At jeg kunne holde og mærke krabber og søstjerner samt personalet havde tid til at snakke og fortælle om dyrene.
Leia as opiniões dos outros
Hyggelig træning af sæler og marsvin. Sælungen Luna var særligt spændende for børnene. Rørebassiner med søstjerner og krabber. Kæmpe kaskelot skelet var et rigtig spændende syn for børnene.
En rigtig fin oplevelse på en regnvejrsdag eller en dag med meget sol til lidt skyggehygge. Der er noget for alle aldre at se og lave. Vi havde børn på 3 og 6 som synes det var hyggeligt og spændende... Ver mais
At vi kunne møde Luna (sælungen) helt tæt på. Røre ved krabber og søstjerner, lege i magisk sandkasse. Og selvfølgelig også alke marsvinene.
Lidt kedeligt men fint nok
Lidt kedeligt men fint nok. Ikke så godt på en kold dag men kunne sagtens have fået 5 stjerne hvis jeg var kommet på en sommer dag. Ikke lige så godt som zoo men stadig meget godt😁
At jeg kunne holde og mærke krabber og…
Fjord & Bælt kan varmt anbefales
Fjord & Bælt kan varmt anbefales! Fantastisk sted for hele familien med et imødekommende, hjælpsomt og engageret i personale samt en hyggelig og afslappet atmosfære. Vi kommer helt sikkert igen.
En rigtig dejlig oplevelse på Fjord og Bælt
En rigtig dejlig oplevelse. Børnene var med til at fodre fiskene, og personalet fortalte fint om fisk, krabber, søstjerner og rejer imens. Og fantastisk med sæler og marsvin. Vi kommer helt sikkert igen.
Det er spændende og en rigtig god…
Det er spændende og en rigtig god oplevelse 😊 Hilsen Walter 8 år
Virkelig at godt sted til børn og…
Virkelig at godt sted til børn og voksne samme.
Det er interesant for alle aldre.
Fint lille sted med en masse sjove…
Fint lille sted med en masse sjove oplevelser hvor man kan se og røre dyrene i de danske farvande! Vi glæder os til udvidelsen er færdig, så kommer vi helt sikkert igen:-)
Bedsteforældrekortet tilbage, tak!
Som altid en god oplevelse med børnene at komme i Fjord & Bælt. MEN.
Hvorfor afskaffe bedsteforældrekortet, som gav adgang uden ekstra betaling for børnebørn???
Det gav mange besøg og høj loyalitet for os som kertemindere.
I dag har vi betalt 840 for to årskort og indgang til to børnebørn på 3 og 6 år. Ret pebret. Og fremover vil det koste ca 130 hver gang at komme med to børnebørn.
Lad os få bedsteforældrekortet tilbage
😀
Jeg glæder mig til at se det hele!
Sæl og marsvin træningen var mega spændende! Jeg glæder mig til at se det hele!
Jeg synes også at det er mega godt at, i undersøger hvorfor marsvinet Freja er så gammel, og hjælper os med at forstå hvaler og marsvin bedre.
Hyggelig træning af sæler og marsvin
At vi kunne møde Luna (sælungen) helt…
Og selvfølgelig også alke marsvinene.
Hyggelig familieattraktion
Hyggelig familieattraktion. Især i godt vejr. Super dejligt madpakkerum. Masser mulighed for krea, ud over at se på dyr. :) Her kan man få nogle hyggeligt timer med alle i familien.
Dejligt sted og gode oplevelser for børn
Godt sted for en hyggelig tur med familien.
Skønt sted for børnene
Skønt sted med mange fine ting til børnene og mulighed for at opleve træningen af sæler og marsvin
Det var så en hyggelig besøg
Det var så hyggeligt og spændende god…
Det var så hyggeligt og spændende god oplevelse
Det var virkelig hyggeligt😊😊
Mega sjov tur til fjord og bælt
Mega sjovt⭐️
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.