Fantastisk tur i rigtig flot vejr , men må trække på smilebåndet når den unge mand ved båden for 500 gang i løbet af 10 min må sige “kun3 “ på landgangen af gangen , gad vide om alle folk havde ladet... Ver mais
A empresa respondeu
Rigtig fin og hyggelig tur med M/S Dagmar i Skanderborg. En specialtur arrangeret for børn, hvor de fik lov at styre båden undervejs. Venligt og imødekommende personale. Fin længde på turen også, ca... Ver mais
A empresa respondeu
Vi tog Trekantturen Handest til Hobro (bus) til Mariager (Svanen) til Handest (Veteranbanen). Helt igennem en fantastisk oplevelse ned ad "Memory Lane" i et langsomt tempo. Overalt blev vi mødt af et... Ver mais
A empresa respondeu
Vi valgte Trekants ruten - vi startede i Mariager, hvor vi sejlede den smukke tur på Mariagerfjord fra Mariager til Hobro. Ved Ankomst til Hobro ventede en NT bus, som kørte os til Handest. I Handest... Ver mais
A empresa respondeu
FjordTours er en familieejet virksomhed, der har til formål at gøre oplevelser på vandet tilgængeligt for så mange som muligt. Familiefirmaet udfolder sig i dag til 3. generation, og har mere end 30 års erfaring i at skabe mindeværdige oplevelser på tværs af danske farvande. I dag driver FjordTours fire turbåde med Aarhus Havnerundfart, M/S Dagmar Skanderborg Sø, Svanen Mariager Fjord, Aalborg Havnerundfart og Bertha-K som Livøoverfarten.
Dinamarca
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 66% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas

Resposta da FjordTours Danmark
Skipper for en dag var en dejlig oplevelse for Jonathan

Resposta da FjordTours Danmark
Dejlig tur, med lidt vind og sol.
Vi 4 piger nød turen.👍☀️🌸😀

Resposta da FjordTours Danmark
Det er en dejlig tur Mariager / Hobro. Venlig og serviceminded personale.

Resposta da FjordTours Danmark
Tjah….. selve sejlturen var ok, men vi havde bestilt mad, som på ingen måde var i orden. Turen varer ca 1 time og et kvarter og vi fik først vores mad efter 55 min og havde derfor ikke tid til at spise den. Det var kyllingefrikadeller, der desværre ikke var gennemstegte og en mærkelig kartoffelsalat ala Remas den billigste…. Der var kun to meget unge piger til at ordne alt, både ovenpå og nedenunder - servering af drikkevarer, servering af mad, rydde af bordene og fjerne “landgangsbroen” og sætte den til igen, da vi var i havn. De havde supertravlt og kunne på ingen måde nå alt det de skulle. De undskyldte hele tiden, men de var virkelig så pressede, at vi fik ondt af dem. Det var bestemt ikke deres skyld, men rigtig dårlig planlægning fra jeres side. Det er ikke i orden at behandle unge mennesker sådan.
Beklager mit lange skriv, men det ødelagde glæden ved sejlturen.
Mvh. Inger Holm Lorenzen

Resposta da FjordTours Danmark
Dejlig sejltur på Skanderborg fjord i det skønneste solskin.
Historiefortælling på vejen rundt ved ny kaptajn.
Venligt og imødekommende personale der hjalp hinanden med opgaverne om bord.

Resposta da FjordTours Danmark
Rigtig hyggelig aften tur med mad
Onsdag d.16-7-25
(Husk lige at få plastik ud af salaten)😉
Og en anbefaling - sæt kun 3 mand ved hver side af bordet 4 man ved hver side bliver lidt snært..🤔

Resposta da FjordTours Danmark
En spændende oplevelse med Aktivets huset

Resposta da FjordTours Danmark
Hyggelig og rolig tur, en rigtig god måde at opleve Skanderborg fra en anden side.
Kan klart anbefales

Resposta da FjordTours Danmark
En rigtig god og hyggelig tur. Søde personale og en god skipper

Super hyggeligt
Sødt personale
Gode informationer tak

Resposta da FjordTours Danmark
Hej flot tur og venlig betjening

Resposta da FjordTours Danmark
Der er ikke plads til 6 stole om et bord. Det var en kedelig tur. Har tidligere været fortællinger om hvad vi så. Hvorfor er det ophørt? Kagerne, der blev serveret til kaffen, var dybfrosne.

Resposta da FjordTours Danmark
Dejligt vejr og venlig betjening og spændende at se Skanderborg fra sø siden.

Resposta da FjordTours Danmark
Hyggelig, flot tur på søen. Spændende at se Skanderborg fra en anden side. Dagmar har en god atmosfære og et godt personale.

Resposta da FjordTours Danmark
Havde problemer med at reservere og betale for tur til lysregatta i Randers festuge.
Ringer så til fjordtours og får hjælp og betjening som man bare er i topklasse 😊
Tak for det 😊
Glæder mig til regattaen 😊

Resposta da FjordTours Danmark
Meget hyggelig båd , fantastisk mad, fantastisk natur

Resposta da FjordTours Danmark
Vi havde en skøn familie udflugt med svanen. Vi var 25 både børn og voksne, og fik alletiders betjening. Vi havde selv sandwich med, og blev serviceret med alt det andet. Super tur.
Eneste minus var meget støj på nederste dæk hvor vi var placeret.

Resposta da FjordTours Danmark
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.