Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Første vare var beskadiget, fik hurtig refunderet beløb. Da varen igen var på lager, fik jeg rabat og hurtig levering. Fungerede perfekt.

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi fik vores pejs i dag og sidder nu i skumringen og nyder den dansende flamme. Det er SÅ hyggeligt og den afgiver fin varme. Vi har luft til luft pumpe som primær varmekilde. Nem at samle og god d... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Yderst tilfreds med produktet - leveringen tog lidt længere tid end forventet - savnede en dansk manual/brugsvejledning. Alt i alt - godt tilfreds ✅

Classificada 4 em 5 estrelas

Ja det er svært at give jer en god anmeldelse, når jeg endnu ikke har fået varen. Jeg har bestilt min biopejs den 11/11 og i skriver at i levere senest indenfor 7 hverdage. Jeg har skrevet ti... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de lareiras
  2. Decoração e Design de Interiores

Escrito pela empresa

Flamora – Din onlinebutik for kvalitetsbiopejse. Velkommen til Flamora – en dansk webshop dedikeret til biopejse i høj kvalitet, der kombinerer moderne design, funktionalitet og miljøvenlighed. Vores brede udvalg af stilfulde biopejse passer perfekt til ethvert hjem og skaber en hyggelig atmosfære uden behov for skorsten, røg eller aske. Alle vores biopejse er TÜV-certificerede og produceret i EU, hvilket sikrer høj sikkerhed og holdbarhed. Vores biopejse er designet til at kunne benytte miljøvenligt bioethanol som brændstof, så du kan nyde en bæredygtig pejseløsning. Hos Flamora går vi op i god kundeservice og tilbyder altid gratis fragt på alle vores produkter i hele Danmark. Vi har gjort det nemt og trygt for dig at handle online – uanset om du leder efter en væghængt biopejs, fritstående model eller tilbehør. Find din drømmebiopejs hos Flamora i dag, og opgrader dit hjem med en sikker, stilfuld og bæredygtig varmeløsning. 🔥✨

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Fantastisk service

Første vare var beskadiget, fik hurtig refunderet beløb.
Da varen igen var på lager, fik jeg rabat og hurtig levering.
Fungerede perfekt.

8 de abril de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Så god oplevelse fra start til slut

Så god oplevelse fra start til slut. Virkelig hjælpsomme, hurtige svar og generelt god service. Biopejsen er så fin, giver den hyggeligste vibe og prisen er helt fair. Kæmpe anbefaling ✨🔥

10 de janeiro de 2026

Kære Elmira,

Tusind tak for din anmeldelse!

Det betyder meget for os, at du har haft en god oplevelse hele vejen igennem, og at biopejsen allerede skaber hygge hos dig. Det er præcis den oplevelse vi bestræber os på at give vores kunder.

Tak fordi du valgte os, og tak for din anbefaling 🙏

Skulle du nogensinde få brug for hjælp eller vejledning, er du altid velkommen til at række ud.

Kvalitet

Kvalitet som lovet

9 de dezembro de 2025

Kære Jacob,

Tusind tak for din anmeldelse. Det glæder os virkelig at høre, at kvaliteten levede op til forventningerne.

Skulle du få brug for hjælp fremover, står vi altid klar.

Glædelig jul og god nytår!

Clara 😊🌲

Hurtig betjening

Hurtig betjening

3 de dezembro de 2025

Kære Leon,

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det betyder meget for os, og vi er glade for, at du oplevede en hurtig betjening hos os.

Skulle der være det mindste, så kontakt os endelig.

Du ønskes en dejlig dag og en glædelig jul 🌲✨

Fantastisk firma.

Fantastisk firma.

4 de dezembro de 2025

Kære Nicolai,

Mange tak for din flotte anmeldelse. Det betyder meget for os, og vi er glade for, at du har haft en god oplevelse.

Skulle der være det mindste, så står vi klar til at hjælpe!

Du ønskes en dejlig jul herfra🌲✨

det er noget godt grej

2 de dezembro de 2025

Kære Poul,

Mange tak for din anmeldelse!

Vi er meget glade for at høre at du er tilfreds med biopejsen. Skulle det være det mindste så står vi klar til at hjælpe.

God service og flinke medarbejderne

God service og flinke medarbejderne

Kære Kurt,

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det betyder meget for os, at du oplevede god service og en venlig dialog hele vejen igennem.

Vi står naturligvis altid klar, hvis du får brug for hjælp igen.

Flot produkt

Perfekt hjemmelevering.
Svarer fuldt ud til beskrivelsen.

1 de dezembro de 2025

Kære Anette,

Mange tak for din anmeldelse. Det glæder os, at levering forløb som forventet, og at biopejsen lever op til beskrivelsen.

Vi håber, du får masser af glæde og hygge ud af den. Skulle der være det mindste, så er du altid velkommen til at kontakte os.

Clara😊

super god service

super god service. de svare hurtigt og er tilgængelig stort set hele dagen.

dejlig bio pejs, til en fornuftig penge.

30 de novembro de 2025

Kære Patrick,

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det betyder virkelig meget for os. Vi gør alt for at være tilgængelige og give hurtige svar, så det er dejligt at høre, at det mærkes.

Og hvor er det skønt, at du er glad for din biopejs, det er præcis sådan en oplevelse, vi bestræber os efter at give alle vores kære kunder.

Tak fordi du valgte os 🙏

Du ønskes en dejlig dag herfra!

Hurtig levering fint produkt

Hurtig levering fint produkt

14 de novembro de 2025

Kære Carsten,

Tusind tak for din anmeldelse. Det glæder os virkelig at høre, at både levering og produkt levede op til dine forventninger.

Skulle du få brug for hjælp eller have spørgsmål fremover, står vi altid klar.

Ha’ en rigtig dejlig dag og en glædelig jul med dem omkring dig 🌲✨

Classificada 5 em 5 estrelas

Super service og hurtig levering

Super service og hurtig levering. Rigtig fin biopejs!

21 de novembro de 2025

Kære Louise,

Tusind tak for din anmeldelse. Det glæder os virkelig at høre, at både levering og biopejs levede op til forventningerne.

Vi står altid klar, hvis du får brug for hjælp fremover.

Ha' en dejlig dag!

Classificada 5 em 5 estrelas

100 % tilfreds med produktet.

Vi fik vores pejs i dag og sidder nu i skumringen og nyder den dansende flamme.
Nem at samle og god dansk vejledning sendt via mail.
Har kortvarigt haft kontakt med kundecentret i forhold til leveringstiden. Meget professionelle og løsningsorienterede.

Kære Anette,

Tusind tak for de pæne ord!

Det betyder virkelig meget for os at høre, at I allerede nyder pejsen og stemningen den skaber. Det er også dejligt at høre, at vejledningen og servicen har været en hjælp undervejs.

Skulle I få brug for noget som helst fremover, står vi naturligvis altid klar.

I ønskes en dejlig dag!

Biopejs

Nem at opsætte, flytbar. naturlig flamme og dekorativ i rummet

21 de novembro de 2025

Kære Finn,

Tusind tak for din anmeldelse!

Det glæder os at høre, at du er tilfreds med biopejsen. Det betyder meget for os. Skulle der være det mindste, så kontakt os endelig.

Du ønskes en dejlig dag herfra.

Classificada 4 em 5 estrelas

Lang leveringstid - men super god service

Jeg har skrevet til jer ifht. Manglende levering og fået et svar tilbage at det beklager i, men der er noget galt med jeres system, så i kan ikke opdatere jeres leveringsoplysninger, men I vender tilbage, når i har nyt. Jeg har stadig ikke fået en tilbagemelding - men pengene er trukket for en uge siden.

Og så har jeg lige en opdatering og ændre mine 2 stjerner til 4 for hold da op en service og kompensation jeg har fået pga. leveringstiden og desværre er smadret glas da biopejsen blev leveret.

Hver gang jeg har skrevet har jeg fået en venlig og meget hurtig tilbagemelding og kommunikationen med firmaet har bare været i top og jeg har følt mig så godt behandlet.

Tøv aldrig med at handle med dette firma - produkterne er i top og servicen er langt over det man oplever fra andre firmaer⭐️⭐️⭐️⭐️

Kære Fam. Jørgensen

Det beklager vi virkelig mange gange. Det er selvfølgelig ikke i orden, og det er slet ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder. Jeg har netop skrevet tilbage til dig direkte og håber, at vi kan få rettet op på forløbet og sørge for en ordentlig løsning og kompensation.

Tak fordi du gjorde os opmærksom på det.

Jeg ser frem til at høre fra dig 🙏

Med venlig hilsen,
Clara 🙌

Tilføjelse:

Tusind tak for din opdaterede anmeldelse, og for at tage dig tid til at dele hele forløbet.

Vi er virkelig glade for at høre, at du har følt dig godt behandlet undervejs, selvom starten langt fra var optimal og efter vores hensigt. Det betyder meget for os, at vi kunne rette op på oplevelsen og sikre, at du endte med både en ordentlig levering og en løsning på hele sagen.

Tak igen for tålmodigheden og ikke mindst for de flotte ord om vores service, det sætter vi enormt stor pris på. Vi står naturligvis altid klar, hvis du får brug for hjælp med det mindste.

Rigtig god fornøjelse med den, og tak igen for tilliden 🙏

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
I had a wonderful experience with Flamora! I accidentally ordered a gas fireplace instead of an electric one, but the team was incredibly kind and helpful throughout the return process.
A special thank you to Clara — she was very patient, professional, and made everything so easy for me. Excellent customer service and great communication. I highly recommend Flamora!

1 de novembro de 2025

Dear Narcisa,

Thank you so much for your review! 🙌

It truly means a lot to read your kind words, and I’m
so happy to hear that your experience with us, and with me, was a positive one.
We always do our best to make things as smooth and easy as possible, even when mix-ups happen.

Thank you again for taking the time to share your experience and for recommending us, it really means the a lot! 💛

Kind regards,

Classificada 5 em 5 estrelas

Super service , lyn hurtig svar. Havde en reklamation, som blev løst hurtigt. Meget glad for min biopejs.

23 de outubro de 2025

Kære Teit,

Tusind tak for at dele din oplevelse hos os og mindst de 5 stjerner! 🌟

Vi er rigtig glade for at høre, at du er tilfreds med både servicen og din biopejs, og at reklamationen blev løst hurtigt selvfølgelig.

Skulle der være det mindste, så kontakt os endelig 🙌

Kvalitet

Super god service. Alt var som det skulle være og alt lignede, som på deres billeder....

14 de outubro de 2025

Kære Tina,

Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner!
Det glæder os virkelig at høre, at alt levede op til forventningerne – både produktet og servicen.

Skulle der være det mindste, så kontakt os endelig. vi står altid klar til at hjælpe.

Lækkert produkt

Alt i alt - godt tilfreds ✅

29 de setembro de 2025

Kære Mike,

Tusind tak for din anmeldelse og de pæne ord!

Manualen burde være modtaget digitalt automatisk efter købet, men hvis det ikke har været tilfældet, beklager vi meget og tager det med videre, så det ikke gentager sig.

Vi er glade for, at du alt i alt er tilfreds med din biopejs.

Jeg har skrevet til jer

7 de outubro de 2025

Kære Lone,

Tak for at give os 5 stjerner igen, det sætter vi stor pris på 🙌

Blot for en god ordens skyld: hvis du mangler svar fra os i forhold til, at du skriver "Jeg har skrevet til jer", så kontakt os meget gerne via e-mail eller live-chat, da jeg desværre ikke kan finde yderligere henvendelser fra dig.

Tak igen, og du ønskes en rigtig dejlig dag herfra!

😃👍😃👍😃

Hurtig levering, nem at montere
Fungerer upåklageligt
Mangler dansk information om produktet

18 de outubro de 2025

Kære Jeannette,

Tusind tak for de 5 stjerner og din feedback!

Vi er glade for at høre, at leveringen gik hurtigt, og at pejsen fungerer som den skal. Tak for input om dansk information, det tager vi med videre 🙌

Clara 😊

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais