Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Beklageligvis skal man sætte en stjerne for at kunne skrive denne besked, for det fortjener I bestemt ikke. Oplever netop nu 2 af jeres chauffører kører vanvids kørsel på motorvejen fra København mod... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Sidder i Fleet på vej fra Kbh til Aalborg - med Buller ved rattet. Det har på alle måder været en behagelig oplevelse ! Købet i appen er let og overskuelig. Der kommer løbende opdateringer på d... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi er så glade for at kunne køre med Fleet. Vi kører ofte fra Herning til København. Vi kunne dog godt ønske os et stop på Køge Nord st. Især også fordi at busstrædet ved DGI-byen kan være ubehagelig... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Første tur med Fleet fra Holstebro til KBH. 79 kr, fint toilet. Meget behagelig tur, hvor vi ankom en halv time før tid. Chaufføren Jolly er den sødeste, mest hjælpsomme, engagerede og informative b... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Empresa de autocarros

Escrito pela empresa

Fleet er et nyt fjernbusselskab ejet af VIKINGBUS. Vi har en kæmpe flåde af busser, der kører på tværs af Danmark hver dag. Uanset hvem du er, eller hvad du skal, har vi et sæde til dig. Vi planlægger vores ture ud fra hvor mange, der gerne vil med, og derfor kan vi altid garantere dig en plads, når du bestiller helt op til 24 timer før afgang. Og uden at sprænge budgettet. Vi glæder os til at byde dig velkommen ombord!

Informações de contacto

1 estrela

Jørgen er den bedste!!!

5 de julho de 2023

Hej Hanne.

Tak for din anmeldelse. Vi sætter stor pris på at du har taget dig tid til at skrive til os. Vi giver selvfølgelig beskeden videre til Jørgen.

Dejlig oplevelse

Min veninde og jeg tog til København med fleet, det var en yderste dejlig tur med mulighed for at købe vand på bussen også (det var vi meget overraskede over) og mulighed for opladning af telefon eller andet. Dejlige sidder og sød chauffør!

Hej😊

Tusind tak for de flotte 5-stjerne, det er vi glade for. Det er dejligt at læse at i har haft en god tur med vores busser.

Tak for anmeldelsen og i ønskes en god dag - Hilsen Fleet.

Classificada 1 em 5 estrelas

Toilettet var stoppet på den første tur…

Toilettet var stoppet på den første tur jeg var på. På den anden tur bedte chaufføren mig om at finde en anden plads fordi der var nogen der skulle sidde "side by side " og at de stod på min nakkestøtte. Problemet var bare han løj, for der står side by side på alle nakkestøtter. Jeg gik ned for at sige det til mig, også grinte han bare og sagde så fandt vi jo en plads til dem.
Sådan en idiot!

5 de julho de 2023

Hej Sofie.

Tak for din anmeldelse, vi beklager at du ikke har følt tilstrækkeligt med service og vi undskylder for den oplevelse du har haft med vores busser. Du er altid velkommen til at skrive til os, hvis du har yderligere på vores mail, info@flet.dk.

Flink chauffør

Flink chauffør . Rolig kørsel. Til tiden👍

28 de junho de 2023

Hej Ib.

Tak for at have taget dig tid til at skrive os en anmeldelse, det sætter vi stor pris på. Vi er glade for at du har haft en god tur med vores busser.

God dag - Hilsen Fleet 🚍

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg kører ofte med fleet, og fortsætter gerne.

Jeg kører tit med fleet, og generelt altid god oplevelse. Der er dejlig ben plads ved sæderne, og smart med en lomme til telefonen foran en. Der er rent og pænt.
I dag kørte jeg med chaufføren Jørgen. Super rar og gav gode, men korte informationer om turen. Har haft en dejlig tur

Hej Emilia.

Hvor er det dejligt at læse at du har haft nogle gode oplevelser med vores busser. Vi er glade for at du har taget dig tid til at skrive en anmeldelse til os, det sætter vi stor pris på.

Du ønskes en god dag - Hilsen Fleet 🚌

Classificada 5 em 5 estrelas

Altid en fornøjelse at køre med Fleet!

Hej Maja.

Tusind tak for de flotte 5-stjerner, det sætter vi stor pris på. Dejligt at læse at du har haft en positiv oplevelse med vores busser.

God dag - Hilsen Fleet 🚍

God oplevelse

God oplevelse, nemt, billigt og effektivt.

29 de junho de 2023

Hej Agge.

Tusind tak for din anmeldelsen, det sætter vi stor pris på.
Det er dejligt at læse, at du har haft en god oplevelse med vores busser.

Du ønskes en god dag og god sommer - Hilsen Fleet

Classificada 5 em 5 estrelas

Behagelige rejser til gode priser

Jeg anmeldte lige Fleets konkurrent, efter en mildest talt forfærdelig tur med disse igår. Derfor synes jeg også Fleet fortjente en anmeldelse for de 4-5 ture jeg foreløbigt har haft med dem. Kontrasten til konkurrenten er til at få øje på.

Når jeg har kørt med Fleet har jeg oplevet enormt flinkt personale. På et tidspunkt mistede jeg mine AirPods lige da jeg steg ud af bussen - chaufføren sagde at vi godt lige kunne holde lidt og vente, så jeg kunne lede, og jeg fik hans telefonnummer så han kunne ringe hvis de dukkede op. Det var en super god oplevelse.

Busserne er behagelige at køre i - og der køres ordentligt. Når jeg skimmer dårlige anmeldelser igennem, kan man forundres over folk der brokker sig over 5-15 minutters forsinkelse. Samme forsinkelse var nok opnået hvis man kørte i bil - kø og deslignende, er der jo ikke så meget at gøre ved. Derudover kan bussen følges live i appen, så man er orienteret om forventet ankomst og afrejse.

Et minus er selvsagt busholdepladsen i København, ved DGI-byen. Det er formentligt udenfor Fleets kontrol, men at man vælger at anlægge busholdeplads midt på en cykelsti, går udover min forstand. Jeg håber det er noget der bliver fundet en bedre løsning på.

Et tip herfra vil være at gøre lidt mere ud af jeres Front Seat koncept - i stil med DSB 1', f.eks. (forhåbentligt i en bedre version). Personligt er jeg i hvert fald villig til at betale lidt mere, for en mere behagelig rejse, og jeg synes ikke det er super meget man får ud af opgraderingsmuligheden pt.

Alt i alt gør Fleet det godt, og ofte til en pris der er 75% billigere end hvis man tog toget - jeg kommer igen :-)

15 de maio de 2023

Hej Nicolai.

Tusind tak for at have taget dig tid til at skrive en anmeldelse til os, det sætter vi stor pris på.

Vi er glade for at læse at du har haft en positiv oplevelse med vores busser og chauffører. Vi er glade for de inputs du er kommet med og tager dem med til videre arbejde.

Jeg er kørt med Jørgen

Jeg er kørt med Jørgen. Vi havde uheld forude ved Storebælt, hvorfor vi kørte ind på en tank inden, med en anden fleet bus. Chaufføren der gav os alle sammen solcreme til det varme vejr, og de var begge super søde. Jørgen har været dygtig, informativ og super behagelig chauffør. Jeg vil gerne køre med ham igen.

25 de junho de 2023

Hej Monique.

Tak for de flotte 5-stjerner og de flotte ord.
Vi giver selvfølgelig beskeden videre til Jørgen og er glade for at du har haft en god oplevelse med vores busser.

Super god kundepleje

Super god kundepleje, altid glade charfører…

23 de junho de 2023

Hej Lrj.

Tak for din anmeldelse og de flotte 5-stjerner.
Vi er glade for at læse at du har haft en god og positiv oplevelse med vores busser.

Classificada 1 em 5 estrelas

Ubehagelig oplevelse med manglende luft og varme

Min mand og jeg rejste for første gang med Fleet Bus fra København til Odense, med afgang fra DGI Byen kl. 17:00. Vi ankom 15 minutter før afgang og bemærkede straks den ubehagelige varme og en mærkbar tyngde og manglende ilt inde i bussen.

Vi informerede chaufføren om temperaturen og luftkvaliteten, som vi fandt utilstrækkelig, og spurgte om det var muligt at starte bussen og dermed tænde for ventilationen. Chaufføren svarede, at han ville se, hvad han kunne gøre, men der skete ikke nogen ændring i de næste 20 minutter.

Fem minutter efter den planlagte afgangstid gik vi ud igen for at spørge chaufføren, hvorfor vi endnu ikke var kørt, og for at gøre ham opmærksom på luftkvaliteten endnu en gang. Flere i bussen klagede over luften og temperaturen. Han forklarede, at vi ventede på flere passagerer, og at han havde tændt for klimaanlægget. Dog oplevede vi ikke nogen forbedring i luftkvaliteten i bussen på det tidspunkt.

Da vi endelig begyndte at køre kl. 17:08, blev klimaanlægget tændt. Efter ca. 30 minutter blev temperaturen i bussen mere behagelig, men luftkvaliteten var fortsat dårlig under hele turen. Som resultat fik både jeg og min mand hovedpine og vi er ikke i tvivl om vi ikke var de eneste. Der bør også genovervejes af designvalget af deres ikoner på ventilationssystem. Man kan dreje til enten et cirkel-ikon eller til et firekant-ikon og det er intetsigende.

Vores første oplevelse med Fleet var meget skuffende og ubehagelig. Deres priser er billige, men det er ikke hovedpine og ubehaget værd. Fremadrettet vil vi overveje alternative transportmuligheder som Flixbus og DSB, medmindre vi får sikkerhed om at Fleet kan tilbyde bedre forhold på deres rejser med deres busser.

22 de junho de 2023

Hej Sandi.

Jørgen skal have lønforhøjelse

Jørgen skal have lønforhøjelse. Jeg er netop kommet frem til København fra Aarhus her d.21 juni 2023, og der havde jeg fornøjelsen af chaufføren Jørgen. Hans energi er misundelsesværdig og han kører så sikkert så turen var det hele værd. Virkelig en dejlig oplevelse med Jørgen og Fleet.

21 de junho de 2023

Hej Jonathan.

Tusind tak for din flotte anmeldelse, vi sætter stor pris på at du har taget dig tid til at skrive til os.
Vi er glade for at læse at din oplevelse hos os har været god og vi giver selvfølgelig din flotte besked videre til Jørgen.

Classificada 5 em 5 estrelas

Gode priser og super service

Gode priser og super service. Det var nemt at booke billetterne via appen og bussen afgik og ankom helt efter planen. Chaufførerne var meget profesionelle og smilende, man følte sig virkelig velkommen.
Det er helt sikkert ikke sidste gang jeg benytter Fleet.

17 de junho de 2023

Hej Jeanne.

Tak for din flotte anmeldelse og de 5-stjerner.
Vi er glade for at læse at din oplevelse med vores busser har været god og at du vil benytte os igen😊

Kvalitetsbevidst fjernbusselskab

Det var utroligt nemt at bestille billetter og ovenikøbet til en pris, hvor alle kan være med. Det var muligt at følge bussen live og herudover bliver man velinformeret inden rejsen omkring, hvilken bus man skal med.

Chaufførerne var utroligt profesionelle og yderst behagelige at. De kørte meget behageligt og gjorde rejsen meget sikker.

Busserne er pæne og rene og godt udstyret. Airconditionanlægget fungerede perfekt i sommervarmen.

Jeg vil helt sikkert bruge Fleet en anden gang. :-)

17 de junho de 2023

Hej Alexander.

Tusind tak for den søde anmeldelse og for at have taget dig tid til at skrive en til os, det sætter vi stor pris på.

Vi er glade for at læse at din oplevelse med vores busser har været gode og at du vil bruge os igen.

IKKE næste gang....

Når Fleet anmoder deres passagerer om at møde 0845, med afgang kl 0900, og bussen så først ankommer 0852, så tvivler jeg på, hvor organiserede firmaet er, og hvornår vi når bestemmelsestedet! Ikke nogen god start og IKKE noget det animerer mig til at benytte firmaet igen!

19 de junho de 2023

Hej Ole.

Tak for din anmeldelse, vi beklager at du ikke har følt tilstrækkeligt med service og vi beklager for den oplevelse du har haft med vores busser. Du er altid velkommen til at skrive til os, hvis du har yderligere på vores mail, info@flet.dk.

God dag - Hilsen Fleet

Classificada 4 em 5 estrelas

Kan helt sikkert anbefales.

Jeg har rejst med Fleet 2 gange og kan virkelig anbefale dem. Chaufførerne er super dygtige og deres kørsel er til tiden og effektiv.
Jeg har dog ondt af bussernes små toiletter, der må stå for meget med fulde busser i mere end 4 timer...

18 de junho de 2023

Hej Jane.

Tusind tak for at du har taget dig tid til at skrive en anmeldelse til os, det sætter vi stor pris på😊
Vi er glade for at læse at du har haft en positiv oplevelse med vores busser.

Husk også altid at sige til chaufføren, hvis toilettet ikke lever op til dine forventninger. Vi går meget op i, at det altid er rent.

Classificada 1 em 5 estrelas

Ingen mulighed for opladning på bussen

Fleet skriver så fint på deres egen hjemmeside "Ja, fortvivl ikke - der er mulighed for at se din ynglingsserie på Netflix på bussen, da alle pladser er udstyret med lade- eller USB-stik."

Dette er dog åbenbart ikke tilfældet for alle deres busser alligevel.

Det grænser til falsk markedsføring at fremhæve, at man tilbyder opladningsmuligheder, og så ankomme i en bus uden dette.

11 de junho de 2023

Hej Marcus.

Tak for din anmeldelse, vi beklager de gener det har medført. Vi måtte i sidste øjeblik sætte en erstatningsbus ind på afgangen, da den oprindelige bus der skulle have kørt, fik tekniske problemer.

Vi bestræber os naturligvis på at indsætte busser der kan matche vores eksisterende busser, men i dette tilfælde vægtede vi at kunderne kom afsted til tiden.

Vi beklager endnu engang og har taget kontakt til dig via mail.

Venlige chauffører og billigt

25 de maio de 2023

Hej Simon.

Tak for de flotte 5-stjerner, det sætter vi stor pris på😊
Det er dejligt at læse at din oplevelse med vores busser, har været god.

God dag - Hilsen Fleet.

Classificada 5 em 5 estrelas

Netop landet i København dd 14/6 kl…

Netop landet i København dd 14/6 kl 13.15….. Bedste chauffør ever…. Tak Michael the bus/boss👍👍

14 de junho de 2023

Hej Lars.

Tusind tak for din anmeldelse og for at have taget dig tid til at skrive den😊
Vi giver selvfølgelig beskeden videre til Michael og er glade for at læse at du har haft en god oplevelse med vores busser.

God dag - Hilsen Fleet.

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais