Banner for Finguld

Finguld Opiniões 6168

TrustScore: 5 em 5

4,9

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Jag lät först värdera mitt guld hos Smycka. För att jämföra skickade jag sedan in det till Finguld. Det tog en arbetdsdag för brevet att komma fram till dem, och redan samma dag fick jag ett erb... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Först och främst så var det en jättesnabb värdering, ca 16 timmar från att jag skickade det till att jag fick svar. Brevet var försäkrat = skyddad Bra värdering, jag anser att Finguld betalar absolu... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Samma pris från första grammet och snabb återkoppling. Skickade in mitt guld onsdag förmiddag och torsdag kom SMS om hur mycket mitt guld var värt och samma dag fanns pengarna på kontot. Tack finguld.... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Empresa comercial de ouro e prata
  2. Negociante de ouro
  3. Comprador de jóias

Hos Finguld får du alltid högsta möjliga pris för dina ädelmetaller – med samma grampris från första till sista grammet! Vi vill vara det bästa valet för dig som vill sälja guld, och därför har vi inga dolda avgifter eller finstilta villkor. Dessutom är din guldpåse försäkrad upp till hela 100 000 kr – något få andra aktörer kan matcha. Finguld köper guld, silver och platina i alla former. Vi är en fristående del av Pantbanken Sverige, som har värderat och belånat ädelmetaller sedan 1866. Sedan 2014 har vi på Finguld erbjudit en trygg och enkel lösning för dig som vill sälja guld online. Sedan starten 1866 har vi varit övertygade om att nöjda kunder leder till bättre affärer. Därför tar vi, till skillnad från många andra, inte ut några avgifter – varken för värdering, frakt eller vid avslutad affär. Det pris som anges på vår hemsida den dag vi värderar dina föremål är exakt det du får utbetalt. Finguld är det självklara valet när du vill sälja guld online. Hos oss får du alltid ett högt och konkurrenskraftigt pris, oavsett hur många gram du skickar in. Beställ din guldpåse redan idag på finguld.se och sälj ditt guld tryggt, smidigt och enkelt!

Varför välja Finguld?

- Samma pris från första grammet.
- Inga avgifter.
- Försäkrat upp till 100 000 kr.
- Fri retur om du inte vill sälja efter värdering.
- Pengar inom 24 timmar. Om du accepterar erbjudandet, gör vi utbetalningen samma dag.
- Bara ett samtal bort. Du når oss på telefon 08-410 678 80 alla vardagar 09–16.

Informações de contacto

Promotion box for Finguld

Sälj guld på Finguld - snabbt och enkelt

Alltid högt guldpris, från första till sista grammet!

4,9

Excelente

TrustScore: 5 em 5

6 mil opiniões

Respondeu a 85% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 48 horas

Supersnabbt och inga omkostnader

Supersnabbt och inga omkostnader! Fick kuvert direkt, skickade in och hade värdering före lunch dagen efter! Priset de betalade var högre än andra och efter att jag godkänt så hade jag pengarna via Swish samma eftermiddag! Trodde inte att det skulle vara så här smidigt och snabbt agerat! Guldsmycken som bara legat i ett skåp i flera år som inte använts eller var trasiga som jag fick bra betalt för och kan göra nåt roligt för!

31 de março de 2026

Bra värdering och snabb återkoppling

Bra värdering och snabb återkoppling

30 de março de 2026

Resposta da Finguld

Hej, vad roligt att du är nöjd med vår tjänst! Du är varmt välkommen att beställa en guldpåse på nytt om du önskar sälja mer guld, silver eller annan ädelmetall.

Classificada 5 em 5 estrelas

Samma pris från första grammet och…

Samma pris från första grammet och snabb återkoppling. Skickade in mitt guld onsdag förmiddag och torsdag kom SMS om hur mycket mitt guld var värt och samma dag fanns pengarna på kontot. Tack finguld.se

6 de março de 2026

Okomplicerad

Det tog en arbetdsdag för brevet att komma fram till dem, och redan samma dag fick jag ett erbjudande på 2000 kr mer än vad Smycka hade erbjudit. När jag tackade ja kom betalningen via Swish nästan direkt.

Jag var väldigt skeptisk i början, men hela processen visade sig vara otroligt smidig och snabb. Allt kändes tryggt och enkelt från start till mål. Jag kan verkligen rekommendera dem för den som vill sälja guld och vill få en snabb och okomplicerad affär.

30 de março de 2026

Resposta da Finguld

Hej, vad roligt att du är nöjd med din upplevelse hos oss. Tack för att du valde oss på Finguld, och tack för ditt fina omdöme!

Enkelt o snabbt

27 de março de 2026

Snabb service

27 de março de 2026

Resposta da Finguld

Hej, vi strävar alltid efter att ge en smidig upplevelse, och det glädjer oss att du uppskattade servicen. Tack för din återkoppling!

Classificada 5 em 5 estrelas

Beställde ett halsband härifrån och…

Beställde ett halsband härifrån och allt funkade okej. Leveransen tog några dagar längre än jag trodde, men inget jätteproblem. Smycket var fint och som på bilderna, men kanske lite mindre än jag förväntade mig. Kundservicen svarade dock snabbt när jag frågade, så plus för det 👍

7 de abril de 2026
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.