Produktet var optimalt. Delen til min gamle støvsuger passet perfekt. Hadde spørsmål om diameter på det munnstykket jeg skulle bestille, Det ble ikke besvart, fikk kun oppgitt lenken til produktet. Så... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Delen funket perfekt!! Vaskemaskinen tok ikke inn vann.. så åpnet topp dekselet, demonterte vanninntak greia, der sto serienummer. Kjøpte denne delen av fixpart.no og ble levert på døra 3 dager sene... Ver mais
Rask levering og og støtdemperne passet perfekt til min Asko W6567W vaskemaskin. Så maskinen vart som "ny" etter skifte. Enkelt å skifte, men vær obs på pcb/print kortet med EL komponenter på venstre... Ver mais
Etter 2 uker kom endelig tetningslisten til kjøleskapet, men den var defekt. Listen hadde hull og var møkkete. Esken den kom i var brettet i to, så magneten var knekt og pappen den var pakket inn i så... Ver mais
Oversiktlig og greit
Kjapp levering og fin pris
Kjempefornøyd
Vi trengte å bytte ut såpekammeret på vaskemaskinen vi fikk fra tidligere eier, så var veldig glade for at det var mulig å få tak i reservedeler. Veldig rask levering og den så akkurat ut som på bildet, ikke minst passet den til vaskemaskinen vår. Supert at det er mulig å sjekke på forhånd om det du bestiller er kompatibelt med hvitevarene du har.
Det var en rask levering
Det var en rask levering! Nøyaktig som produktet jeg bestilte med god beskyttende emballansje, :).
Bestilling og levering fungerte…
Bestilling og levering fungerte perfekt, men produktet har høyt støy nivå kontra den jeg hadde.
Pakninger er aaalt for tynn til…
Pakningen er aaalt for tynn til frysedelen på kombiskapet, 0,5cm sprekk mellom nypakninga og dørkarmen..... Den gamle pakninga jeg ville bytte funker 100%bedre enn den nye som vil bli returnert!
Dårlig opplevelse
Bestilt del ble aldri sendt, fikk bare stadige utsettelser på leveringstid selv om delen var oppgitt som på lager. Etter en måned med venting kansellerte jeg bestillingen, og har så langt ventet en måned til på å få refundert beløpet. Har fremdeles ikke fått noe.
Produkt som beskrevet, rask levering hjem.
Produkt som beskrevet på websiden, rask levering hjem.
Produktet var som forventet og…
Produktet var som forventet og beskrevet. Grei pris og hurtig frakt.
Rask og god handel og levering.
Rask og god handel og levering.
God forklaring på hvordan man skal bytte varmeelement på komfyren.
Det var en god video på Youtube også.
Rask levering og riktig produkt
Rask og presis
Firnøyd med varer
Rask levering og produktet står til…
Rask levering og produktet står til forventningen
Everything was perfect
Det var enkelt å finne riktig del til…
Det var enkelt å finne riktig del til oppvaskmaskina på nettsiden. Gode bilder som gjorde meg trygg på at jeg valgte den riktige delen. Etter kun få dager sto pakken utenfor døra og så var feilen fikset og nå slipper jeg å vaske opp for hånd 😊
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.