Fiskevaerkstedet Opiniões

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico de convites para avaliação

Todas as opiniões

2 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Realizamos verificações das opiniões

Classificada 1 em 5 estrelas

Skrækkelig service

Vi har i dag spist aftensmad på Fiskeværkstedet, hvor vi ønskede os en hyggelig aften som afslutning på en dejlig ferie med vores børn.
Jeg må bare desværre erkende at vi ikke fik den aften vi håbede på.
Maden vi fik, var rigtig fint. Flot anrettet og velsmagende.
Der var desværre bare en yderst dårlig service og træls stemning helt fra starten af besøget.
Serveringen udstrålte at de ikke gad gæster, hvilket er pænt uheldigt, når det er dem man lever af.
Vi blev henvist til bordene udenfor, fordi vi havde hund med, hvilket er helt fair.
Det var lidt køligt pga. vinden og måtte selv finde tæpper så det var muligt at sidde der.
Jeg har været på mange restauranter og har selv arbejdet i branchen i flere årtier og det gør mig så skuffet at møde servering der er så slukket og serviceforladt.
Det kræver ikke noget andet end vilje og engagement for at få gæster til at føle sig tilpasse og velkomne.
Der blev ikke spurgt til om maden var ok, vi skulle selv “råbe” efter opfyldning på kartofler og de ønskede tydeligvis ikke at sælge mere, da der ikke blev fulgt op på om vi ønskede dessert.
Jeg kunne desværre skrive mere dårligt, men jeg tror man efterhånden har forstået pointen.

28 de julho de 2026
Opinião espontânea
Classificada 1 em 5 estrelas

B’s Fiskeværksted - skuffende oplevelse

Vi besøgte B’s Fiskeværksted fire voksne onsdag aften, og desværre blev det en meget skuffende oplevelse fra start til slut.

Vi blev anvist vores bord, som vi havde booket i forvejen, uden smil eller et simpelt velkommen.

Vi bestilte blandt andet steak af Black Angus med fritter og bearnaisesauce til 329 kr. pr. person. Bøffen var ganske ordinær og levede på ingen måde op til prisen. Bearnaisesaucen var tam, manglede både karakter og salt, og samlet set var retten uinteressant og uden den kvalitet, man forventer til den pris.

Men det største problem var faktisk servicen.

Tjenerne var meget unge, hvilket i sig selv ikke er et problem. Alle skal jo starte et sted. Problemet var, at der tilsyneladende manglede både oplæring og forståelse for almindelig restaurantservice. Det blæste en lidt den aften, men ingen tilbød de tæpper, der lå synligt i et hjørne, som vi opdagede, da en anden gæst selv hentede tæpper.
Da vores glas med mousserende vin, sodavand og øvrige drikkevarer var tomme, blev vi heller aldrig spurgt, om vi ønskede mere at drikke. Der var ingen velkomst, ingen nærvær og ingen smil, som fik os til at føle os velkomne.

Det mest skuffende var dog håndteringen af vores berettigede kritik af bøffen. Den måde, situationen blev mødt på, var efter min mening under lavmålet og efterlod os med en følelse af, at vores oplevelse var ligegyldig.

Vi var fire personer ved bordet, og vi har tilsammen mange års erfaring som kokke, tjenere og restauratører. Derfor ved vi også, at god service ikke handler om fine teknikker, men om opmærksomhed, gæstfrihed og lysten til at give gæsterne en god oplevelse. Det oplevede vi desværre ikke denne aften.

Maden var kedelig, omgivelserne var kedelige, og serveringen var kedelig. Stemningen mindede mere om en kantine på en offentlig arbejdsplads hvor køkkenet har givet op, end om en restaurant, man har lyst til at besøge igen.

Det er sjældent, og endda første gang offentligt, jeg skriver negative anmeldelser, men når både mad, service og den generelle oplevelse skuffer så markant, synes jeg, det er fair at dele oplevelsen med andre.

15 de julho de 2026
Opinião espontânea

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais