Ogólnie szybka dostawa. Same fiszki dobrej jakości, treść bardzo przydatna. Jedyne, co mi trochę przeszkadza, to pudełko - jest trochę zbyt mało sztywne, zrobione z odrobine grubszego kartonu, tak,... Ver mais
Jeśli chodzi o pytania i przykłady to są świetne (jedyne co możnaby dodać to jakieś odnośniki czy coś podobnego do stron gdzie można poczytać o niektórych zagadnieniach więcej). Natomiast w tej cenie... Ver mais
Mam ponad 4-letnie doświadczenie komercyjne z Angularem (a programistą jestem od 14 lat). W moim przypadku, fiszki idealne nadały się do podrasowania wiedzy oraz jej weryfikacji, w której to materii o... Ver mais
Fiszki zawierają niewielkie literówki (które w ogóle nie przeszkadzają), aczkolwiek są świetną powtórką przed rozmowami o pracę lub w celu szkolenia pracowników w sposób kreatywny. Nie mogę się do... Ver mais
Przygotuj się na rozmowę rekrutacyjną z JavaScript, ReactJS i Angulara 🎯 Zamiast powtarzać cały materiał, skup się na tym co najważniejsze. Wystarczy, że poznasz najpopularniejsze i najbardziej wymagające pytania z rozmów rekrutacyjnych. Fiszki dają Ci dostęp do setek pytań rekrutacyjnych z JavaScript, ReactJS i Angulara. Zostały przygotowane na podstawie osobistych doświadczeń osób przeprowadzających rozmowy rekrutacyjne.
Bulwar Dedala 28, 54-130, Wrocław, Polónia
- slawek@fiszkijs.pl
- fiszkijs.pl
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Na prawdę warto!
Bardzo szybko
Dobrze wykonane
Dobrze wykonane, poręczne.
Z pewnością pomogą mi utrwalić i poszerzyć wiedzę teoretyczną :)
Świetny sposób na powtórkę materiału!
Fiszki świetnie sprawdzają się podczas nauki i powtarzaniu materiału. Można zaoszczędzić sporo czasu!

Resposta da Fiszki JS