Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Blev ringet op af FlexTrafik 10 min før at jeg skulle hentes, og fik af vide at de aflyste turen, så de havde ikke mulighed for at køre mig hjem.

Classificada 1 em 5 estrelas

Midttrafik, flextaxa Ingen besked om aflysning, torsdag var opdateringen at de ville køre normalt fredag d. 6/2-2026 fra kl. 15:00 Ventede fredag kl. 17:30 forgæves indtil kl. 18:00 hvor jeg ring... Ver mais

Informações sobre a empresa

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Classificada 1 em 5 estrelas

FlexTrafik tænker ikke på syge mennesker.

Jeg er kronisk syg og kommer en del på Rigshospitalet, det sker at jeg ikke kan en af de to busser der køre patienter mod Lolland/Falster og jeg må med en flexbil hjem, men når man er syg vil man gerne hjem, men det er flextrafik ligeglade med. Køre man direkte fra riget og hjem til mig tager det højst 90 minutter. Jeg har været ude for at fra vi kørte fra Rigshospitalet og jeg var hjemme gik der 5 timer og 35 minutter. Det er bare ikke ok. I skal sku ikke køre jeres taxakørsel sammen med sygekørsel, ikke ok. Der er sku en grund til at vi bliver hentet på sygehuse/hospitaler, tænk lige lidt over d’et FLEXTRAFIK

17 de abril de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Hold jer langt væk fra FlexTrafik

Hold jer langt væk fra FlexTrafik. Min storebror, der sidste uge pludselig blev lam fra naglen og ned, blev akut indlagt på Odense. Han havde fremskreden cancer i ryg, lunger, nyre, knogler og hovede og han anede det ikke. Efter at have behandlet ham det de kunne, skulle han hjem i egen lejlighed. Chaufføren der skal køre ham hjem dukker op, og da han ser at min bror har en mindre taske, af den type man må have med i flyet, nægter han at køre ham, da det skulle have været fortalt da man bestilte vognen. Vi snakker en kæmpe handicap-vogn, og en taske han kunne sidde med i skødet. Men nej. Skuffelsen i min brors ansigt var enorm. Og oven på en uge hvor livet havde givet ham den ene skuffelse efter den anden, var det det sidste vi alle havde brug for. Føj for et firma! Der er ikke meget “flex” i FlexTrafik. Hold jer langt væk!

10 de abril de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Blev ringet op af FlexTrafik en halv…

Blev ringet op af FlexTrafik en halv time før at jeg skulle hentes, og fik af vide at de aflyste turen, pga at ramadanen lige var slut, og det skulle chaufførerne fejre, så de havde ikke mulighed for at køre mig hjem.

20 de março de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Igen en dårlig oplevelse med Flex

Igen en dårlig oplevelse med Flex. Chaufføren kunne ikke være i tvivl om, at jeg skulle have hjælp til ind-og udstigning, men han blev bare siddende. Under hele turen sad han og "dimsede" med sin tlf og havde ikke øjnene på vejen. Alt imens radioen kørte.. Flex! Tag jer sammen og have højere forventninger til jeres chauffører!

16 de fevereiro de 2026

Midttrafik/flextaxa

Ventede fredag kl. 17:30 forgæves indtil kl. 18:00 hvor jeg ringede. Her oplyste de, at de havde prøvet og ringe til mig, - det havde de ikke ifølge min pålidelige telefon - derimod sendte de sms om en forsinkelse.
Midttrafik oplyste at telefonen ville blive besvaret i Nordjylland. Føj føj for en dårlig oplevelse. Det mindste de kunne gøre var da og kontakte dem som havde en bekræftelse på bestillingen 😬

6 de fevereiro de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Dement sat af forkert sted

Dement sat af forkert sted.
På bagsiden af den bygning hun skulle ind i.
Og chaufføren havde blot peget på en (forkert) dør og sagt, at det er dér du skal ind....
Demenskørsel med assistance hos Fynbus!

Personen blev fundt efter en halv time (i minus 5 grade) gående fortvivlet rund på en P plads.... 😡

3 de fevereiro de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

FlexTrafik; for folk der har hele dagen til rådighed

Det er umuligt at få en kørsel på det tidspunkt man har behov for.
Ønsker du at være fremme på et bestemt tidspunkt skal du have flere timer til rådighed før dette tidspunkt og ønsker du et specifikt tidspunkt for afhentning får man ofte tildelt et tidspunkt 45-60 minutter senere ønsket.
FlexTrafik skal, ud over at være transport for ældre, syge o.l. også være et supplement til transport i yderområder hvor den offentlige transport er begrænset. For folk med arbejde eller skole er det håbløst med de tider der bliver tildelt.

15 de dezembro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Kan overhovedet ikke anbefale…

Kan overhovedet ikke anbefale FlexTrafik på Fyn. Stod og ventede i over en 1 på den sammen med min søn på 7 år. Det kan stempel ikke være rigtigt at de ikke kan komme til tiden, og der står de Max må komme et 15 min for sent.

13 de dezembro de 2025
Classificada 2 em 5 estrelas

Dårlig tider

Nu har jeg kørt med Flex i 2 år. Ja det praktisk og nemt og køre med men der mange ting der ik er godt. Når jeg har fri for skole skal jeg ofte sidde og vente på den kommer i en halv time derefter skal jeg sidde i flex bilen måske 15 min men oftes 1 time til 1,5 fordi man skal hente mange hvilket er helt fair men når man skal køre hen til dem og derudover vente i 20 min før personen kommer og så man skal nå det et par gange så kommer det hurtigt op omkring en time hvilken er rigtigt meget når man endelig bare skal et sted hen som tager 10 min. Udover det syndes jeg os det rigtig træls med og bestille tider da men skal vælge en tid hvor man enten kan vælge og vente i ca.en halv time ellers kan tiden kun blive før det men endelig angiver hvilket ikke altid er så nemt når man går i skole. Ellers er det meget effektivt men syndes der mange ting der skal rettes op på. En sidste ting jeg syndes er dårligt er nogle af chaufføren kigger på telefon som ikke er (arbejdstelefon) har på et tidspunkt oplevet en var på Snapchat og skriv men hans venner!

11 de dezembro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk service

Simpelthen en fantastisk service at blive ringet op, da bilen var forsinket. Jeg har de seneste måneder brugt Flexture fra Sydtrafik meget på grund af et vanskeligt ben. Alle chauffører har været høflige, venlige og ovenud hjælpsomme. De burde have en bonus.
Rita Ankerbo

28 de novembro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Igen igen var der ikke styr på…

Igen igen var der ikke styr på afhentning ... Flextrafik var decideret nedladende og irettesatte mig, at sådan skulle jeg ikke tale til hende..jeg var på ingen måde uforskammet..det er ikke nemt at vente og der ingen kommer , slet ikke når min bror er udviklingshæmmet.
Hvor ville jeg da ønske der var lidt oplæring i alm service og venlighed...jeg ved ikke hvad det er for en type mennesker der får de job 😡

27 de novembro de 2025

Har en bekendt der ikke kan gå 4 m

Har en bekendt der ikke kan gå 4 m. Han har handicapflex ,som han betaler for. Skal op og vaccineres i Glostrup centret, vil gerne sættes af så tæt som muligt. Altså jernbanevej 8, så har han få skridt at gå. Men det kan man ikke, iflg . Bestillings center???? Hvad pokker er det for noget pladder, der køre biler frem og tilbage der!!! Skam jer

13 de novembro de 2025

Forfærdelig og træls oplevelse

Jeg kan ikke anbefale flex trafik movia overhovedet. Vi ventede i 1 time på en forsinket FlexTrafik, som gjorde vi ikke kunne nå vores tog fra Borup som kun kører 1 gang i timen. Vi havde ellers planlagt rejsen, så vi havde 20 min på sitationen inden toget kom. Og i øvrigt forfærdelig service over telefonen, da jeg skulle booke. Personalet var på ingen måde hjælpsomme eller serviceminded, og snærrede af en, hvis man ikke helt forstod hvad de sagde

12 de novembro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

En service der er til at lukke opog…

En service der er til at lukke opog skide i. Du kan ikke forvente at blive hentet. Prisen er op til 10 gange højere end de busture de er sat til at afløse. Skal bestille min 2 timer før. Service og offentlig transport i landdistrikterne har fået en ordentlig knæk nedad...

8 de novembro de 2025

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais