Har fått hjälp tre gånger. Tycker att personalen är mycket erfaren och kunnig när de bla. gjorde en reparation som andra reparatörer nekat att göra för de tyckte det var för svårt. Dessutom gick... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Informações sobre a empresa
Informação fornecida por diversas fontes externas
Laga iPhone i Göteborg, Stockholm, Borås, Västra Frölunda, Varberg. Reparera iPad och Laga mobiltelefon. iPhone reparation billigt - Fix My Phone
Informações de contacto
Fredsgatan 1, 411 07, Göteborg, Suécia
- fixmyphone.se
Não respondeu a opiniões negativas
Bästa service i Skövde
Bästa service i Skövde, Peyman har ett trevligt bemötande och snabb service !!
Trevlig personal bra bemötande och…
Trevlig personal bra bemötande och mycket duktig på sitt jobb
Skärmen släppte direkt
Lämnade in min iphone för skärmbyte. Gick snabbt och såg bra ut, men skärmen släppte i överkant drygt en månad senare. Gick tillbaka och de la i lite mer fäste, någon tejp(?). Några timmar senare släppte det igen och vid återbesök idag säger de att de inte kan göra något mer.
Vi åkte till Fix my Phone i Halmstad…strålande jobb
Vi åkte till Fix my Phone i Halmstad för att få hjälp med två mobiler. Där stod Ghassan (GHAL) och tog emot oss och gjorde ett strålande och professionellt arbete. Nya skärmar, nytt batteri osv. Otroligt nöjda gick vi därifrån. Tusen tack för fint bemötande och utomordentlig service. Anna och Tilda
Har fått hjälp tre gånger
Dessutom gick det snabbt och var inte dyrt.
Så tack till Daniel och Melvin.
Vi kommer återkommer trots att vi har 6 mil till Er.
Per o Marie Lundgren
Lämnade in min telefon för koll av vad…
Lämnade in min telefon för koll av vad som hänt, skärmen slocknar och tar flera minuter att vakna till liv. Första besöket var för några veckor sedan och de skulle återkomma med besked. Efter en vecka inget besked återbesök och de sände ny reklamation till Hk, inget besked var inne i dag och man kostaterade att det var fönstret som skulle bytas och nytt besked ti Hk om garantin. inget besked i dag heller börja misstänka att man förhalar ärendet med vilja. Får besked i morgon igen trött på denna butik. Gäller Kungsmässan i Kungsbacka.
Sämst!
Lämnar in telefonen för koll vad som är fel, dom ringer och säger att det är batteriet (betalat 400kr för felsökning) tydligen batteriet som är trasigt, dom byter sen när jag kommer hem så funkar inte telefonen, åker tillbaka och lämnar in den, då är det tydligen något annat kring batteriet. Dom påstår att jag inte betalat för felsökning och inga garantier eller reklamation gäller. Så alla pengar i sjön för ingenting.
Hygglig & trevlig personal
Hygglig & trevlig personal med snabb service. Jag fick hjälp direkt då jag är väldigt oteknisk. Jag fick hjälp med kameran och mikrofonen som inte fungerade. Nu fungerar den utan problem! Det tog lite tid eftersom dem hade en del att göra. Priset var helt okej!
Har aldrig varit med om så dålig service och bemötande
Har aldrig varit med om så dålig service och återkoppling.
Lämnade in min telefon för skärmbyte i december 2025.
Ingen hörde av sig på en månad. Ingen svarade i telefon när man ringer.
När jag själ kommer till butiken i Kungsbacka har de inte ens börjat med telefonen.
När jag äntligen får den tillbaka fungerar den inte när jag kommer hem.
Åter till butiken och nu ligger den fortfarande kvar utan att de gjort något med den.
Varit utan min telefon nu i över 3 månader. Rekommenderar inte att man går till Kungsbacka och fixar sin telefon. Betyg skulle helst. Vara inga stjärnor.
Skulle byta skärmskydd på min mobil
Skulle byta skärmskydd på min mobil. Föredrar att låta professionella gör det så det blir bra. Har varit här tidigare och resultatet blev jättebra men nu har jag vart där två gånger på raken. Blev damm under skärmskyddet och när jag klagade sa killen ’stör du dej verkligen så mycket på det?’ Han lyckades ta bort lite damm men inte allt genom att lossa, använda klisterlapp och sätta tillbaka men inte allt. Stör mej asmycke men hade redan betalat och ville inte vara en Karen och kräva pengarna tillbaka.
Beställde nytt glasskydd på nätet och kom tillbaka. Sa åt killen (samma kille) att om det blir damm igen så betalar jag inte. (Hade kvitto med och kände mej VÄLDIGT generös att erbjuda att betala igen om det blev bra) BLEV VÄRRE ÄN FÖRUT. Ska gå igen imorgon då det kommer vara en annan kille i butiken och det har blivit bra här förut. Blir det damm under igen kommer jag aldrig gå tillbaka. Även när jag fått bytet ’gratis’ så går jag back nu när jag måste köpa nya skydd!!! Killen hade också mage att skylla på skyddet och att han inte ’kan kontrollera partiklar i luften’.
TLDR: betala aldrig innan du kollat att det inte blev damm under skärmskyddet om du byter. Om du inte är nöjd ska du vägra betala.
Changed battery on iphone and got much…
Changed battery on iphone and got much worse result and they think its completely normal. Dont go here, go to a legitimate iphone repair store instead, it aint worth it
Peyman gjorde ett bra arbete med mitt…
Peyman gjorde ett bra arbete med mitt nya skärmskydd och trevlig bemötande.
👍Anders
Warning: Think Twice Before Trusting This Repair Service
I would strongly advise others to be cautious when considering Fix My Phone’s services. Based on my experience and many similar customer reviews, the company often feels unreliable and inconsistent. There are recurring complaints about poor repair quality, unexpected issues after service, and difficulties with accountability. While not every case may be the same, the pattern is concerning enough to raise red flags. It’s important to do thorough research and consider alternative repair options before trusting them with your device, especially if you expect transparency, durability, and professional customer care.
Riktigt bra personal
Riktigt bra personal, bra service, god förståelse, hjälpsamma, och ser alltid till kundens bästa. Inga giriga personer bakom kassan, är mån om att ta hand om kunder och ge den bästa hjälpen/servicen de kan!
Fick snabb och proffsig hjälp av Peyman…
Fick snabb och proffsig hjälp av Peyman som bytte batteri på min iphone när jag var på genomfart!
Lät dem sätta på ett nytt skärmskydd…
Lät dem sätta på ett nytt skärmskydd för 349kr. Efter några timmar då jag kollade på mobilen satt skärmskyddet snett och att den lossnat i ett hörn.
Varit inne i butiken och de säger att garantin inte gäller!
Har försökt via chatten och sms kontakt med ägaren utan resultat! Varnar för detta oseriösa företag! De tar inte chansen att göra rätt när det blir fel!
Mycketbtrevlig och hjälpsam lär komma…
Mycketbtrevlig och hjälpsam lär komma tillbaka
Fantastisk service
Fantastisk service, snabb leverans! Jag är supernöjd med min begagnade S24!!
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.