First-8.dk - Sammen skaber vi et sikkert Danmark Opiniões 757

TrustScore: 4.5 em 5

4,4

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi havde besøg af Casper på vores arbejdsplads, til en opfølgning på førstehjælp, som afholdes hvert 2. år. Som altid levere First-8 et godt kursus, 3 timer flyver afsted og fagligheden er super. V... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi havde i første omgang bestilt en hjertestarter. Hurtig levering og fint produkt. Efterfølgende havde vi bestilt et 4 timers førstehjælpskursus for de vagter som kan komme til at benytte... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Seriøst det mest useriøse firma! Meldte mig til thorax kursus i 2024. Skulle betale forud, uden at have modtaget en faktura, for at være sikker på at få en plads. Måtte rykke adskillige gan... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi havde First-8 på besøg hos os, hvor der var arrangeret et førstehjælpskursus for hele personalet. Det var to engagerede undervisere, der meget præcist, relevant og vedkommende fik guidet os ge... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de artigos hospitalares
  2. Fornecedor de equipamento para bombeiros
  3. Posto de primeiros socorros
  4. Fornecedor de artigos hospitalares

Escrito pela empresa

Vi er en landsdækkende virksomhed, hvor fokus er at tilbyde førstehjælpsundervisning, vejledning og salg af hjertestartere af høj kvalitet til Danmarks billigste priser. Vi bruger ledere og certificerede førstehjælpsundervisere fra Forsvaret til at uddanne privatpersoner og virksomheder i de nyeste guidelines indenfor førstehjælp. Vi brænder for at skabe et sikkert Danmark og vi er stolte af Danmarks største hjertestarter webshop! Vores undervisningsfilosofi: Hos First-8 tror vi på, at det skal være let for alle at lære førstehjælp, og at alle skal føle sig trygge og sikre ved, at yde førstehjælp den dag situationen opstår. Derfor er vores undervisning altid delt ligeligt mellem praktisk øvelser og teori. Vi mener, at den bedste indlæring sker, når teori og praksis kombineres. Gennem praksisnære scenarier, sørger vi for at inddrage kursisterne, så de får lov at udføre de forskellige teknikker på hinanden og på vores førstehjælpsdukker. På den måde sørger vi for, at kursisterne føler sig mere komfortable og trygge i brugen af de forskellige teknikker. Vi underviser altid efter gældende retningslinjer for førstehjælp, så vi overholder bestemmelserne og I tilfælde af nye bestemmelser, sørger vi altid for, at vores førstehjælpsundervisning er opdateret. Gratis levering på alle ordre 14 dages returret Undervisning I hele Danmark Kundeservice: +45 42 90 92 92

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Não respondeu a opiniões negativas

Classificada 5 em 5 estrelas

Købte igennem jer en hjertestarter…

Købte igennem jer en hjertestarter pakke med hjertestarter og skab, samt serviceaftale i sidste uge. Ringede op og kom i kontakt med Jack som guidede mig igennem hele processen, så jeg følte mig tryg ved at købe den hos jer.

Ikke sidste gang jeg handler hos jer.

Mvh Jacob

4 de dezembro de 2024
Opinião espontânea
Classificada 3 em 5 estrelas

Større faglig undervisning i Thorax ønskes med fag folk indefor læger og akupunktører

Thorax punkter bør undervises af læger med en akupunktør baggrund

Lærerene som var læger var upåklagelige og gode til undervisning.
Meget søde og interesseret i vores læring, og at vi forstod stoffet.
Det er fint at det er læger der underviser, men det kunne have været ønskeligt at disse læger også havde haft en fagligt akupunktør baggrund.

Meget af undervisningen handlede slet ikke om thorax, men om første hjæps kursus som vi kunne have taget andets steds.

Kvaliteten af fagligheden var langt under middel.

Vores lærer der selv er læge med en lang akupunktur uddannelse bag sig, som også underviser og uddanner akupunktører, har skrevet en fremragende bog om emnet og tilbyder undervisning i Pneumothorax.

Han har i den grad klædt os meget mere på til at vide, hvad man skal være opmærksom på, som ligger på et helt andet niveau end det som patient sikkerheden tilbyder af kursus og som er obligatorisk.

Forstår slet ikke at Patient sikkerheden ikke bruger en underviser som ham.

Han hedder i øvrig: Kjeld Bruun Jensen og holder til på Fyn.

Med Venlig Hilsen
Sopfie DeepClaire

26 de novembro de 2024

Hej Sopfie

Tak for din anmeldelse. Alt indhold i undervisningsindhold- og materialer er nøje udvalgt til det overordnede formål med kurset: at forhindre pneumothorax. Kurset er et sikkerhedskursus og ikke et decideret akupunkturkursus, hvorfor der ikke har været krav fra STPS om, at underviserne skal have en akupunktørbaggrund. Når det er sagt, så behandler vi alle anmeldelser med åbent sind, og er åbne for at udvikle indholdet.

Rigtig god dag 😊

Simon Laursen
Projektleder // Thoraxkurset

Alt som det bør være :)

Hurtig leverig, nem overskuelig hjemmeside. alt som det bør være.

7 de agosto de 2024

Hej Casper.

Tak for din tid til at skrive din anmeldelse her inde, det betyder meget for os.

Vi er glade for at elektroden til Zoll hjertestarteren kom hurtigt frem og at vi kan være behjælpelige en anden gang.

Lynhurtig levering.

5 de agosto de 2024

Hej Kenneth.

Tak for din tid til at skrive en anmeldelse her inde, det betyder meget for os 🙂

Super service

30 de julho de 2024

Hej Jesper.

Classificada 4 em 5 estrelas

Fantastisk hurtig levering

Vi købte en helt ny 1 . hjælps kasse til vores havn den kom dagen efter flot . Desværre var det der bliver brugt rigtig meget af , nemlig plastre en mangelvare og det måtte vi så skaffe lokalt .

15 de julho de 2024

Hej Per.

Tak for din tid til at skrive her inde.
Jeg er ked af at høre at plastrene blev brugt så hurtigt i førstehjælpskassen, man kan købe genopfyldning af kassen igennem os, dog ikke kun de plastre der er i kassen, men der har vi et stort udvalg af plastre på vores hjemmeside.

Du ønskes en god dag 🙂

God vejledning

Blev ringet op og fik god vejledning. Den bestilte vare kom hurtigt

12 de julho de 2024

Hej Birgitte.

Tak for din tid til at give en anmeldelse her inde, det betyder meget for os.
Vi håber bleeding control kittet giver jer en gd tryghed.

Classificada 1 em 5 estrelas

Har tidligere givet min mening i et…

Har tidligere givet min mening i et svar hertil
med efterfølgende tilbagemelding fra jer
Nu rykker I mig for svar ???????

3 de julho de 2024

Resposta da First-8.dk - Sammen skaber vi et sikkert Danmark

Hej Svend. Jeg beklager, at du er blevet rykket for svar, når du nu har svaret. Hvad der er gået galt ved jeg ikke, men jeg vil prøve at undersøge det.
/Tobias, Kundeservice.

Super hurtig levering.

Super hurtig levering.
God vejledning over telefonen.

3 de julho de 2024

Hej Anita.

Tak for din tid til denne anmeldelse.
Jeg er glad for vi kunne hjælpe dig, så hjertestarteren kan redde liv 🙂

Ring endelig igen en anden gang, hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Godt

God og hurtig ekspedition

12 de junho de 2024

Hej Kent.

Tak for din anmeldelse her inde.

Vi håber vi kan være behjælpelige en anden gang 🙂

Catja - First-8

Alt fint

Alt fint. Også levering

7 de junho de 2024

Hej Henriette.

Tak for din anmeldelse her inde.

Catja - First-8
Sammen skaber vi et sikkert Danmark

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais