Marijke van Dekken is een oplichtster! Ze verstuurd slechts een deel van de bestellingen om zo scherpe prijzen aan te kunnen bieden en toch veel winst te maken, maar dat gaat dus over de ruggen van... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Bijna 2 weken geleden een bestelling geplaatst. Nog steeds niks ontvangen of vernomen. Op meerdere manieren contact proberen op te nemen maar geen respons. Nu ik alle slechte reacties lees had ik bete... Ver mais
Vorig jaar (13-01-2023) bestelling geplaatst van 200 euro!!!! Bestelling volledig terug gestuurd en op 8 maart mail gekregen dat ik het bedrag zsm terug zou krijgen. We zijn nu een jaar verder en... Ver mais
He hè na bijna 5 weken wachten en meerdere mailtjes gestuurd te hebben, die door hun onbeantwoord bleven, kreeg ik vanmorgen een mail dat de bestelling geannuleerd was en dat het geld teruggestort g... Ver mais
Informações sobre a empresa
Jouw online winkel voor de aller leukste & hipste kleding. Kies voor kwaliteit en dat voor een betaalbare prijs. Welkom bij Flawly!
Informações de contacto
oudebildtdijk 699, 9079NA, Sint jacobiparochie, Holanda
- info@flawly.nl
- flawly.nl
Slechte webshop
Slechte levering, slechte klantenservice. Op de website staat binnen 1-3 werkdagen verzending van je bestelling. In werkelijkheid heb ik er 3 weken op moeten wachten!! Werd zeer slecht te woord gestaan via de mail en ze zijn ook niet telefonisch te bereiken. Ik heb verschillende mails gestuurd en uiteindelijk op de laatste eindelijk een keer reactie gehad. Nooit meer wat bestellen!!! Wat een slechte webshop! Je zou toch denken dat ze lering trekken na alle reviews hier te lezen.. maar ze nemen de klant niet erg serieus
Moet 3 weken wachten op mijn…
Moet 3 weken wachten op mijn bestelling. 3 keer gemaild, 1 reactie gehad en daarna compleet stilte. Waardeloos.
Alles was prima
Ik heb flawly net gesproken via…
Ik heb flawly net gesproken via instagram nadat ik een openbare comment heb geplaatst op hun insta pagina (die is inmiddels verwijderd) omdat ook ik niks meer te horen heb gekregen over mijn bestelling en ook niks heb ontvangen. Ook reageeden ze niet op mailtjes en berichten via messenger. Ik heb ze ook geattendeerd op de slechte reviews op trustpilot en nu toevallig verschijnen er alleen maar "goede" reviews achter elkaar, lachwekkend dit😂! Maar goed ondanks dat ze om alles heen probeerden te draaien hebben ze beloofd om morgen te reageren op mijn mail en een track en trace code te sturen. Want volgens deze dames zou mijn bestelling woensdag al verzonden zijn. Ik zal dus nog even moeten afwachten ondanks mijn slechte onderbuikgevoel. Mocht ik wederom niks te horen krijgen en mijn bestelling niet binnenkrijgen zal ik hier zeker weer op terugkomen en er werk van maken! En als ik mijn bestelling wel binnenkrijg zal ik dit ook laten weten
Update: Ik heb zojuist een track en trace code ontvangen van flawy. Deze belofte zijn ze dus wel nagekomen.
Update: na wat gedoe heb ik mijn bestelling ontvangen. Maar ik was niet tevreden over de kwaliteit en stuurde ze daar een mail over met daarbij de vraag of ik de bestelling kan retourneren. Helaas wordt er wederom niet gerageerd op mijn mails. Dat ze binnen 24 uur op emails reageren is dus absoluut niet waar. Ook ben ik erachter gekomen dat ze onwaarheden hebben verteld over de verzending. Als deze meiden denken dat dit de juiste manier is om een webshop te runnen hebben ze nog echt veeeel te leren. Ik wens jullie heel veel succes want dat hebben jullie hard nodig!! Ik bestel hier in ieder geval NOOIT meer.
Ik was reuze enthousiast over de…
Ik was reuze enthousiast over de website.
Schoenen besteld, maar nooit ontvangen.
Zoals ook in de vorige review staat omschreven, is er geen contact mogelijk tot heden.
Er wordt nergens op gereageerd, en berichten worden verwijderd die ik onder de foto’s plaats op Facebook.
Ik heb ze meermaals benaderd, alles staat zwart op wit. Nu over op aangifte mbt oplichting.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.