Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Min datter havde tegnet en tegning. Jeg sendte et billede af tegningen til firstdrawning. Wupti - et stk. kunstværk. Nem hjemmeside og tilgang. Så godt at man kan uddybe hvad man ønsker af tilrettelse... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 5 em 5 estrelas

En forrygende god oplevelse at samarbejde med jer om mit barnebarns gave til sine forældre. Det gik tjept, og uden slinger. Første kontakt i fredags ved 23 tiden/ sover I aldrig? Mandag og tirsdag... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 5 em 5 estrelas

Super oplevelse! Lige fra den første kontakt er det tydeligt at dette firma sætter kvalitet i højsædet. Gode input til processen, og billederne fra vores børn er nu rene mesterværker - i vores øjne... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de posters

Informação fornecida por diversas fontes externas

Vi skaber børnekunstværker med udgangspunkt i børnetegninger. Alt fra barnets tegning forbliver originalt, men en grafiker tilføjer farver og elementer og fuldender på den måde den historie, som barnet fortæller med tegningen.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi har nu købt 3 produkter fra…

Vi har nu købt 3 produkter fra firstdrawing og både store og små synes det har været en fantastisk oplevelse og sjov måde at tegningerne op i størrelse og “malet” færdig. Sidste indkøb var et billede på lærred - vores ældste datter på 5 år havde tegnet familien - som baggrund fik vi vores have placeret. Kan varmt anbefales. Flot og alternativ kunst i børnehøjde👍🏻👍🏻👍🏻

7 de setembro de 2020

Super service

En rigtig godt koncept til og forevige noget med et tvist :-) Super service og rigtig god hjælpe til de små ting der skulle rettes til undervejs.

31 de agosto de 2020
Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk service og godt produkt

Fantastisk service og godt produkt - mine børn har været SÅ stolte af de fine resultater. De varmeste anbefalinger og noget vi kommer til at bruge igen - både til eget hjem men også til gaveideer.

11 de julho de 2020
Classificada 5 em 5 estrelas

personlig venlig og faglig…

Der er så personlig venlig og faglig dygtig kundeservice. Der kommer det fineste mesterværk til gennemgang på mail, inden det gå i trykken. Det færdige resultat er fantastisk flot. Har handlet der flere gange. Og gør det igen.

26 de junho de 2020

Fantastisk service og hjælpsomhed

Fantastisk service og hjælpsomhed. Har bestilt 2 billeder til mine børn af nogle gamle tegninger og har været med til at lave en tegnekonkurrence i en SFO, hvor der blev lavet plakater af vindertegningerne. Et fantastisk projekt. Kan varmt anbefale firmaet.Det er ikke sidste gang jeg bestiller.

19 de junho de 2020
Classificada 5 em 5 estrelas

Familieportræt, tegnet af mit barnebarn.

Da mit barnebarn i USA for fem år siden og i en alder af syv år lavede et “familieportæt”; tre generationer + to katte, så gemte jeg tegningen. Den er hylende morsom og nu den har været igennem møllen hos FirstDrawing er den bare helt utroligt fantastisk. Vi er allesammen så imponeret over såvel kunstneren som FirstDrawings finpudsning. Og vi holder nok aldrig op med at grine...... 6 stjerner af fem mulige! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

12 de junho de 2020

Super oplevelse

Super oplevelse! Lige fra den første kontakt er det tydeligt at dette firma sætter kvalitet i højsædet. Gode input til processen, og billederne fra vores børn er nu rene mesterværker - i vores øjne :-)
Den første sending blev godt nok smadret af GLS, men også når det ikke går efter planen er service og kvalitet i orden. Kan klart anbefales.
Godt gået og al muligt held og lykke herfra.

16 de maio de 2020
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais