Fjordliving Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

1. Decoração e Design de Interiores

Escrito pela empresa

Hos Fjord Living erbjuder vi genomtänkta lösningar för hemmet – med fokus på funktion, design, estetik och kvalitet. Vi tror att de bästa produkterna är de du faktiskt vill använda varje dag och ha framme i många år. Därför väljer och utvecklar vi med omsorg: från vårt SmartRack torkställ till stilrena vardagsföremål i hållbara kvalitetsmaterial.

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Todas as opiniões

(10)

10 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Realizamos verificações das opiniões

Världens bästa torkställning

Vilken bra torkställning! Aldrig haft någon bättre. Rymmer många plagg och dessutom mycket flexibel.

26 de junho de 2026

Resposta da Fjordliving

Världens bästa, det tar vi! Kul att den lever upp till förväntningarna, Stefan. Tack för orden!

Yteffektiv samt att armarna är…

Yteffektiv samt att armarna är tillräckligt långa för en M/L t-shirt. Ytterligare ett plus är att det går att välja hur många armar som ska fällas ut.

25 de junho de 2026

Resposta da Fjordliving

Kul att höra att det funkar med t-shirts direkt på armarna – så använder vi den själva också. Bra luftcirkulation, torkar snabbare. Tack för att du delade, Mats!

Riktig praktisk tørkestativ

Riktig praktisk tørkestativ. Minimal lagringsplass og super enkelt å montere opp

17 de junho de 2026

Enkelt, kompakt och gör jobbet – vi gillar den kombinationen! Tack, Rune 🙌

Enkel användning

Enkel användning. Jag använder hela eller delar beroende på hur mycket tvätt jag har
Den tar lite plats och står framme då den dessutom är snygg.

25 de junho de 2026

Resposta da Fjordliving

Kul att höra! Flexibiliteten kommer till sin rätt, och att den får stå framme 🙂 Tak, Monika!

Snabb leverans och feedback

Snabb leverans, bra feedback på den restnoterade artikeln men mkt nöjd med delleverans som kom på två dagar! Ingen daglig E-Handlare men om det är så här hos fler kan jag nog tänka mig bli det… Tror det gäller välja rätt leverantör helt enkelt! Dessutom super-nöjd med tvätthängarna både i tvättstuga och på brygga efter bad😎

24 de junho de 2026

Resposta da Fjordliving

Det är vi glada att höra, Marcus! Kul att leveransen gick snabbt och att SmartRack kommit till nytta både i tvättstugan och på bryggan 😎 Tack för att du delade!