FLEVO Mobiel Opiniões 213

TrustScore: 4.5 em 5

4,5

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Eerste bezichtiging van de auto gelijk gekocht. Een mooie Porsche in goede staat en conditie. Snel een handshake en een week later weer opgehaald. Makkelijk te bereiken met openbaar vervoer ook. Perso... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

5 stars Great experience buying a car from this dealership! The staff was professional and the process was very smooth, even for an export from the Netherlands to Bulgaria. The car is in excellent con... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Onze beste Jeroen, heeft ons mooi geholpen aan een leuk auto voor een strakke prijs. Daar bij mooi ontvangen bij het bedrijf zelf. En onder het genot van een drankje alle stappen onder nomen en alles... Ver mais

Classificada 2 em 5 estrelas

Vandaag gekeken voor een Seat Leon ….eigen auto een Renault Clio op in willen ruilen kreeg een handelsinruil prijs terwijl Verkoper ook nog een proefrit gemaakt heeft en aangaf dat de koppeling waars... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Oficina de reparação automóvel
  2. Loja de mecânica automóvel

Wij zijn een autobedrijf waar wij auto's verkopen tegen een eerlijke en scherpe prijs. Dit doen wij al sinds 2004. Wij hebben 2 vestigingen die alleen gescheiden worden door ons occasionsterrein waar wij altijd meer dan 350 auto's op voorraad hebben staan. Elke dag staan onze 40 collega's weer klaar om uw verwachting als klant waar te maken en waar mogelijk zelfs te overtreffen. Naast het verkopen van auto's onderhouden en repareren wij auto's in onze goed uitgeruste werkplaats. Wij staan u graag te woord en helpen u graag verder. Met vriendelijke groet, Team FLEVO Mobiel

Informações de contacto

4,5

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

213 opiniões

Respondeu a 71% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de duas semanas

Classificada 1 em 5 estrelas

Erg slecht behandelt en teleurstellend

Vandaag wezen kijken voor een andere auto en had er een op het oog en had ook een inruil auto mee en die hebben ze getest een kia Niro ev.en daar kreeg ik meteen te horen van dat de auto teveel naar rechts trekt met remmen.en ze ketste de deal meteen af raar dit en dat als vaste klant.ik rij altijd rustig en merkte niks van die rechts trekken.is wel een teleurstelling

28 de junho de 2025

Goede ervaring met bedrijf

Goede ervaring met bedrijf, vriendelijk personeel.
Goede prijs kwaliteit verhouding, problemen met de auto worden snel en goed opgelost.
Dus zeer tevreden.

28 de maio de 2025

Goede hulp

Goede hulp, goed geholpen door Harmen. Mooi bedrijf.

9 de junho de 2025

Beste Tessa,

Heel fijn om te lezen dat Harmen je zo goed heeft geholpen! Jouw compliment over ons bedrijf betekent veel voor ons. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen!

Koop hier al 18 jaar mijn auto's

Koop hier al 18 jaar mijn auto's! Altijd zeer goed geholpen. Ga hier ook altijd als eerste weer kijken.

7 de junho de 2025

Beste Gerrit,

Wat ontzettend fijn om te horen dat u al 18 jaar met zoveel vertrouwen bij ons koopt! We doen er altijd ons best voor om u zo goed mogelijk te helpen. We kijken ernaar uit om u ook in de toekomst weer als eerste te mogen verwelkomen. Heel erg bedankt voor uw trouw en positieve feedback!

Uitstekende ervaring

Mooie auto en zeer goed geholpen, duidelijke afspraken

28 de maio de 2025

Dag Jan,

Bedankt voor uw fijne review! Goed om te horen dat alles naar wens is verlopen en de afspraken duidelijk waren. Veel rijplezier gewenst!

Geweldig geholpen

Geweldig geholpen, vriendelijk personeel, we waren geholpen door Amber, duidelijke taal en zeer goed geholpen. Maak je weinig mee tegenwoordig.

27 de maio de 2025

Dag Mazakan,

Hartelijk dank voor de mooie review! Wat fijn dat Amber u zo goed heeft kunnen helpen. We waarderen uw vertrouwen en zien u graag weer terug.

Classificada 5 em 5 estrelas

Zeer goed geholpen door verkoper hij…

Zeer goed geholpen door verkoper hij legde alles goed uit was zeer geduldig verstand van zaken en vriendelijk.

26 de maio de 2025

Dag Weijer,

Bedankt voor uw fijne reactie! Wat goed om te horen dat u zo prettig bent geholpen. We geven het compliment graag door aan onze verkoper!

2x wezen kijken naar een auto

2x wezen kijken naar een auto
Laatst gebelt voor een volvo c70
Ja zij ze mooie auto goed onderhouden als ik wouw komen kijken kon dat we praaten hier over een auto van 2006 2007 en de korsten waren 10.000 euro nouw dan mag je wel wat verwachten denk ik
Bij de auto aan gekomen deze auto zat vol krassen beschadigingen groote deuken binnen kant vol schimmel niet schoon achter op de auto zwarte spuit nevel
Echt een vlopper zijn binnen wezen loopen niet aan gesproken of gevraagt waar we naar zochten
Uit de kluiten gelopen bedrijf waar geen order in is waardeloos
Echt geen aan rader !!!!!

21 de maio de 2025

Dag Kevin,

Bedankt voor uw terugkoppeling. Wat jammer om te horen dat uw bezoek aan ons niet aan de verwachtingen voldeed. We begrijpen uw teleurstelling en nemen uw opmerkingen serieus. Dit is uiteraard niet de ervaring die wij onze klanten willen bieden. We bespreken dit intern en zouden graag in contact komen om uw ervaring beter te begrijpen en waar mogelijk te verbeteren. Zou u contact op willen nemen op 0321-337296 en dan vragen naar Gerben van Gaalen of mailen naar gerben@flevomobiel.nl? Wij hopen van u te mogen horen.

Waardeloos bedrijf

Waardeloos bedrijf. Auto waar ik voor kwam en had van te voren gevraagd of deze schade heeft gehad blijk achteraf schade gehad te hebben dit was heel duidelijk te zien aan de achterklep deze zat namelijk helemaal scheef en de simpel overgespoten trekhaak. Was volgens de verkoper te wjden aan dat het allemaal van kunststof zou zijn.En tevens een hele lage inruilwaarde voor mijn huidige auto.

22 de maio de 2025

Dag Arno,

Bedankt voor uw feedback. Vervelend om te horen dat uw ervaring niet naar verwachting was. We nemen opmerkingen zoals deze serieus en hadden graag de kans gekregen om dit direct met u te bespreken. Mocht u dit alsnog willen, staan we open voor een gesprek om de situatie te verduidelijken. U mag hiervoor bellen naar 0321-337296 en dan vragen naar Gerben van Gaalen of mailen naar gerben@flevomobiel.nl

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik was op zoek naar een nieuwe auto…

Ik was op zoek naar een nieuwe auto omdat de vorige mij in de steek heeft gelaten.

Op allerlei sites gekeken en kwam bij Flevo mobiel terecht omdat ik op zoek was naar een Opel Zafira, zelf ben ik niet klein en voor mijn hobby's heb ik een ruime auto nodig ondanks dat ik alleen ben.

Ik ben toen geholpen door Amber en bij zeer diepe vragen waren John en Jeroen vlakbij daar ik nogal met specifieke vragen kwam.

Amber wilde mij direct de Opel Zafira verkopen daar het 90% van mijn box aantikte maar zij kwam met een voorstel om ook nog even bij andere auto's te kijken daar zij bij Flevo mobiel een ruime keuze hebben.

Alle belangrijke punten wat een auto voor mij belangrijk is hebben we opgeschreven en zijn toen gaan kijken, Mazda's, Jeeps, Volvo's en Subaru's zijn er voor bij gekomen maar uiteindelijk ben ik bij een Audi A6 blijven hangen en nu dus de eigenaar van die Audi A6 avant geworden.

ik ben echt goed geholpen door Amber, Jeroen en John waarbij ik een duidelijke keus heb kunnen maken.

9 de abril de 2025

Dag Tobias,

Bedankt voor uw uitgebreide en mooie review! Wat fijn dat u zo goed bent geholpen door Amber, Jeroen en John en uiteindelijk de perfecte auto hebt gevonden. De Audi A6 Avant is een prachtige keuze – we wensen u er veel veilige en plezierige kilometers mee toe!

Classificada 5 em 5 estrelas

Goed geholpen,en ook na de verkoop fijn…

Goed geholpen,en ook na de verkoop fijn contact.
Amber weet waar ze mee bezig is,volgende auto gaan welzeker weer kijken.

29 de abril de 2025

Dag Marcel,

Bedankt voor de fijne review! Geweldig om te horen dat u zo tevreden bent over de service en het contact.

Gerben van Gaalen

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.