Hej ! Jag hade en biljet i Libanon den 1 mars och min flyg blivit inställd på grund av situationer i Mellanöstern och jag fick mina pengar tillbaka på lätt och bra sätt och jag trodde inte att det s... Ver mais
Hos FlygCity bokar ni er resa på det sätt som passar Er. Boka online, ring oss eller skicka en reseförfrågan och låt oss hjälpa till. Det är vår strävan att det ska vara enkelt att söka och boka oavsett om man sitter vid sin dator, läsplatta eller smartphone. Välkommen till FlygCity - Din "nya" resebyrå på nätet!
Respondeu a 60% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de duas semanas
Jag betalade över 20 000 kronor för mina flygbiljetter, men fick absolut ingen hjälp när problem uppstod. De vägrade de hjälpa mig med avbokning eller återbetalning.
Jag har kontaktat dem otaliga gånger, men de tar inget ansvar överhuvudtaget. Istället skyller de ifrån sig och skickar en vidare mellan olika parter utan att lösa någonting.
De tar dina pengar och sedan lämnar dig helt utan stöd när något går fel. Kundservicen är under all kritik oprofessionell, otydlig och helt ointresserad av att hjälpa. Dessutom kräver de att man ska betala 650 kronor per person bara för att ens få hjälp.
Jag har förlorat över 20 000 kronor utan att få någon som helst rimlig förklaring eller lösning.
Rekommenderar absolut ingen att boka via detta företag. Undvik till varje pris.
De hävdar att det inte är deras ansvar, trots att bokningen gjordes via dem och att de borde hantera kontakten med flygbolaget. Vi har själva varit i kontakt med flygbolaget, och de har tydligt sagt att det är agenten som ska sköta detta.
När man ringer dem svarar de inte, och kundservicen är mycket dålig. Kommunikation är svår och man får ingen riktig hjälp.
Samtidigt skriver de i sina svar att det inte är deras ansvar, trots att det inte finns någon notering om något problem från vår sida. Vi har även varit i kontakt med ambassaden, och det fanns inga hinder för resan.
Trots detta vägrar de ta upp ärendet på allvar och undviker att hantera situationen helt och hållet.
I paid over 20,000 SEK (around $2000) for my flight tickets, but received absolutely no help when problems occurred. They refused to assist me with cancellation or any kind of refund.
I have contacted them countless times, yet they take no responsibility whatsoever. Instead, they keep shifting the blame and redirecting me between different parties without resolving anything.
They take your money and then leave you completely without support when something goes wrong. The customer service is extremely poor — unprofessional, unclear, and completely uninterested in helping. On top of that, they demand around 650 SEK per person just to even look into helping you.
I have lost over 20,000 SEK without receiving any reasonable explanation or solution.
I strongly do not recommend booking through this company. Avoid at all costs.

Resposta da Flygcity
Skulle boka en resa och just innan betalning blir jag utkastad och resan fins inte kvar, trotts att det stod att resan var reserverad i 5 min ytterliggare. Behövde välja en annan resa med sämre tider och för mer pengar...

Resposta da Flygcity
snabb bokat och klar det skulle vara bättre om det visa sig att jag har bokat handbagage på slut bokning.
mvh.dahi

Resposta da Flygcity
Det var lite trassel med ombokning till annat datum och annat flygbolag, men flygcity löste det på ett bra sätt.

Resposta da Flygcity
Mycket trevlig tjej jag pratade med. Ingen stress eller så
Hon visste allt jag frågade om.
Super härlig tjej

Resposta da Flygcity
Jag har provat många boknings sajter, men den här var klart den bästa. ❤️

Resposta da Flygcity
Har bokat med flygcity för alla mina resor senaste 3 åren.
Bra priser, snabb service.
Jag hade problem med ett inställt flyg och flygcity löste det under 30 minuter, riktigt imponerande.

Resposta da Flygcity
Fick jätte bra och fin service av Felicia Nilsson som hjälpte mig med min bokning. Så trevlig, hjälpsam och tydlig. Såå nöjd!

Resposta da Flygcity
Fick otrolig snabb hjälp när mitt flyg blev inställt! Super trevlig och kunnig personal.

Resposta da Flygcity
Snabb återkoppling, hjälpsamma, trevlig bemötande.

Resposta da Flygcity
Vi gjorde två separata bokningar för att kunna betala med två olika betalkort av försäkringsskäl. Men lyckades inte boka sittplatser för att sitta tillsammans. Hörde av mig till kundtjänst som löste det snabbt, smidigt och för alla flyg (6 stycken), vilket uppskattades då det var viktigt att vi kunde sitta ihop.

Hej !
Jag hade en biljet i Libanon den 1 mars och min flyg blivit inställd på grund av situationer i Mellanöstern och jag fick mina pengar tillbaka på lätt och bra sätt och jag trodde inte att det ska vara så smidigt att få pengarna tillbaka som hels som har blivit med mig detta gång jag uppskattar erat jobb och uppskatat den som ni har gjort att få mina pengar tack tack så jätte mycket jag är väldigt nöjd med er faktiskt

Resposta da Flygcity
Boka resa för mig och 2 vänner till usa. Innan vi skulle resa fick vi meddelande att vi ev skulle behöva byta tid för vår hemresa. Vi hörde inget på lång tid och åkte iväg. När vi var i USA fick vi ett meddelande som löd "har ni rest iväg?" 4 dagar innan hemresa får vi meddelande som löd "här har ni en tids ändring, om ni inte tar den så riskerar ni att inte ha några giltiga biljetter hem" Vi fick en resa hem dagen innan vi vanligtvis skulle resa. Vi hade inget val. När vi sedan ville ha hjälp med att få kompensation för den dag vi missat, boendet vi betalt för och bilen vi hyrt så fick vi till svars att vi skulle ta det med flygbolaget. Inget mer. ALDRIG MER resa med flygcity.

Resposta da Flygcity
Satt i telefonkö i 20 minuter när det sedan bara bröts. Dåliga öppettider på telefon och ärendet verkade inte kunna lösas via mail. Därför försökte jag ringa. Det bokades på bagage trots att jag inte hade valt det vid bokning och priset blev ca 400 kr dyrare. Medarbetaren som svarade på mail hävdade att jag själv hade valt bagage vilket jag inte gjort, det gick inte att välja bort på hemresan och jag antog att det ingick men tydligen inte när det sedan las på priset.

Resposta da Flygcity
Jag måste säga att FLYG CITY är fantastisk bolag o jag hade assistans min förre resa från GÖTEBORG TILL LOS ANGELES, allt fungerade dom var hjälpsamma o trevlige, det gav mig lust att resa igen fast jag är sjuk o inte kan gå många steg.
Så nu resar jag igen o är inte orolig för att komma försent till gaten, assistansen ser till att allt fungerar, så tack för att ni finns, hälsningar ELSIE HENRIKSEN

Resposta da Flygcity
Flyget blev inställt av flygbolaget, men Flygcity vägrar att göra full återbetalning. De påstår att en “garanti” på 500 kr inte är återbetalningsbar samt tar ut ett arvode på 445 kr per person, trots att resan aldrig genomfördes.
Under konversationen gav de dessutom fel information och skrev att endast 600 kr skulle återbetalas istället för cirka 3 500 kr.
Mycket oprofessionellt.
Tidigare gjordes även en ändring i resan som resulterade i att jag fick fel biljett, något jag själv upptäckte i tid. Sammantaget dålig service, bristande kompetens och låg tillförlitlighet. Rekommenderas inte.

Resposta da Flygcity
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.