Jeg var en smule skeptisk til en start
Jeg var en smule skeptisk til en start, men jeg tog alligevel chancen og bestilte nogle weck glas. Jeg fik ingen mails på ordrebekræftelse eller transport, men de dukkede frem så bestilt. 👍
Helt perfekt , har intet dårligt og sige jeg giver jer 5 tjener
Absolutely great and professional shop. I was very glad for the product and it came 100% good ♥️
Bestilte små weck glas som ankom efter en uge trods den lange transport🤗
"Vi er glade for at kunne fortælle dig, at din ordre er blevet afsendt!"
5 dage senere er pakken "IN-Transit". Ingen svar fra Support. INGENTING. Gå til købmanden i stedet for dette langsommelige firma
Det er nemt og hurtigt at købe fra denne shop.
Jeg må indrømme, at efter jeg bestilte og ikke fik en ordre bekræftelse med det samme var jeg nervøs, fordi jeg læste de anmeldelser, som andre har skrevet her inde. Var bange for mine penge var tabte. Men jeg tog fejl i dag har jeg modtaget min ordre præcist som jeg har bestilt.
Så jeg mener det ene stjerne der mangler er pga for sent sendt ordre bekræftelse! Kan ellers kun anbefale dette site
I waited for two weeks for the package to be packed and shipped. After it was shipped it still hasn't arrived 3 days later (shipping from Denmark).
Modtager intet. Tydeligvis bare overførsel af penge. Håber de gik til nogen der havde brug for dem
Tager alt for lang tid, uden at kunne give en leveringstid
16 dages leveringstid er simpelthen for meget...
Kunne have bestilt varene på temu på den halve tid..
De leverede produkter var ok.
Jeg fik bestillt Destilleret vand og fik en leveringsdato. Desværre ventede jeg forgæves og fik efterfølgende en mail at vandet var i "restordre". Jeg skrev med det samme at ordren kunne annuleres, penge tilbagebetales. Ingen reaktion. Efterfølgende fik jeg en mail nogle dage efter at varen sendes nu. Jeg skrev igen at ordren skulle annuleres, det kunne desværre ikke gøres da den allerede var sendt. Jeg skulle bare "ikke modtage" ordren så sendes den tilbage - hvilket spil af resourcer.
Pas på. Flaske.dk er ikke et dansk firma, som navnet ellers antyder og er ikke registreret i CVR registeret
Så dårlig oplevelse, der er gået over en uge siden de trak pengene har stadigvæk ikke fået produktet. I mailen skriver de at de ikke har fået pengene selvom jeg kan se de trak dem den dag jeg købte ordren.
Super gode priser.. og virkelig venlig kundeservice.. Havde lavet en fejl i mine oplysninger der jeg lavede min bestilling og deres kundeservice var super venlige og hurtige til at rette fejlen, så jeg kunne få mine vare.. Handler her helt sikkert igen..
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.