finnik.nl Opiniões 39

TrustScore: 2 em 5

1,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Oplichters bende geworden je betaalt 4,99 Euro en ze sturen niets over de auto zelf behalve de advertentie gegeve s en ook wat openbaar bekend is over de auto type. În december hetzelfde ervaring... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

I see many reviews probably from people that are unable to use technology, Finnik works just fine and has plenty of free information, the best on the market. I recently bought a car from Germany an... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Na overmaken van een kleine 20 euro heb ook ik geen milieusticker (voor Frankrijk) ontvangen. Na herhaalde verzoeken blijft het stil. Ik vind 1 ster al te veel. Verbazing is groot: Na deze negatie... Ver mais

1,8

Mau

TrustScore: 2 em 5

39 opiniões

Classificada 1 em 5 estrelas

Oplichters bende geworden je betaalt…

În december hetzelfde ervaring !
De banken moeten de Ideal Vero betalingen stoppen!
Tijd PM actie te nemen automobilisten en opgelicht leden!

6 de abril de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Zeer slechte en misleidende app

Ik heb via deze app van finnik een schaderapport aangeschaft voordat ik een auto kocht, in de veronderstelling dat ik daarmee een volledig en betrouwbaar beeld zou krijgen van de schadehistorie. Helaas bleek dit achteraf niet het geval.
Na mijn aankoop kreeg ik namelijk aanvullende informatie dat er nóg een schaderapport bestond, waaruit bleek dat de auto meer dan één ongeluk heeft gehad. Dit is essentiële informatie die ik vooraf had moeten krijgen. Als ik dit in eerste instantie had geweten, had ik de auto nooit gekocht.
Ik vind dit zeer misleidend en teleurstellend.

Daarnaast wordt er ook misinformatie gegeven over de waarde van auto’s. De app geeft waardebepalingen die niet betrouwbaar overkomen, terwijl zij geen volledig inzicht lijken te hebben in belangrijke factoren zoals de daadwerkelijke staat van de auto en het aantal gereden kilometers. Toch presenteren zij deze waardes alsof ze accuraat zijn, wat misleidend kan zijn voor kopers. Een dienst als deze hoort transparant en volledig te zijn, zeker omdat klanten erop vertrouwen bij
het nemen van een belangrijke beslissing. In mijn ervaring komt deze website of app dan zeer slecht over.

Ik zou anderen zeker aanraden om voorzichtig te zijn en niet blind te vertrouwen op de informatie die hier wordt verstrekt door deze app als u iets aankoopt.

1 de março de 2026

trap er niet in

premiumrapport bevat niet veel meer info dan het gratis basis rapport , trap hier niet in

3 de fevereiro de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Please learn to use a computer

I recently bought a car from Germany and thanks to Finnik I got the best deal I could.

23 de janeiro de 2026

Slechte communicatie.

Gelukkig geen betaalde diensten gekocht. Maar de communicatie met hen is zeer slecht. Foutieve info mbt een van mijn auto's. Gevraagd dit aan te passen (gelijk met de info van de RDW) maar sinds 4 weken geen enkele reactie op vele mailberichten. Waardeloos!

28 de dezembro de 2025

Heel slecht

Heel slecht, betaald voor een eenmalige premium check, maar nooit gekregen, geld weg, diverse mailtjes gestuurd maar geen antwoord gekregen, zuivere oplichters

2 de dezembro de 2025

Oplichting!

Oplichting!
Werkt totaal niet zoals het zou moeten werken.
Leveren onjuiste informatie of er ontbreken gevraagde gegevens.
Ook als daar voor betaald is.
Zo te lezen, aan het grootste gedeelte van de reviews, ben ik absoluut niet de enige met deze ervaring.
Echt slecht!

15 de outubro de 2025

Oplichters!

Koop je een premium rapport dan ga ik er vanuit dat ik dat altijd kan inzien,nee na een update van de app is het weg,je kan mailen wat je wilt maar je hoort er niks meer van.
Oplichters, wel geld opstrijken maar service geven 0,0.

23 de agosto de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Geen reaktie na betaling voor milieusticker

Verbazing is groot:
Na deze negatieve review wel reaktie ontvangen. Komt er op neer dat zij het spijtig vinden geen reaktie te hebben gegeven. Nu plotseling de toezegging van terugstorting (€19,95) ven hen ontvangen.
Kost moeite maar de aanhouder heeft gewonnen -na ruim 2 aanden-.

13 de junho de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Levensgevaarlijk (missende gegevens mbt veiligheid)

Niet gebruiken, gegevens kloppen niet, wat letterlijk levensgevaarlijk kan zijn. Ik probeerde Finnik omdat het goedkoper was dan kentekencheck. Los van het feit dat dingen zoals schade informatie er niet op staan, was het belangrijkste dat er volgens Finnik geen terugroep acties waren. Op kentekencheck stond echter dat er 3 terugroep acties waren waarvan er 1 niet was uitgevoerd. Deze terugroep actie was vanwege de airbag die stukjes metaal kan rondschieten bij het afgaan. Goed om te weten dus. Als je dit niet laat repareren omdat je bent gerustgesteld door de gegevens van Finnik, kan dit dus letterlijk je leven kosten.

12 de maio de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Let op! Een oplichtersbedrijf!

Een oplichtersbedrijf! Toen ik het 6 Premium-pakket kocht, kon ik maar één auto controleren. Wanneer je het nieuwe kenteken invoert, vragen ze je om opnieuw te betalen. Niemand reageert nadat je ze een e-mail of online chatbericht hebt gestuurd. Dit is echt een oplichtersbedrijf, laat je niet misleiden.

De website is ook bagger, je kunt het volledige rapport niet downloaden, zelfs niet als je premium hebt betaald.

28 de abril de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Helaas moet ik mij velen onder u…

Helaas moet ik mij bij velen onder u aansluiten. Ook ik heb een check geprobeert van€12,99.
Onduidelijk hoe je de check dan krijgt. En als je er dan toch achter komt, blijk je 20 min. de tijd te hebben. Via email code ingevuld op funnik site. Bleek verlopen. Wat niet klopt, alles binnen de 20 min. Waarom wordt dit bedrijf niet aangepakt? Het zijn oplichters!

25 de abril de 2025

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.