Informações sobre a empresa

1. Loja de artigos para animais de estimação

Vlooien en teken voorkomen op een effectieve manier! Zonder chemische toevoegingen.

Informações de contacto

2,9

Aceitável

TrustScore: 3 em 5

8 opiniões

Classificada 3 em 5 estrelas

Ben niet zo tevreden over Floremo

Ben niet zo tevreden over Floremo, ben er vorig jaar mee begonnen toen vond ik het wel goed.
Maar nu vind ik toch geregeld teken. Vind ik erg jammer vooral omdat het niet schadelijk is voor kinderen. Maar nu valt het toch wel tegen hoor!!

18 de junho de 2024

Vreselijke citronella geur

Vreselijke citronella geur. Citronella wordt gebruikt om honden af te schrikken. Begrijp niet dat dit gebruikt wordt voor een tekenband. De honden waar ze mee samen was in een groep werden er helemaal gek van. Bandje weggegooid

21 de março de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Waardeloze service en contact onmogelijk!!!!

Jammer dat je minimaal 1 ster moet geven. Zelfs dit zijn ze niet waard! De levering was snel, dat is het enige positieve.
Een aanbieding van 3 banden, als eerste zagen de banden er anders uit dan op de foto's. Nadat we de 1e aangedaan hebben lag deze er naar 3 minuten alweer af! Een waardeloze sluiting hierdoor zullen we dus nooit weten of de band werkt.
Na diverse malen contact zoeken, is dit volkomen onmogelijk. Via de mail niet en telefonisch contact is helemaal onmogelijk.
Wel krijg je continu mailtjes of je de producten positief wil beoordelen, en ook daarop krijg je geen reactie meer!
Mensen trap er niet in en koop een bekender product, ws krijgen ze zoveel klachten dat ze daarom niet reageren!!!

25 de julho de 2023
Classificada 4 em 5 estrelas

Levering snel en in orde

Levering snel en in orde. Vlooienband wordt door mijn hondje goed verdragen. Ik durf nog niets te zeggen over effectiviteit ( te kort ervaring mee) maar tot nu toe is mijn hondje vlooien en tekenvrij, hoewel ik het bos mijd, dus dat kan ook helpen

15 de julho de 2023
Classificada 1 em 5 estrelas

Niet kopen, krijg geen contact met Floremo

Niet kopen, ben niet tevreden, wil het retour sturen en er is geen contact te krijgen, telefoonnummer werkt niet en geen reactie op de mail. Wordt wel gebombardeerd met reclame van Floremo op mijn mail.

4 de julho de 2023
Classificada 1 em 5 estrelas

Haar uitval, slechte kwaliteit, geen contact met klantenservice.

Floremo presenteert zichzelf als een frisse start-up onderneming, maar volgens bronnen hebben ze een doorstart gemaakt onder een andere bedrijfsnaam (voorheen bekend als Fleacare) wanneer ze te maken krijgen met negatieve beoordelingen. Ik heb meteen zes van hun producten gekocht omdat ze in de aanbieding waren en goed aangeschreven stonden volgens google (met een timer), maar nu blijkt dat ze altijd zogenaamd in de aanbieding zijn. Het is echt misleiding van de klant.

Het ergste is dat ik me afvraag hoe natuurlijk dit product eigenlijk is. Ik heb twee honden van één jaar oud. De eerste hond begon al snel na een maand haaruitval te vertonen rond de nek, en na twee maanden was het nekgebied bijna helemaal kaal. De tweede hond had hetzelfde probleem, maar dit trad pas op na twee maanden gebruik. Ik heb contact opgenomen met de klantenservice over dit probleem, maar ze reageren niet op mijn e-mails en telefoontjes. Ik ben maar gestopt met het gebruik van de vlooienbanden. Gelukkig groeit het haar nu langzaam weer terug. Koop dit product niet, het is zonde van het geld. De kwaliteit is slecht en de sluiting gaat telkens los, waardoor je ze steeds opnieuw verliest.

7 de julho de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

Handige site

Een 1e bestelling gedaan. Vlotte levering. Vermits wij 3 hondjes hebben is een tekenband handig. Heb deze nu besteld want 1 van mijn hondjes kan niet tegen de "gewone" tekenband, haar huid wordt rood. Tot hiertoe alles goed.

16 de junho de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

Snel besteld en de volgende dag bezorgt

Maar eerst even pas op de plaats, als de anti vlooien- en tekenband voldoet na wat er op de verpakking staat is deze de prijs waard en geef ik deze de maximale score. De bestelling is vlot behandeld en verzonden waardoor deze snel bezorgd werd.

16 de maio de 2023
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.