Fleeck Opiniões 111

TrustScore: 3.5 em 5

3,5

Leia as opiniões dos outros

Classificada 2 em 5 estrelas

Een prima waterflosser besteld en snel ontvangen van Fleeck. Helaas is de waterflosser na 1 jaar stuk. Hij kan niet meer worden opgeladen.

Classificada 5 em 5 estrelas

Fünf Sterne hat nur der Kundendienst verdient, der gekaufte Zahnsteinentferner hält überhaupt nicht, was versprochen wird. Man kann sich genau so gut mit Sandpapier versuchen den Zahnstein zu entferne... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik kocht het "frisse adem pakket. Allereerst was de levering zeer snel en correct. Nadat 1 toestel niet schijnt te werken : 1 mail, super vriendelijk en eerst volgende dag antwoord. 1 dag later ni... Ver mais

Classificada 2 em 5 estrelas

Nadat je een hele set inclusief sonische tandenborstel hebt gekocht en je bent door je reserve borsteltjes heen, zijn er geen losse borsteltjes te koop. Goedkoop is duurkoop dus!

Informações sobre a empresa

1. Dentista cosmético
  2. Assistente de dentista
  3. Serviço de branqueamento de dentes
  4. Loja de produtos de higiene

Fleeck’s mission is to give everyone a feel-good feeling about themselves by looking well-groomed. This by offering exclusive (DIY) beauty products for home usage. So that you are always on fleeck!

Informações de contacto

3,5

Aceitável

TrustScore: 3.5 em 5

111 opiniões

Sem histórico de convites para avaliação

Não respondeu a opiniões negativas

Super!

Fijne service, goede verpakking en heel tevreden over de tandpasta tabletten. De smaak is goed, de hoeveelheid is prima en het poetsen gaat goed! Zelfs de kinderen zijn er dol op en ik hoef me geen zorgen meer te maken over de hoeveelheid tandpasta, die is gewoon altijd precies goed.

1 de dezembro de 2023

Mooie producten

Mooie producten, snelle levering. Een echte aanrader dus!

3 de novembro de 2023

Hallo Mevr. Adriaens,
Bedankt voor uw review. Wat leuk om te horen dat u zo tevreden bent.
Veel plezier met uw bestelling!

Prima bedrijf

Prima bedrijf, geen klachten.

17 de outubro de 2023

Hallo Sander,
Bedankt voor je review. Wat leuk om te horen dat je tevreden bent.

Top!

Overzichtelijke website, schitterende producten en snel geleverd! Top!

11 de outubro de 2023

Hallo Sil,
Bedankt voor je review. Wat leuk om te horen dat je tevreden bent met de overzichtelijke website en de producten.

Hallo Andre,
Bedankt voor je review. Wat leuk om te horen dat je tevreden bent met de levering en de kwaliteit.

Classificada 5 em 5 estrelas

Helemaal blij met mijn tandenborstel

Gister ontving ik (supersnel) mijn tandenborstel en tabs. Ik ben heel blij met de tandenborstel. De borstelkop ziet er spacy uit, maar voelt heerlijk in je mond. Ik heb bij het poetsen met een plastic borstelkop snel last van pijn bij het poetsen (gevoelige tandhalzen), maar met deze borstel had ik geen centje pijn.
Tandpasta tabletten kende ik nog niet, dus daar heb ik geen vergelijkingsmateriaal. Maar de tab zorgde voor een goede hoeveelheid schuim. De smaak was ook goed: niet te zoet en niet te scherp en niet te flauw. Ik zou de borstel zeker aanraden. Aan de tabletten moet ik nog even wennen.

1 de setembro de 2023
Classificada 4 em 5 estrelas

Had m veel eerder moeten aanschaffen.

Een geweldige aankoop! Op tijd geleverd en heel netjes verpakt. Ik kan het water flossen aan iedereen aanraden. Ik sta er soms nog van te kijken wat er na het tandenpoetsen nog tussen mijn tanden uit komt. Een prima aankoop dus maar er zijn een paar kleine minpuntjes. Ten eerste het oplaadkabeltje is wel heel erg kort en er zit geen stekker bij. Ten tweede het gebrek aan enige uitleg over waar de verschillende opzetstukken voor zijn. Een beetje schriftelijke info was fijn geweest. Voor de rest was alles dik in orde.

27 de julho de 2023
Classificada 4 em 5 estrelas

Een tevreden klant

'S avonds na 23:00 besteld, de volgende dag eind van de middag bezorgd, gewoon top! Alleen de verpakking mag wel meer beschermd zijn d.m.v het gebruik van een beetje plakband. Want die stond een beetje open door het transport.

3 de agosto de 2023

Reklamation

Ich habe heute ein Anliegen wegen einer Munddusche gehabt. Nach 5 Minuten wurde mir geantwortet und sofort geholfen. So etwas habe ich noch nie vorher in einem Online Shop erlebt. Der Service ist nicht zu toppen.
Ich kann nur jedem empfehlen Kunde bei Fleeck zu werden.
Nochmals vielen Dank
Gunnar Redlich

25 de julho de 2023

Hallo Gunnar,
vielen Dank für deine Bewertung. Wie schön zu hören, dass du so zufrieden mit dem kundenfreundlichen Service bist.
Viel Spaß mit deiner Bestellung!
Mit freundlichen Grüßen,

Sehr gute und hochwertige Produkte

Sehr gute und hochwertige Produkte, bei Problemen wird einem sofort vom Service geholfen! Kann ich nur empfehlen.

18 de julho de 2023

Hallo Vanessa,
vielen Dank für deine Bewertung. Wie schön zu hören, dass du mit den Produkten und dem Service so zufrieden bist.
Viel Spaß mit deiner Bestellung!
Mit freundlichen Grüßen,

Classificada 1 em 5 estrelas

Werkt niet !!!!!!

Ik heb het apparaat opgeladen,
En het doet helemaal niets.
Ik stuur het terug

6 de julho de 2023

Beste Huub,

Bedankt voor je review. Vervelend om te horen dat dit het geval is.

We hebben een poging gedaan jou te bellen, helaas bestaat het opgegeven telefoonnummer niet. Vervolgens hebben wij jou een e-mail gestuurd. Helaas hebben we tot op heden geen contact met jou kunnen opnemen. Kun jij ons terugmailen zodat we kunnen kijken naar een passende oplossing?

Vriendelijke groet,
Kim van Fleeck

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.