First-8.dk - Sammen skaber vi et sikkert Danmark Opiniões 757

TrustScore: 4.5 em 5

4,4

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi havde besøg af Casper på vores arbejdsplads, til en opfølgning på førstehjælp, som afholdes hvert 2. år. Som altid levere First-8 et godt kursus, 3 timer flyver afsted og fagligheden er super. V... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi havde i første omgang bestilt en hjertestarter. Hurtig levering og fint produkt. Efterfølgende havde vi bestilt et 4 timers førstehjælpskursus for de vagter som kan komme til at benytte... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Seriøst det mest useriøse firma! Meldte mig til thorax kursus i 2024. Skulle betale forud, uden at have modtaget en faktura, for at være sikker på at få en plads. Måtte rykke adskillige gan... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi havde First-8 på besøg hos os, hvor der var arrangeret et førstehjælpskursus for hele personalet. Det var to engagerede undervisere, der meget præcist, relevant og vedkommende fik guidet os ge... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de artigos hospitalares
  2. Fornecedor de equipamento para bombeiros
  3. Posto de primeiros socorros
  4. Fornecedor de artigos hospitalares

Escrito pela empresa

Vi er en landsdækkende virksomhed, hvor fokus er at tilbyde førstehjælpsundervisning, vejledning og salg af hjertestartere af høj kvalitet til Danmarks billigste priser. Vi bruger ledere og certificerede førstehjælpsundervisere fra Forsvaret til at uddanne privatpersoner og virksomheder i de nyeste guidelines indenfor førstehjælp. Vi brænder for at skabe et sikkert Danmark og vi er stolte af Danmarks største hjertestarter webshop! Vores undervisningsfilosofi: Hos First-8 tror vi på, at det skal være let for alle at lære førstehjælp, og at alle skal føle sig trygge og sikre ved, at yde førstehjælp den dag situationen opstår. Derfor er vores undervisning altid delt ligeligt mellem praktisk øvelser og teori. Vi mener, at den bedste indlæring sker, når teori og praksis kombineres. Gennem praksisnære scenarier, sørger vi for at inddrage kursisterne, så de får lov at udføre de forskellige teknikker på hinanden og på vores førstehjælpsdukker. På den måde sørger vi for, at kursisterne føler sig mere komfortable og trygge i brugen af de forskellige teknikker. Vi underviser altid efter gældende retningslinjer for førstehjælp, så vi overholder bestemmelserne og I tilfælde af nye bestemmelser, sørger vi altid for, at vores førstehjælpsundervisning er opdateret. Gratis levering på alle ordre 14 dages returret Undervisning I hele Danmark Kundeservice: +45 42 90 92 92

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Não respondeu a opiniões negativas

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi havde fint besøg af Casper.

Vi nåede rundt om alle de emner, som er væsentlige for vores arbejdsplads, og et par stykker mere.
Vi kan nu føle os lidt mere sikre, skulle en situation opstå, hvor førstehjælp er krævet, så vi sammen kan passe på hinanden.

1 de março de 2023

Hej Henrik

Tusind tak for den fine anmeldelse. Det betyder meget for os. Jeg er rigtig glad for at høre, at det var et godt kursus med Kasper.
Vi ser frem til at undervise jer igen næste gang.

God aften

Classificada 5 em 5 estrelas

Virkelig et godt kursus med en dygtig…

Virkelig et godt kursus med en dygtig underviser der var god til at forklare og vise så man er godt klædt på til når det virkelig gælder.

Hej Kasper

Hvor er vi glade for at høre, at I havde et godt kursus med Kristian i går, og at I nu føler jer bedre klædt på til at håndtere en alvorlig situation.
Tak for din anmeldelse, det sætter vi meget pris på.

Super I

Indlevende underviser
Gode øvelser

Hej John

Tusind tak for din anmeldelse. Jeg er meget glad for at høre, at det var et godt kursus med Kristian.

Super kursus

Super kursus, man føler sig klart bedre rustet efterfølgende.

Hej Jacob

Tusind tak for det. Vi sætter meget pris på, at I tager jer tid til at give os en anmeldelse.
Jeg er glad for at høre, at det var et godt kursus og håber, at vi kan få lov at undervise jer igen, når I trænger til en genopfriskning.

Godt og lærerigt kursus

Hej Malene

Dejligt at høre, at det var et godt kursus med Kristian i går. Vi håber, at I føler jer godt rustede til, når det virkelig gælder.
Tak for at give os en anmeldelse, det betyder meget for os.

God instruktør

Hej Susanne

Tusind tak for din anmeldelse. Jeg er glad for at høre, at I var tilfredse med kurset i går. Kristian er nemlig super dygtig :-)
Vi håber, at vi kan undervise jer igen en anden gang.

God og informativt kursus

Hej Tina

Tak fordi du tog dig tid til at give os en anmeldelse med på vejen. Det betyder meget for os.
Vi er glade for at høre, at det var et godt kursus med Kristian.

fantastisk kursus

Fantastisk kursus og god instruktør

Hej Michael

Tusind tak for din anmeldelse, det sætter vi stor pris på. Jeg er glad for at høre, at det var et godt kursus med Kristian. Vi håber, at I føler jer godt rustede nu og vi underviser jer meget gerne igen, når I trænger til en genopfriskning.

Classificada 5 em 5 estrelas

Super godt og relevant kursus

21 de fevereiro de 2023

Hej Jørgen

Hvor er vi glade for at høre, at I havde et godt kursus med Kasper i går.
Tak for at tage dig tid til at give os en anmeldelse.

hurtig

hurtig forsendelse

1 de fevereiro de 2023

Hej Calle

Tak for din anmeldelse. Det sætter vi stor pris på.
God elektroderne nåede hurtigt frem til jer. Vi ser frem til at hjælpe dig igen.

Skift af batteri

Fin service, dog ønskeligt med info inden skift af batteri.

26 de janeiro de 2023

Hej Kirsten

Tak for at tage dig tid til at give os en anmeldelse med på vejen. Det sætter vi meget pris på.
Ifm. sidste eftersyn nævnte vi, at batteriet skulle skiftes i år og du vil også modtage en servicerapport som altid :-)
Vi sidder altid klar, hvis I har spørgsmål.

God torsdag

Super god service…

Ualmindelig gode til at guide mig igennem
alle de forskellige hjertestarter de har, og hjælpe mig med at finde frem til lige præcis det produkt jeg havde brug for.

Tryghed og hjælpsom fra start til slut, er det der gør forskellen - jeg kan derfor varmt anbefale denne virksomhed til alle.

31 de janeiro de 2023

Hej Lars

Tusind tak for den meget fine anmeldelse af din oplevelse hos os.
Det betyder meget for os, at vores kunder føler sig trygge ved køb af hjertestarter, så vi er glade for at høre, at Anja fik hjulpet jer godt igennem de mange muligheder.

Vi håber at kunne hjælpe jer en anden gang igen.

Fin vare hurtig levering

2 de fevereiro de 2023

Hej Pia

Tusind tak for at give os en anmeldelse. Det sætter vi meget pris på!
Håber vi kan hjælpe en anden gang igen.

God mandag

Classificada 5 em 5 estrelas

Super lækker hjemmeside og nemme…

Super lækker hjemmeside og nemme betalings muligheder, samt hurtig levering.

22 de janeiro de 2023

Resposta da First-8.dk - Sammen skaber vi et sikkert Danmark

Hej Rasmus. Mange tak for din anmeldelse af din oplevelse hos os, det betyder meget for os med glade kunder.

Anders Kjærsgaard - First-8

Fint kursus

Fint kursus, hvor du bliver integreret i undervisningen.

Hej Frederik

Tak for det. Jeg er glad for at høre, at det var et lærerigt kursus. Vi kommer meget gerne en anden gang igen.

Super godt kursus

Det var meget interessant og givende kursus. Kristian og Simon var super underviser.

21 de janeiro de 2023

Hej Carsten

Tusind tak for det. Jeg er glad for at høre, at I havde et godt kursus med Kristian og Simon.

Super godt kursus.
Super gode underviser.

Hej Laila

Tusind tak for det. Vi er glade for, at I havde et godt kursus. Rosen er givet videre til jeres to instruktører.

Classificada 5 em 5 estrelas

Dygtige undervisere og gode til at lære…

Dygtige undervisere og gode til at lære fra sig

21 de janeiro de 2023

Hej Peter

Tak for at give os en anmeldelse. Det sætter vi stor pris på! Er glad for, at I havde et godt kursus med Kristian og Simon.

Classificada 5 em 5 estrelas

Gode undervisere (Kristian og Simon)

Gode undervisere (Kristian og Simon), som gjorde oplevelsen virkelig god

Hej Jonathan

Tak for at tage dig tid til at give os en anmeldelse. Det betyder meget for os. Rosen er givet videre til Kristian og Simon :-)

Fantastiske undervisere

Fantastiske undervisere, der var gode til at undervise og forklare

Hej René

Tusind tak for din anmeldelse. Er glad for at høre, at det var et godt kursus. Håber vi kan undervise jer en anden gang.

Sammen skaber vi et sikkert Danmark

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais