First-8.dk - Sammen skaber vi et sikkert Danmark Opiniões 757

TrustScore: 4.5 em 5

4,4

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi havde besøg af Casper på vores arbejdsplads, til en opfølgning på førstehjælp, som afholdes hvert 2. år. Som altid levere First-8 et godt kursus, 3 timer flyver afsted og fagligheden er super. V... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi havde i første omgang bestilt en hjertestarter. Hurtig levering og fint produkt. Efterfølgende havde vi bestilt et 4 timers førstehjælpskursus for de vagter som kan komme til at benytte... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Seriøst det mest useriøse firma! Meldte mig til thorax kursus i 2024. Skulle betale forud, uden at have modtaget en faktura, for at være sikker på at få en plads. Måtte rykke adskillige gan... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi havde First-8 på besøg hos os, hvor der var arrangeret et førstehjælpskursus for hele personalet. Det var to engagerede undervisere, der meget præcist, relevant og vedkommende fik guidet os ge... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de artigos hospitalares
  2. Fornecedor de equipamento para bombeiros
  3. Posto de primeiros socorros
  4. Fornecedor de artigos hospitalares

Escrito pela empresa

Vi er en landsdækkende virksomhed, hvor fokus er at tilbyde førstehjælpsundervisning, vejledning og salg af hjertestartere af høj kvalitet til Danmarks billigste priser. Vi bruger ledere og certificerede førstehjælpsundervisere fra Forsvaret til at uddanne privatpersoner og virksomheder i de nyeste guidelines indenfor førstehjælp. Vi brænder for at skabe et sikkert Danmark og vi er stolte af Danmarks største hjertestarter webshop! Vores undervisningsfilosofi: Hos First-8 tror vi på, at det skal være let for alle at lære førstehjælp, og at alle skal føle sig trygge og sikre ved, at yde førstehjælp den dag situationen opstår. Derfor er vores undervisning altid delt ligeligt mellem praktisk øvelser og teori. Vi mener, at den bedste indlæring sker, når teori og praksis kombineres. Gennem praksisnære scenarier, sørger vi for at inddrage kursisterne, så de får lov at udføre de forskellige teknikker på hinanden og på vores førstehjælpsdukker. På den måde sørger vi for, at kursisterne føler sig mere komfortable og trygge i brugen af de forskellige teknikker. Vi underviser altid efter gældende retningslinjer for førstehjælp, så vi overholder bestemmelserne og I tilfælde af nye bestemmelser, sørger vi altid for, at vores førstehjælpsundervisning er opdateret. Gratis levering på alle ordre 14 dages returret Undervisning I hele Danmark Kundeservice: +45 42 90 92 92

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Não respondeu a opiniões negativas

Hurtig ekspedition

29 de agosto de 2023

Hej Flemming

Tusind tak for det. Jeg er glade for, at vi kunne hjælpe med ny førstehjælpsdukke til jer. I siger endelig til, hvis vi kan hjælpe igen en anden gang.

Fik det som var bestilt

Fik det som var bestilt, dagen efter

13 de agosto de 2023

Hej Jacob.

Tak for din anmeldelse, den er vi super glad for.

Vi håber du bliver tilfreds med jeres ARKY hjertestarterskab.

Du ønskes en rigtig god dag :)

Catja - First-8

Stor ros

Underviseren var yderst kompetent og formåede at tilpasse undervisningen til vores brogede flok her på efterskolen, og vi har lært en masse nyt!

8 de agosto de 2023

Hej Nanna

Tusind tak for at tage dig tid til at give os en anmeldelse. Jeg er rigtig glad for at høre, at I havde et godt kursus med Emil og jeg håber, at vi kan få lov at komme ud og undervise den brogede flok igen en anden gang 😊

Classificada 5 em 5 estrelas

God undervisning, interessant og relevant førstehjælpskursus

Det var to engagerede undervisere, der meget præcist, relevant og vedkommende fik guidet os gennem kurset.

Vi gik derfra godt klædt på og glade for, at det netop var First-8, vi havde valgt.

10 de agosto de 2023

Hej Birgitte

Tusind tak for den fine anmeldelse. Jeg er glad for, at det var et godt kursus med Kasper og Andreas. Vi kommer meget gerne og underviser jer igen en anden gang.

God mandag

Classificada 1 em 5 estrelas

Elektroder blev ikke leveret før 8 dage…

Elektroder blev ikke leveret før 8 dage efter bestilling

13 de agosto de 2023

Hej Mikael

Tak for din feedback. Det er selvfølgelig dybt beklageligt, at elektroderne ikke var fremme efter 1-2 hverdage, som de plejer. Der opstod uheldigvis en it-fejl, så ordren ikke kom frem til vores lager som normalt, selvom min kollega havde hastet den igennem, og det er vi enormt ærgerlige over.
Vi er glade for, at vi kan hjælpe jer med en serviceaftale og ser frem til at levere elektroder problemfrit til jer fremover 😊

God weekend

Classificada 5 em 5 estrelas

Gode beskrivelser og hurtig levering

Der er gode specifikationer på de produkter man køber, samt hurtig levering. 5 stjerner herfra.

1 de agosto de 2023

Hej Henrik

Tusind tak for den fine anmeldelse. Vi er glade for at kunne levere førstehjælpsdukker til jer og håber vi kan hjælpe igen en anden gang.

God weekend :-)

Classificada 5 em 5 estrelas

Fra jeg bestilte til jeg modtog gik der…

Fra jeg bestilte til jeg modtog gik der én dag. Og alt var som forventet.

1 de agosto de 2023

Hej Mette

Tusind tak for den fine anmeldelse. Vi er glade for at kunne levere brandslukkere til jer.
Vi ser frem til at hjælpe jer igen næste gang :-)

Classificada 3 em 5 estrelas

Leverings tid.

Leverings tiden er for lang. 4 hverdage for mit vedkommende.

30 de julho de 2023

Hej Aksel

Tak for din anmeldelse. Vi er selvfølgelig ærgerlige over at høre, at du måtte vente længere på din pakke. Jeg kan se, at ordren blev behandlet fra os allerede om mandagen, efter du havde bestilt lørdag, men den har desværre været lidt længere undervejs hos GLS. Det plejer ellers at gå hurtigt med dag-til-dag levering, når varerne er på lager, så vi satser stærkt på, at det var en engangsforestilling :-)
Vi ser frem til at hjælpe dig igen en anden gang.

Classificada 3 em 5 estrelas

lang ventetid på 1

lang ventetid på 1. service
derefter god service

30 de julho de 2023

Hej Tom

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at kunne hjælpe med en serviceaftale på jeres hjertestarter.
Som min kollega informerede jer om, blev jeres servicebesøg prioriteret, så jeres hjertestarter blev efterset ved først givne lejlighed. Desværre kan vi ikke sende teknikere ud fra dag til dag, da det planlægges i ruter og vi er selvfølgelig ærgerlige over, hvis der opstod misforståelse herom.
Til gengæld er jeres hjertestarter nu fuldt funktionel igen og vil fremover blive efterset en gang årligt, samt få udskiftet reservedele rettidigt. I må endelig sige til, hvis I har spørgsmål til aftalen :-)

En rigtig god oplevelse

En rigtig god oplevelse, hjemmeside som er let at finde rundt på, varen hurtigt afsendt, modtog det bestilte dagen efter.

10 de julho de 2023

Hej :-)

Tusind tak for at give en tilbagemelding på din oplevelse hos os. Vi er glade for, at vi kunne hjælpe dig med batteri og elektroder til jeres hjertestarter og ser frem til at levere en ordre til dig igen en anden gang.

God sommer :-)

Catja - First-8

Classificada 5 em 5 estrelas

Hurtig respons og levering på en…

Hurtig respons og levering på en hastende ordre.

28 de junho de 2023

Hej Amad

Tusind tak for at give en tilbagemelding på din oplevelse hos os. Vi er glade for, at vi kunne hjælpe dig med førstehjælpsudstyr og ser frem til at levere en ordre til dig igen en anden gang.

God sommer :-)

Service

God service på bestilling.

3 de julho de 2023

Hej Hilde

Tusind tak for det. Vi er glade for at kunne hjælpe jer :-)

God sommer

Professionel og venlig

Hurtig, professionel og venlig betjening

29 de junho de 2023

Resposta da First-8.dk - Sammen skaber vi et sikkert Danmark

Tusind tak for din anmeldelse. Den sætter vi stor pris på! Vi ser frem til at hjælpe dig igen en anden gang :-)

God sommer

Classificada 4 em 5 estrelas

Super godt kursus

30 de junho de 2023

Hej Lisbeth

Tusind tak for det. Jeg er glad for at høre, at det var et godt kursus med Kristian.
Hvis du har yderligere kommentarer eller feedback til hvordan vi kunne have gjort din oplevelse 5 stjerner værd - så hører vi det meget gerne! 😊

Godt og lærerigt

30 de junho de 2023

Hej Christina

Tak for at give dig tid til at give os en anmeldelse. Det betyder meget for os! Jeg er glad for at høre, at I havde et godt kursus med Kristian i fredags.

God sommer ☀️

Hej Morten

Tak for at give os en anmeldelse. Det er vi glade for :-)
Jeg ser frem til fremtidigt samarbejde.

Classificada 5 em 5 estrelas

God formidling af mange oplysninger.

Gør førstehjælp, som eller er en kedelig omgang, til en overkommelig dag med god dialog omkring stoffet. En spændende underviser hjalp med at holde det interessant.

Hej Andreas

Tusind tak for din anmeldelse. Jeg er glad for, at Kristian formåede at holde det interessant for jer, på trods af varigheden på 10 timer :-)
Held og lykke med resten af studiet.

Classificada 5 em 5 estrelas

Spændende kursus med masser af…

Spændende kursus med masser af praktiske øvelser så man føler sig klar til at udover første hjælp.

Hej Niklas

Tak for at give os en anmeldelse. Det sætter vi stor pris på! Jeg er glad for at høre, at I havde et spændende kursus med Kristian, så I føler jer godt klædt på, hvis en situation skulle opstå.

Informativt

Meget lærerigt og professionelt.

Hej Carl

Tusind tak for det. Vi er glade for at høre, at I var tilfredse med jeres lange kursus med Kristian :-)
Held og lykke med resten af studiet.

Tilfreds

Ganske enkelt tilfreds.

5 de junho de 2023

Hej Nick

- Så kan man ikke bede om mere :-) Tusind tak for din anmeldelse. Vi håber at kunne hjælpe igen en anden gang.

Rigtig god dag

Sammen skaber vi et sikkert Danmark

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais