Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Produktet var optimalt. Delen til min gamle støvsuger passet perfekt. Hadde spørsmål om diameter på det munnstykket jeg skulle bestille, Det ble ikke besvart, fikk kun oppgitt lenken til produktet. Så... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Delen funket perfekt!! Vaskemaskinen tok ikke inn vann.. så åpnet topp dekselet, demonterte vanninntak greia, der sto serienummer. Kjøpte denne delen av fixpart.no og ble levert på døra 3 dager sene... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Rask levering og og støtdemperne passet perfekt til min Asko W6567W vaskemaskin. Så maskinen vart som "ny" etter skifte. Enkelt å skifte, men vær obs på pcb/print kortet med EL komponenter på venstre... Ver mais

Classificada 2 em 5 estrelas

Etter 2 uker kom endelig tetningslisten til kjøleskapet, men den var defekt. Listen hadde hull og var møkkete. Esken den kom i var brettet i to, så magneten var knekt og pappen den var pakket inn i så... Ver mais

4,3

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Supert

Supert, de hadde delen på lager. Ble sendt mandag, jeg hadde varmeelementer til min stekeovn på onsdag samme uke.

11 de março de 2026

SCAM!!

This is a scam, big time!

No wares and no money returned!

STAY CLEAR AND SHOP ELSEWHERE!!!!

13 de março de 2026
Classificada 2 em 5 estrelas

Leveringstid

Tok veldig lang tid fra bestilling til levering. Måtte purre. Ut fra nettsiden så det ut til prosessen skulle være mer rask enn vi opplevde. Har endelig mottatt delen vi trengte.

10 de março de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Bestilte et varmeelement til en Bosch…

Bestilte et varmeelement til en Bosch stekeovn. På nettsiden stod denne delen oppført som lagervare med levering 2-4 dager. Betaler. Får ny melding om at jeg må oppgi dataene på delen jeg ønsker. Det blir gjort. Får så beskjed om at delen ikke kan leveres før ut i april. Da blir det lite aktuelt for meg å vente. Får beskjed om at delen ikke er å få fatt i. Får tilbud om å kansellere handelen og få pengene tilbakebetalt. Dette skulle skje i dag. ingen penger mottatt. Styr unna dette firmaet!

12 de março de 2026

Totalt useriøse nederlansk nettbutikk

Bestilte varme element fra fixpart.no.
Ifølge nettsiden var det på lager.
2-3 dagers levering.
Bare løgn for å få folk til å bestille.
Gått snart 3 måneder og nye unnskyldninger og utsettelser.
Aldri kjøp hos fixpart.no

Styr unna

11 de março de 2026

Hei, Klage på forsinket levering av bestilling fra 13.02.2026

Hei,

Jeg gjorde en bestilling den 13. februar 2026 og har allerede betalt forskuddsbetaling for denne. Per dags dato, 7. mars, har jeg fortsatt ikke mottatt bestillingen.

Dette er svært skuffende, og jeg opplever dette som veldig dårlig service.

Jeg ber om en umiddelbar forklaring på forsinkelsen samt informasjon om når bestillingen vil bli levert. Dersom leveransen ikke kan gjennomføres snarest, ber jeg om tilbakebetaling av det forskuddsbetalte beløpet.

Ser frem til en rask tilbakemelding.

Vennlig hilsen Aigars Kathins

13 de fevereiro de 2026

Rask levering

Kjøpte dørtetning (dørbelg/dørpakning) til vaskemaskin hos FixPart.no og er totalt sett fornøyd.
Det var enkelt å finne riktig del ved hjelp av modellnummer, og leveringen kom raskt. Produktet var godt pakket og passet perfekt til vaskemaskinen min fra LG.
Selve monteringen gikk mildt sagt som helvete 😅 Vi strevde skikkelig og brukte mye lenger tid enn forventet!
Når den først kom på plass, fungerer alt som det skal. Maskinen er tett igjen, og alt virker som nytt.
Anbefaler FixPart.no for rask levering og riktig del – men vær forberedt på at monteringen kan være en skikkelig utfordring.

27 de fevereiro de 2026

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais