til at se dig retur.....

God dag,

Sublim kundeservice

Jeg købte for ganske nylig 20 fl rød pinot, de blev leveret hurtigt, men desværre var alle flasker der ikke da jeg kom hjem (...jeg tror de var stillet for tæt på vejen og ikke som anvist ved bestilling).
Jeg skrev til finewines / Per som svarede samme dag og vi prøvede i fællesskab at finde ud af med fragtmanden hvad der var sket. Vi fandt ikke ud af det. Finewise sendte de manglende flasker, og dagen efter blev de leveret det aftalte sted !! Jeg har ikke oplevet så hurtig og effektiv kundeservice før. Det spillede sgu...

2 de maio de 2023

Kære Ronni,

Tusind tak for dine pæne ord - det glæder mig at vi fik din ordre på plads.
Og vigtigst af alt - håber Walter Hansel Pinot Noir vil smage dig.

Tak igen,

Classificada 5 em 5 estrelas

Super service, bestilte 2 kasser champagne søndag eftermiddag, leveret tirsdag morgen.

7 de março de 2023

Resposta da FineWines

TAKKER Marianne - altid skønt med positive anmeldelser og samtidig tusind tak for din flotte ordre.

Tak igen og ha en god dag,

ikke meget format

det er så cirka 1 1/2 år siden og vi checker/opdager det ikke før nu...

Vi skulle selvfølgelig have checket, men reaktionen fra Per Østergaard er skuffende og viser ikke format..de kunne (ville) ikke gøre noget..

ringe og føler os virkelig snydt

23 de fevereiro de 2023

Kære Bjørn Jacobsen,

Tak for din anmeldelse som jeg har meget svært ved at se logikken i.

Din ordre er fra 3. juni 2021 og du henvender dig 21 måneder efter du har modtaget din levering. Det er umuligt for os at checke overvågning etc så længe efter, og samtidig, som du også er blevet oplyst om idag, stemmer vores lager af begge vine.

Så nej, vi kan naturligvis ikke gøre noget når man kommer 21 måneder efter levering er foretaget. Det tror jeg de fleste kan se logikken i.

God weekend,
Per

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais