1. Serviços jurídicos

Escrito pela empresa

Vi hjälper dig få ersättning för sent eller inställt flyg. Med hjälp av revolutionerande AI kan vi erbjuda våra kunder utbetalning inom 24h. Få upp till €600 per passagerare enligt EU regelverket.

3,8

Bom

TrustScore: 4 em 5

Förmodligen bluff

Ingen återkoppling efter ex antal månader. Går ej kontakta dem. Förmodligen bluff som går ut på att man ska dra tillbaka ärendet så dem kan kräva pengar på grund av det. ANVÄND EJ DENNA ”TJÄNST”

1 de agosto de 2024

"Få ersättning inom 24h" stämmer inte alls

På deras hemsida står det att man ska få svar och ersättning inom 24h, vilket är inte sant. Använde deras tjänst i början av september och har ännu inte fått någon återkoppling eller information om mitt ärende. Har försökt kontakta dom flera gånger men har inte fått något svar. Deras telefon är även tillfälligt avstängd.

6 de setembro de 2024

Snabba svar och enkelt

Snabba svar och enkelt! Precis vad man behöver i en jobbig situation där man egentligen inte orkar utan bara vill ha tillbaka sina pengar snabbt. Rekommenderas!

15 de julho de 2024

Jag är otroligt nöjd med…

Jag är otroligt nöjd med Flygpengardirekts tjänst! De höll verkligen sitt löfte om att betala ut pengarna inom 24 timmar, vilken andra tjänster inte gör. Allt gick supersmidigt och tjänsten var väldigt enkel att använda. Tack för att ni hjälpte mig får mina pengar och slippa flygbolagens krångel.

25 de julho de 2024

Pengar tillbaka inom 3 dagar

Använde mig av flygpengardirekt.se när mitt flyg blev försenat och är väldigt nöjd. Jag fick snabba svar och de hjälpte mig att få min kompensation inom 3 dagar. Skulle rekommendera de till andra med flygförseningar.

24 de julho de 2024

Super bra upplevelse

Super bra upplevelse! Snabbt och smidigt dom tog hand om mitt ärende och jag fick pengarna dagen efter jag skickade in mitt ärende. Rekommenderas, kommer använda mig av denna tjänsten igen om jag drabbas av flygförseningar.

4 de julho de 2024