Informações sobre a empresa

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

18 opiniões

Classificada 5 em 5 estrelas

We gebruiken FiveX nu ongeveer 3 jaar…

We gebruiken FiveX nu ongeveer 3 jaar voor onze marketplace advertenties. In het begin vooral voor wat meer inzicht in onze data, maar inmiddels gebruiken we het eigenlijk dagelijks. Vooral de dayparting via de software werkt echt fantastisch, daarmee hebben we onze campagnes een stuk beter kunnen sturen. Je ziet ook vrij snel waar je advertentiebudget wel of niet werkt, waardoor bijsturen makkelijker wordt. Als er iets is, reageert support ook gewoon snel. Tot nu toe gewoon een goede ervaring.

12 de março de 2025

Fijne club

Fijne club, bij elke vaag of onduidelijkheid goed geholpen via chat of Google meet, veel waarde!

5 de setembro de 2025

Happy with the software

Happy with the software. i use it especially for the stock management function and overall sales data, and Tacos/acos per product. Would defenitely recommend if you have 5 or more products and want all the data you need to scale your business. Price scales with sales.

2 de julho de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Fivex got Nice product to start the…

Fivex got Nice product to start the journy as seller in e-commerce platform. really helpful to get the profitability Insight and the vast data to analyze.
Great Support team for assistance.
Will highly recommend to use if you are a data oriented seller in any e-commerce platform as its gather different type of data in a single place to analyze your business.

16 de outubro de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Fivex is voor ons een gamechanger…

Fivex is voor ons een gamechanger geweest. We gebruiken het dagelijks voor zowel bol.com als Shopify en het feit dat je alles vanuit één dashboard kunt beheren is goud waard. De e-mailcampagnes lopen vlekkeloos en de tools zijn verrassend geavanceerd. Dankzij Fivex hebben we eindelijk rust en overzicht in onze bedrijfsvoering.

11 de junho de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Creme de la creme for e-commerce

The best software I've ever used. The quality of help and guidance is the best that I've ever gotten. They've helped me a lot with setting up my ad campaigns and optimising my account. 🚀

10 de setembro de 2024

Heel tevreden over Fivex

Sinds begin dit jaar gebruiken we bij MAKA ook Fivex. We hebben bewust gekozen om over te stappen naar deze duurdere aanbieder omdat we al onze marketplaces wilde koppelen.
Het koppelen gaat makkelijk en het team hielp goed met de onboarding. Goede tool met veel functies. Mails naar de platformklanten worden ook goed verstuurd, wat voor ons heel belangrijk is.

1 de junho de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

FiveX geeft je diepere inzichten

FiveX geeft je diepere inzichten in je verkoop- en advertentie data dan dat je kan halen uit het dashboard van bol. Met deze diepere inzichten heb ik groeikansen ontdekt die ik anders niet had kunnen benutten. Mooie tool voor als je effectiever wilt verkopen op bol!

4 de outubro de 2023

Fivex ervaring Quipa.nl

Een overzichtelijk tool wat de ondernemer helpt de processen beter in te richten. dit tool heeft zeker ook toegevoegde waarde voor de kleine ondernemer.

Klantenservice en chat als zeer prettig ervaren

Twijfel je, vraag dan een demo aan.

9 de junho de 2023
Classificada 4 em 5 estrelas

Goede inzicht in cijfers van je bedrijf

De tool is enorm goed om een inzicht te krijgen in de cijfers van je bedrijf. Er zijn goede overzichten beschikbaar en als iets ontbreekt kun je zelf rapportages maken. Ook heel handig is de functie om ranking per product binnen Bol in de gaten te houden. Enige nadeel is dat er soms dingen kapot gaan en tijdelijk niet werken. Het wordt meestal wel weer snel opgelost.

17 de maio de 2023
Classificada 2 em 5 estrelas

Doen niks met goede feedback

Doen niks met goede feedback, website valt uit elkaar, error codes bij de simpelste taak, inkoop prijs onthoud die niet, gegevens invullen via de app onmogelijk, noem maar op. Zoveel potentie maar helaas maakt niks waar. Ik zou verder kijken! 2 sterren omdat ze wel bepaalde systemen hebben/overna denken die de concurrent niet doet, maarja... moet het wel werken ;)

22 de janeiro de 2023

Waanzinning

De meest uitgebreide tool voor je online onderneming. Alles wat je nodig hebt in 1 organisatie, genieten. Vooral de email tool is waanzinnig. Als je even ergens niet uitkomt, stuur ze een bericht en je krijgt binnen een uur vaak al antwoord. 10/10

17 de novembro de 2022

Zeker een aanrader

Ik merkte dat het lastig was om uit mijn bol account goed inzicht te krijgen in mijn online business. Deze tool heeft mij zeker hierin geholpen.

- goede service, met snelle reactie.
- Email tool.
- Facturen super simpel te downloaden.
- Daadwerkelijk ook meer reviews op mijn producten gekregen.
- Veel verschillende API koppelingen mogelijk.
- Duidelijke management overzicht, zodat je goed op productniveau kan sturen. alle kosten worden meegenomen.

De service is goed, goede hulp gekregen met mijn account in te stellen. Deze tool zorgt ervoor dat ik meer overzicht in mijn bedrijf heb en alles in een handomdraai kan zien. Dit scheelt toch weer een aantal uurtjes die ik extra in mijn business kan stoppen.

31 de maio de 2022
Classificada 3 em 5 estrelas

Jammer vd research tool

Pluspunten voor de tool zijn:
- Een app waarin je eenvoudig kan zien wat je omzet is en hoeveel stuks je nog in voorraad hebt.
- Tool om email campagnes op te zetten. Er zitten mooie templates bij.
- Service; er wordt snel geantwoord op vragen (+/- 2 uur).
- Voorraadbeheersysteem.
- Calculator.
- API koppeling met bol acc.
- Automatische factureren naar klant.

De reden waarom ik 3 sterren geef is omdat de verkoopdata in de helft van de gevallen niet betrouwbaar is. Het klopt gewoon niet. Ook staan productprijzen veel te hoog aangegeven. De voornaamste reden voor mij om te kiezen voor Fivex was om het te gebruiken als research tool, dat is dus niet helemaal gelukt en erg jammer. Ik hoop dat ze daar wat aan doen dan kan ik ze 5 sterren geven.

27 de outubro de 2021

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.